Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

pohled na svět a globální problémy

Vzhledem k tomu, že se toto téma prolíná různými vlákny, se kterými nesouvisí, tak zde je to pravé místo sdělit svůj názor...
X1-RAY :: Datum založení: 05. 10. 2009 :: celkem 102 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 19:18:38 04. 05. 2010
default.png
Ty jsi vůůůl:-)))) Jsem si jistý, že každý polda sloužící více než 10 let někomu zachránil život ať přímo, nebo nepřímo. Takže díky, poldové vezmou zbraně a půjdou do bank a denver jim bude tleskat, fakt dement

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:59:36 04. 05. 2010 blokovaný
default.png
X1-ray
Třeba jako strážník zachránil nějakýmu tomu fetákovi život a ted na něj plive celá země.11 let strážník je dost.Mam pocit,že mu je asi tetko hrozně.A lidem pochopitelně udělá radost,že je policajt ve s.ačkách.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 17:49:45 04. 05. 2010
default.png
Denvere jako správný demagog používáš jenom to co se ti hodí. Trochu zapomínáš dodat, že rybičky prodal, aby měl co naházet do automatu, tam zmizely taky všechny prachy co naloupil. Kromě jiného ohrožoval zbraní dítě. Takže protože byl zavislý na automatech tak je to takový tvůj nevinný feťáček se kterým se musí jednat mile a se soucitem?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:38:17 04. 05. 2010 blokovaný
default.png
CHRISTIANVV
Jen pro vyjasnění situace.Do nikoho sem se tady v životě neopíral.Spoustu policajtů sem se tady zastal.Odsoudil sem tady pouze určitou část policistů,která se tady chlubila,že papír snese všechno atd.Kdyby si četl moje příspěvky pořádně,tak by si zjistil,že sem tady některejm policajtům hodněkrát poděkoval a jestli ti to nedošlo,tak se tu ptam tětko na možnost pomoci členovi ozbrojené složky.NENÍ SPRÁVNÉ LOUPIT V BANCE,ALE TEN STRÁŽNÍK SE PREJ TOPIL V TAKOVEJCH DLUZÍCH,ŽE MUSEL PRODAT I RYBIČKY.TEN ČIN UDĚLAL V ZOUFALSTVÍ A TŘEBA JAKO STRÁŽNÍK NĚKOMU ZACHRÁNIL ŽIVOT.

TAKŽE PROSIMTĚ,NEŽ MI ZAČNEŠ ODSUZOVAT,TAK SI UVĚDOM,ŽE ČLOVĚK,KTEREJ BY TAK NENÁVIDEL POLICAJTY,TAK SE ASI TĚŽKO PTÁ NA ZBÍRKU PRO JEDNOHO Z NICH.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHRISTIANVV 15:32:41 04. 05. 2010
ChristianVV.jpg
Zdravím všechny kolegy, jsem pravidelným čitatelem těchto stránek. Moc často se nezapojuji do diskuzí, ale to co tu píše osoba skrývající se pod nickem DENVER si zaslouží komentář:-). Ikdyž je to jako házet hrách proti zdi. Silně pochybuji o jeho racionálním uvažování a inteligenci. On bude asi ta chudinka co za nic nemůže a všichni mu ubližují, a jeho jedinou obranou je na slušném webu se opírat do příslušníků ozbrojených složek. Je to bohužel síla internetu, že můžou pomatený osoby (DENVER) urážet slušný lidi starající se o jeho bezpečnost. Opravdu by mě zajímalo kdo se za tím nickem skrývá, a myslí, že nejsem jediný. Mohl bych tu o něm napsat klidně knihu a nemělo by to stejně žádný význam. Tak vám všem přeji bezpečné a klidné služby.
příslušník VSČR

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:42:06 04. 05. 2010 blokovaný
default.png
Pro kolegy a kamarády strážníka:Na ty komentáře na seznamu atd.se vykašlete.Ten člověk s váma pracoval 11.let.Jen vy asi tušíte jakej byl a proč to udělal a jestli to byl třeba dobrej člověk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:27:39 04. 05. 2010 blokovaný
default.png
Vzhledem k tomu,že už sem řekl,že se tu nehodlam stále dohadovat,tak všechny kterých se tendle příspěvek netýká,tak prosím at nereagujou.

Slyšel sem dneska o strážníkovi,kterej se dostal do nějakejch finančních problémů a vyloupil banku.Vzhledem k tomu,že v naší zemi mají peníze větší cenu než lidskej život,tak si dovedu představit kolik ten kluk tetko dostane.Je smutno z těch odpornejch komentářů,který se objevujou na jeho osobu na seznamu atd.Jestli na něj třeba nějakej z kamarádů pořádá nějakou zbírku,tak přispěju.Nejsem nijak za vodou,takže můžu v rámci svejch možností,ale když nás to udělá víc,tak ten člověk bude mýt aspon na dobrýho právníka.Lidem,který ho sprostě urážej na ubohejch diskuzích na internetu,tak můžu říct jedno jediné.Ten kluk byl asi v dost velké tísni a tendle stát je schopen ho poslat na 20.let do vězení.Nemáte žadný právo ho odsuzovat a čin dělal asi v dost velkém zoufalství.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 21:57:39 28. 04. 2010
Pavel J. Bílý.jpg
Denvere, člověče, buď trochu sebekritický. Tos myslel vážně, když jsi napsal, že bys mohl jít k policii, protože "necítíš žádnou silnou nenávist" k narkomanům?
S tím, cos tu na sebe prozradil, si troufám tvrdit, že bys skončil už na psychotestech. Protože člověk, který se pozvrací po přečtení příspěvku v diskusním fóru, je docela unikát. A pokud bys nakrásně psychologa obalamutil, pak je mi skutečně líto oznamovatele, který schytá dávku zvratků poté, co ti oznámí, že ho někdo brutálně zmlátil. Jak bys chtěl řešit pachatele např. domácího násilí? "Jménem zákona, zanechte svého protiprávního jednání, nebo se pobliju!"...???
Věnuj se charitě, tam třeba můžeš být něco platný, ale o téhle práci ani neuvažuj. To není výsměch, to je prostě realita...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:46:53 28. 04. 2010 blokovaný
default.png
Poznal sem v životě pár lidí,který volali po trestu smri a přitom by třeba toho narkomana dokázali zavraždit kuli padesátikoruně.A pak by najedenou už sami pro sebe trest smrti nepožadovali.Takle strašně dokážou bejt některý lidi falešný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:32:01 28. 04. 2010 blokovaný
default.png
Vždycky může dojít omylu a může bejt popravenej nevinej člověk a když ne,tak já s tím nesouhlasím.Nedokázal bych asi nikoho postavit ke zdi.A jenom taková osobní otázka(doufam,že si to nevyložíš nějak blbě).Kdyby někdo zabil toho narkomana kterej třeba krade,tak by si byl taky pro trest smrti?On je to totiž taky člověk a taky nečí dítě.Mně dalo hodně času tydle věci pochopit a neberu ti tvoje názory,ale uvědom si jednu věc.Dal ses na povolání kde musíš třeba s narkomanama počítat.Todle povolání fakt neni pro každýho.Já k nim žádnou silnou nenávist necejtím,takže bych moch jít k policii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio