Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výsluhy-intervence u Vlády

Policisté berou výsluhy...Učitelé nedostanou nic. Policie je něco víc, než Policie. Já protestuji a chci intervenovat u Vlády ohledně výsluh, pokud berou výsluhy policisté, proč by je nemohli brát učitelé? Také to mají těžké a nic nedostávají, za vykrmení policisté ano..
XJHX :: Datum založení: 29. 08. 2009 :: celkem 103 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 22:55:48 29. 08. 2009
default.png
Pime, když jsem si přečetl tvé příspěvky, tak se kocour nějakým 7. smyslem odklidil pod lavici.Tolik blábolu už jsi hodně dlouho nevypotil. Raději by jsi se měl věnovat tomu četnictvu který je tvá slušná parketa. Žongluješ tady téměř v každém příspěvku „komoušema“. Já bych ti tady mohl vypsat řadu tunelářů a podvodníků (jako že nemůžu), kteří byli v r.1989 pionýři, v horším případě svazáci( a určitě ne komouši). A to nejen vrstevníci pana Pitra. Z řady z nich udělala justice řádné občany a sponzory jedné nejmenované partaje, díky zákonům z devadesátých let, které jim ty lumpárny legalizovaly (zejména kauzy s LTO,investičními fondy a bankami). Jestli někdo zdevastoval zbrojní a letecký průmysl, tak to nebyli „komouši“, ale ten humanista z Hrádečku a jeho kámoší z mokré čtvrtě! Jako první padly ZTS Martin, a pak to pokračovalo. Let Kunovice, Avia, Aero Vodochody, Moravan Otrokovice, Orličan, Kras Chornice, Nováky, Dubnice n/Váhom,Bojkovice a řada dalších podniků. Některé již měli hotové certifikace podle předpisů JAR (FAR) k vývozu na západní trhy (viz. např. L 410 UVPE a L 610).Nejednalo se jen o trh v SSSR! S podporou „různých“ režimů a humanizmem si evidentně nedělala problémy řada západních zbrojovek včetně USA,( ostatně ani Ukrajina a Rusko), kteří okamžitě zaplnili trhy(v řadě případů přes třetí osoby), které jsme tak ochotně vyklidili a na které se již nemáme šanci dostat ani po změně režimu. Kamarád byl coby ZVS (zástupce voj. správy v ZTS Martin), retifikovat v r.1991 střeleckou optiku u jednoho afrického zákazníka který používal naše nově embargované tanky, a již tam jedna severská zbrojovka montovala svoje stroje rozebrané v kontejnerech. Zatímco v Martině měli montovat neprodejné pásové traktory a pískat kudlu! Totéž se týká L 159 (L 39), rádiolokátorů, houfnic, munice a tak bych mohl pokračovat…! Jestli máš na mysli tu prvorepublikovou zbrojní (leteckou) výrobu, tak ti můžu napsat skoro přesně co jsme kam a kolik vyváželi( hlavně díky levné výrobě a nízké ceně - co se dá ještě na modelu Mauser K98 alias „vz.24/33 vylepšit?).Kromě kvalitního lehkého kulometu a několika typů lehkých tanků použitelných začátkem války, jsme až zase tak nic mimořádného s vysokou přidanou hodnotou nevyráběli. V leteckém průmyslu jsme v předvečer války zaostávali! Tak cože to ten „komouš“ v tomto oboru po r.1948 zdevastoval?!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HOGER 17:57:04 29. 08. 2009
default.png
jsi doma očividně se nudíš začni studovat dodělej si maturitu, pak se dostaneš snáš k práci. Vlastně sory píšeš, že tě nikde nechtěji tak se zamysli čí je to chyba.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 13:46:03 29. 08. 2009
Pim Burger.jpg
Jenže si musíš uvědomit, jak se tito lidé dostali k pěnězům. Navíc kdybychom měli pouze 20 takových lidí, o kterých se píše, tak je nám hej. Nemůžeš ale říkat, že většina to má u nás nepoctivě. Nepoctivě to mají ti, co se dokážou nějak zčuchnout s vládnoucí garniturou, ale to opět není žádný kapitalismus, to je případ pro PČR...:-))A není tomu tak jen u nás - stačí se podívat do USA, tam jsou pořádný podvody, ti naši jsou proti tomu troškaři. Rozdíl je jen ten, že tam není možný aby z plného domu policajtů z URNY zmizel jeden podnikatel do zahraničí apod.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:36:45 29. 08. 2009
Out.jpg
Njn. Zásadní problém z mojí strany je ten, že já v této zemi nevěřím tomu, že většina bohatých lidí má svoje bohatství jen díky svým schopnostem. Samozřejmě tací jsou, ale podle mě většina ne. A stačí číst noviny a každodenní zprávy hemžíci se Mrázkama, Pitrama, Langerama, Grossama, Kalouskama, Dalíkama apod. mi dávaj zapravdu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 13:27:12 29. 08. 2009
default.png
pokoušíte se tady arumentovat naprostému neandrtálci, kterému stejně nic nevysvětlíte a on o to nejspíš ani nemá zájem. Nemyslíte, že je to škoda času a zbytečné zatěžování nervů? Říká se "bez klacku v ruce se nabav s blbcem", což v případě tohodle imbecilního jedince (a to tímhle ješzě nejspíš úražím 99% imbecilních lidí) platí dvojnásob. Kašlete na něj! Přeji hezký den:o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 12:45:09 29. 08. 2009
Pim Burger.jpg
Desta klub - to myslíte Střelnici?? Každopádně se shodneme na tom, že každý máme svou pravdu. K těm místům bych ještě doporučil Mariánskou louku. Přeji Vám, ať se důchodu v klidu dožijete a pokud si pamatujete, jak se stavěl Atlantik, určitě jste zažil ještě starý Děčín, než ho komouši v 60. letech srovnali se zemí. A tohle Vám opravdu závidím. A pokud jste bydle v ulici 28.října, jste tím pádem zažil ještě nedalekou ulici Střeleckou, v níž bylo dříve okresní četnické velitelství.:-)) Vyrůstal jste na krásném místě, přestože mně se vždy líbily spíše Podmokly.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 12:35:43 29. 08. 2009
Pim Burger.jpg
Vidím to realisticky. Navíc já tu nevolám po snižování dávek nezaměstnaným a po snížení platů státních zaměstnanců apod. Já jsem taky strašně sociální člověk, ale mnozí si neuvědomují, že tím, že stát odrbe zaměstnavatele a bohaté (a tudíž VĚTŠINOU schopné) lidi, tak se tito pro příště vykašlou na zaměstnance a vezmou si ze zisku větší díl. Tak to prostě je. Zaměstnanci pořád křičí, že chtějí víc z koláče a je to v pořádku, ale když chce totéž udělat zaměstnavatel, tak je to hnusnej kapitalista. Opravdu nechápu tento přístup.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XXX 12:34:45 29. 08. 2009
default.png
Každý má svůj názor. Co se týče pana Grégra, byl min istr průmyslu. Co se týče Diany, pracovala tam moje babička. Pamatuji jako mladý kluk, že se stavěl Atlantik ČSPLO - jak to tam pak skončilo. Jestli jste z Děčína, mládí jsem prožil v ul. 28 října Děčín I, dříve Vjaznická, kousek od / DESTA KLUBU/. Znám Stoličný vrch - Kládrberg. Doporučuji na děčínském zámku růžovou zahradu, Pastýřskou stěnu, výhled na Děčín a ZOO. Jsem zvědav, za dalších 20 let, zda za tento dnešní bordel můžou pořád komunisti. Je jasné, že je to v lidech, špatná legislativa, jak v občanskoprávních , tak v trestních věcech. Tunelování podniků, bílé koně, pak by byly peníze též pro potřebné. Jak jste uvedl, situaci zavinili lidé, mně se stav v republice též nelíbí. Po 33 letech práce , do důchodu snad v 63 letech. Chtěl bych se důchodu dožít, ale aby bylo na důchody. S pozdravem bývalý policista z České Lípy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 12:26:20 29. 08. 2009
Out.jpg
Vidíš to moc extrémně z té pravicové strany, stejně jako to bývalý policista vidí moc extrémně z té levicové... Pro mě nemáte pravdu ani jeden.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 12:10:31 29. 08. 2009
Pim Burger.jpg
Výborně, Děčín znám dostatečně. A ano, šlo o Grégra - a víte také, v jaké funkci pracoval Grégr před revolucí?? A kapitalismus není vykořisťování člověka člověkem. Kapitalismus znamená rovnost. Každý totiž může začít podnikat, zbohatnout a stát se tím obávaným kapitalistou. Jenže problém je v tom, že někteří na to buď nemají schopnosti a nebo jsou líní. A ti pak nejvíce křičí po rovnosti. Mám známého, dělá tapetáře (v Děčíně) a je v tom dobrý - klasický dělník. No a jeho jediným problémem je, že musí odmítat zakázky, protože musí pracovat sám. Dřív to zkoušel se zaměstnanci, ale za prvé každá vláda, která chtěla být sociální, ho odrala tak, že se mu to spolu s vedením agendy za zaměstnance ani nevyplatilo a za druhé byl každej neschopnej a chtěl ošulit práci, že s tím radši seknul a dělá to sám. No a proto je zlý kapitalista a vykořisťuje?? A máte pravdu, v minulém režimu byly větší sociální jistoty - ale za jakou cenu?? Vemte si, jak skončilo československé letectví, zbrojařství a automobilový průmysl. Ve všech těchto oborech jsme byli špička. Po komunistech z toho zbyly jen trosky. Pokud Váš otec pracoval v Destě, tak asi také víte, jak Desta (pro)dala v rámci "bratrské" pomoci licenci a knof-hof do Maďarska, jak se tu 40 let neinvestovalo do ničeho a podniky, které za něco stály (např. Desta, Diana atd.), se po revoluci hned prodaly pod vedením převlečených komoušů firmě Nestlé, která se tak za babku a bez větší práce zbavila konkurence. Ale to není chyba kapitalismu, to je chyba toho, že nám 40 let vládli komouši. A všimněte si, že tu nezmiňuji žádné politické strany, protože souhlasím, že tito lidé se rozlezli všude a dál si tu hrají na svém písečku. Koneckonců dovolená Topolánka s Urbanem mě pobavila, avšak nepřekvapila. Ale opět to není chyba kapitalismu, ale toho, že se prostě neumíme vyrovnávat se svou minulostí. Pfuj, to jsem se rozohnil off-topic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio