Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výsluhy-intervence u Vlády

Policisté berou výsluhy...Učitelé nedostanou nic. Policie je něco víc, než Policie. Já protestuji a chci intervenovat u Vlády ohledně výsluh, pokud berou výsluhy policisté, proč by je nemohli brát učitelé? Také to mají těžké a nic nedostávají, za vykrmení policisté ano..
XJHX :: Datum založení: 29. 08. 2009 :: celkem 103 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 19:35:51 31. 08. 2009
default.png
Mají pravdu pane předsedo, mají pravdu. Bohužel to není můj problém. Po zhlednutí večerního zpravodajství se k tomu blahobytu určitě dopracujem nějak jnak ( v podstatě jsem však mírumilovný člověk, tak zásadně nesouhlasím s defenestrací)!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 18:46:57 31. 08. 2009
default.png
Spaní v práci pro všechny pracující:)))- cesta k světovému blahobytu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 15:40:09 31. 08. 2009
default.png
Pime proti tomu tvému primitivnímu antikomunismu se nedá bojovat! Kdyby měli mít moje děti takového učitele dějepisu, tak je raději místo učení pošlu pást krávy. Ostatně to je to znát i na ostatních DF, že pravičáci a antibolševici nějak ztrácejí nervy. Jak se jim ten kapitalismus ser., tak i stoupá verbální agresivita bez argumentů. S tou Jawou jsi také mimo mísu, vyráběla se i Jawa 500 ccm.( myslím že OHC), jenže v té době pro ní nebyl dostatečný trh a kupní síla (nyní se jako veterán prodává za 150 až 200 tis.). Aby ČSSR konstruovala pro naší cca 1000 km dlouhou republiku vlastní nadzvukovou stíhačku byl v rámci tehdejšího bloku nesmysl. A taky k čemu.Malá čs. dopravní letadla řady L-410 (i s kanadskými motory) létají po celém světě, tak jako Delfíni a Albatrosy. Jen těm novým poloamerickým L-159 se nějak nedaří prorazit! Jistě máš pravdu, když u nás nyní vyrábíme místo letadel futra k Boeingu, tak už vyrábíme letadla (viz. Ferrari)!Mám v okolí také několik památek které po revoluci koupili za pusinku nějací šibalové. Nyní se již 20 let rozpadají, a nehne s nimi ani tureckej červenej kříž, natož pak radnice! Myslím, že další diskuse je již o tom kdo „dočurá“ výš!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 10:38:58 31. 08. 2009
Pim Burger.jpg
Stat se staral o majetky slechty, ktere s takovou chuti zkonfiskoval... Jinak napr. Decinsky zamek, o to se starali uplne vyborne, stejne jako o Jilovsky a takhle bych mohl pokracovat. Za komunismu byly pamatky rozdeleny do tri kategorii. Do prvni patrily ty nejvyznamnejsi,na ktere skutecne stat daval penize. Do druhych daval uz min,takze pomalu chatraly a na treti se vykaslal uplne. Tisice multimiliardaru... To jsou s odpustenim bludy. Nicmene uz me tato diskuze zacina unavovat... Mily Generacni spunte, Jawa neprezila pad komunismu jen z jednoho duvodu. A to z toho, ze ji 40 let vladli komunisti, kteri odmitli napr. vyrobu velkych motorek, protoze to bylo nesocialisticke, pak take na cas sloucili vyrobu se strakonickou CZ, coz byl vlastne jeji konkurent. Kdyz prisla revoluce, nebyla uz Jawa schopna konkurence oproti napr. japonskym strojum. A takhle to bylo s velkou casti rodinneho stribra. Nastesti aspon tu Skodovku koupili Nemci a dali do toho potrebne investice, protoze si vazne myslis,ze by to bylo konkurenceschopne?? Leda tak v ramci RVHP, kdy SSSR bral vsechno, protoze tam nebylo vubec nic-teda krome oceli,uhli,ropy,zemniho plynu a zbrani.Ale to bys vedel, kdyby sis misto jisteho severoceskeho ucitelskeho ustavu gugloval radsi alespon ty elementarni informace. No co uz?? Jinak me fascinuje tvoje posedlost bombardovanim Usti...:-)) Evokuje mi to tvou oblibenou hlasku, drzet se neceho jako hovno kosile... Kdyz neveris navigacni chybe, tak si never, to je tvoje pravo, ale stejne nevim, co to ma dokazat?? Lepsi deset takovych bombardovani, nez pet let socialistickeho hospodarstvi. Co se tyce letadel, enbudu se s tebou hadat. Kazdopadne je asi neco jineho, kdyz nekdo vyrabi letadla v licenci a kdyz vyviji sve vlastni stroje. Koneckoncu kdyz se u nas budou vyrabet klicky k okynkum do Ferrari, tak se v CR vlastne vyrabi Ferrari. Take se bavim tvou myslenkou, ze vse je organizovano proti Generacnimu spuntovi USTRkem...:-)) Jeste jednou te ubezpecuju, ze na to, aby clovek nemel rad komouse a dokazal si srovnat, co to bylo a je za svoloc, nepotrebuje zadny USTR. Mne treba stacil rozhovor s PANEM generalem Tomasem Sedlackem. Co se tyce cetniku, tak jisteze nemlatili jen do komousu. Mlatili do kazdeho, kdo se snazil podkopat parlamentni demokracii. Bohuzel jim to pak v 38. v pohranici zakazali, ale to uz je jina historie. Jinak co se tyce toho, ze pro cetnika byl kazdy, kdo mel o krejcar mene, jen hnusna luza, tak si jeste jednou precti muj clanek napr. o Josefu Doudovi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XXX 20:11:37 30. 08. 2009
default.png
Přišel rok 1989, řvalo se na Václaváku mafie. Tato teď postupně přišla, vysněný kapitalismus.Čtu na webovkách, jak mají zamotanou hlavu ministři. Nejsou miliardy korun pro učitele, zdravotníky, státní zaměstnace, na rodiče s dětmi, valorizace pro důchodce a podobně.2O let se vesele rozkrádá republika, justice není schopna potrestat miliardové zloděje, vytunelované banky, pochybná privatizace, další zvěrstva. Tisíce multimiliardářů se napakovala na poctivé práci občanů, státních zaměstnaců, dělníků, rolníků.Pak naše hospodářství je z 80 procent závislé na výrobě nějakých motorových vozidel. Republika byla strojní, textilní, sklářská, obuvnická velmoc. Za minulého režimu nulový státní deficit, vše se dotovalo, jak je to možné.Pořád mne na příklad nebere hlava, pana Havla neznám, ale dostal prý vrácen obrovský majetek, měl mu být ukráden. Vykřikoval " Láska a pravda zvítězí".Ten majetek a další miliardoví zbohatlíci nevytvořili, ale dělný lid. Bývalému ministrovi zahraničí, šlechtici, se mu vrátily majetky, v řádu miliard korun. Obrovské majetky dostal bezpracně zpátky. Za co. Stát se o jeho zámky staral, z daní prostých občanů.Toto je názor nejen můj , hafo lidí se na dnešních webovkách k tomuto vyjádřilo. Je jedno, zda levicově, nebo pravicově založení.Bůh nevytvořil hmotné statky, ale pracovitý lid. Justice nestíhá trestat miliardové zloděje, není potřeba zde je jmenovat. Pak se dočtu, že chce justice 2x zvýšit soudní poplatky. Tedy zase bič na prostého občana, pak se má dovolat práva. Několik pánů v minulosti rozebralo kapitalismus, nic dobrého pro občana. Nespravedlivě se rozdělují hmotné statky. Jestli stát s obrovskýcm deficitem něco neudělá, tak se opravdu blíží katastrofa. Nechápu, proč máme senát, ministr obrany chce vyslat další vojáky na mise, vyslat též polní nemocnici do ciziny,přitom chce armáda ušetřit do 2 let cca20 miliard korun. Pak nejsou peníze pro potřebné, pro mladé rodiny s dětmi, pro nemocné, důchodce. Toto není fungující sociální právní stát, prostě bordel. Pochopitelně nejsou pak peníze pro policii a další, jak jsem již uvedl. Mám obavy, že se státním zaměstnacům sníží platy, nás rentiéry stát odrbe, nebude na sociální dávky" pro ztížené pracovní uplatnění." Přijdou volby, bude zajímavé, koho volit. Jinak s uvedeným článkem zdravotní sestra souhlasím. S podravem rentiér.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZDRAVOTNI-SESTRA 19:11:50 30. 08. 2009
default.png
Souhlasím s celým článkem a děkuji za kladnou odpověď.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZDRAVOTNI-SESTRA 19:06:19 30. 08. 2009
default.png
IZS - jde o integrovaný záchranný systém, kterého se účastní policisté, záchranáři a hasiči. Pokud vím, tak neodchází jen policisté, ale i zdravotní sestry jejich stále méně a méně. Zachvilku nás nebude mít kdo ošetřovat (zachraňovat). Navíc sestry slouží také 12h a já sama jsem dokonce byla nucena zůstat v práci i 48h. Proplacený přesčas neexistuje (max.mohou proplatit 36h), ale spíše to řeší náhradním volnem na úkor dalších sester. Dále zdrav. sestra např. na JIPu se může těžko o noční vyspat, což u policistů mnohdy jde, doposud alespoň šlo. (Netvrdím, že na všech pracovištích). Navíc je rozdíl, když někdo dělá tu samou práci řadu let a pak ji má najednou vyměnit za jinou. Zajímalo by mě, zda-li jste někdy uvažovala dělat jinou práci třeba ošetřovatelky u Vás bez zdravotnického vzdělání spíše sanitářku a to až po absolvování san.kurzu. Co se týká učitelů - neříkám, že mají lehkou práci s žáky, ale myslím si, že na výsluhu nemají nárok. Navíc mají dovolenou v jednou kuse a dost dlouhou. V dalším případě neriskují život, jako lidé IZS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MORSKIPAS 14:51:38 30. 08. 2009
default.png
Nechápu, za co by měli učitelé brát výsluhy? Ještě více pak, pokud píšou jako vy mistře :) Policista nasazuje život každou chvíli, pokud je povolán k zásahu proti extremistům, či při dopadání nebezpečných násilníků a vrahů. Samozjřejmě můžete namítat, že v dnešní době jsou "děti" ve školách srovnatelným nebezpečím, s čímž mohu v jistých ohledech s nadsázkou souhlasit. Avšak v žádném případě nelze srovnávat nebezpečnost a nasazení při práci u policie s prací nějakého učitele. To každý průměrně inteligentní člověk přeci potvrdí :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 13:50:57 30. 08. 2009
default.png
Pime, nevím kdo u vás na tom severočeském učitelském ústavu přednášel, ale předpokládám že akademici podobného zaměření jako pan ex senátor Kroupa. Zmiňuješ zde Jawu a rodinné stříbro, vskutku dobré příklady. Jawa přežila hospodářskou krizi ve třicátých letech, protektorát se zbrojní výrobou, komouše,ale nějak nepřežívá budování našeho rozvinutého kapitalismu. A to bych těch příkladů rodinného stříbra (oblíbený výraz pana Ježka) mohl napsat spoustu (např.ČSA že).To „šťastnější stříbro“ skončilo pouze v zahraniční rukou (viz.např. Becherovka a Plzeňské pivovary), a některé méně šťastnější stříbro pouze s akciemi na doručitele, a ani jim nepomohla ta „zavedená kontinuita“ z první republiky. Musím tě rovněž opravit, my jsme si ty Migy vyráběli sami, včetně dopravních Il-14, na výrobních linkách později pokračovali L-29,39 a 159. Tato cvičná proudová letadla létala (kromě PLR) v celém východním bloku a v řadě dalších států světa (původně s licenčními ruskými motory). Nyní jsme rádi že po původním americkém angažmá alespoň vyrábíme nákladní dveře k dopravákům a trupy k vrtulníkům, s min.přidanou hodnotou, ale velkým množstvím materiálu. Proč jsme nepokračovali ve výrobě bojové Škody Tudor to nevím, ale jel jsem i v původním Gazíku, 4x4 a v Tudoru a průchodnost terénem se nedá porovnávat. Zřejmě nešlo v rámci RVHP aby každý vyráběl všechno. Ostatně i západní státy kooperovali (zejména ve zbrojní výrobě), tak nevím proč používáš tento argument. Neřeším také další letité firmy které mizeli v propadlišti dějin (např.Praga , ČKD apod.). O tom čtyřicetiletém budovaní socialismu toho bylo novými vykladači dějin napsáno hodně ( i o tom zaostávání a devastaci). Bohužel však jsem se nikde nedočetl od lidí tvého naturelu, jak se dalece ČSR zdrželo nesmyslné rozbombardování fabrik a rafinérií na jaře 1945 spojeneckým letectvem. V době, kdy již neexistovala souvislá síť železnic,a podstatným zájmem Němců bylo dostat se do amerického zajetí! Tomu blábolu o navigační chybě( čímž si kdysi argumentoval) kterou vypustil ten mediální „historik“ se musí zasmát každý pilotní žák po prvním navigačním sólu. Výčtem bych mohl začít v Záluží u Mostu, K.Varech, Chebu, Plzni, Praze, Kolíně a dál do vnitrozemí a na ostravsko. V podstatě všechny důležité továrny které přežili celou válku, bylo nutné postavit na ruinách (divné co)! Tak co všechno zůstalo z té první republiky??! V Alpách jsem se bavil s jedním Rakušákem, který ve 14 letech sloužil na kraji Brna u flaku. Sami se divili, proč ještě v té době spojenci likvidovali Brno, když už neexistovala většina železničních uzlů a mostů, a zbrojovka neměla z čeho vyrábět, a v dálce byla slyšet děla Rusáků. Jistě to ale máte podotknuto v nové učebnici dějepisu vydaného ÚSTRkem. Také bych si sám nedovolil popsat činnost těch správných a charakterních četníků s pendrekem co jsi mi napsal. Akorát že ne všichni dělníci které třískali při demonstracích byli komunisti (pokud tam vůbec nějací byli). Ostatně jsem to slýchával od svého strýčka četníka. Všichni kdo měli v kapse o grejcar měně byli hladová lůza, a před panem velkostatkářem klapal kramfleky, protože bohužel nesměl smeknout blembák!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XXX 13:23:23 30. 08. 2009
default.png
Vláda celý rok diskutovala, zda zdravotním sestrám přidá na platě, nebo ne.Jak ostoudné. Jak zde napsala pani, zdravotní sestra, uvádí se hrubý plat. Nekouká se kolik hodin nad rámec pracovní doby, soboty, neděle, noční služby, svátky, nesvátky. Dále se jedná o velice fyzicky náročnou práci, velmi odbornou práci s lidmi, nemocnými a podobně. Kontakty s opilými lidmi, stresové zatížení, je to poslání. Měl by si to stát uvědomit. Bez spolupráce městských strážníků, záhranářů, hasičů, zdravotníků, lékařů na místě činu, u dopraních nehod, sebevražd, pracovních urázů, úrazů jako takových by toho policista moc nezmohl. Za léta policejního řemesla jsem těchto události vyšetřoval mnoho, většinou mně je dával vedoucí. Mimo dopraních nehod, byl jsem policista na Obvodě.Jinak stát je vykradený, justice nestíhá trestat miliardové zloděje. Hlavně zabavovat nakradené majetky. Potom by byly peníze na zde uvedené skupiny občanů, na rodiny s dětmi, možno valorizovat seniorům důchody. Napsal jsem toho dole a zde hodně, možná že se opakuji v některých věcech. Jenom pro dokreslení pro provokazéry na www. Langer,cz a zde na webovkách PČR. Jedná se o veřejný web, děkuji zdravotní sestře za zastání policistů. Přeji příjemný den, bývalý kolega.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio