Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

pohled na svět a globální problémy

Vzhledem k tomu, že se toto téma prolíná různými vlákny, se kterými nesouvisí, tak zde je to pravé místo sdělit svůj názor...
X1-RAY :: Datum založení: 05. 10. 2009 :: celkem 102 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 21:27:02 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
No a úplně závěrem.Citace rozhovoru s Rumlem.

"Po pár měsících na ministerstu sem velice dobře pochopil,že to(IMV) prostě nefunguje.Třikrát za sebou sem vyházel celé její vedení a bylo to úplně k ničemu.Pak sem hledal způsob co s tím".

Pan ministr ten způsob pochopitelně nenašel.Akorát neni jisté proč.Jestli proto,že mu to nedovolovalo jeho vzdělání a nebo proto,že mu bylo někým naznačeno:TODLE PROSTĚ NEŘEŠ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:39:33 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
KROTA
Budu upřímnej.Kdyby třeba policajti použili důrazněji DP proti s.iním,který třeba hodili do vody romku,tak to pochopím,ale neznam jedinej příklad,kdy se tak stalo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:12:06 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
Ona je záhadná jedna věc,že IMV si dokáže najít úplatného policistu(pochopitelně né vždy),ale policajta,kterej zneužívá DP,tak na to kašle.Spokojí se z nějakým cárem papíru a nenechává dělat znalecké posudky,psychologické posudky,nezná detektor lži atd.Přitom dost pochybuju,že člověk,kterej dá úplatek,tak si de stežovat na IMV,ale člověk,kterej skončí nějak hodně špatně(pokud neni mrtvej)po použití DP,tak si většinou stežovat asi de.A už jenom ta vaše oblíbená věta,že papír snese všechno,svědší o tom,že máte na IMV stejnej názor,jako já,ale nechcete to přiznat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:53:50 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
KROTA
Mně se z nasílí chce zvracet.Takže rozhodně je mi milejší ten co bere,než ten co mu dělá dobře mlátit.Za úplatek bych určitě hned nevyhazoval.Aby sis to zase špatně nevysvětlil,tak rozhodně neschvaluju,že někdo ublíží 80.letý stařence.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:49:28 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
MARTOO
Eště jedna věc k těm narkomanům.Osobně sem poznal i ty,který se z toho dostali,ale muselo se jim pomoct.Trochu sem se o tom zmínil v diskuzích na webu Drop in.Je zajímavé,že sponzorovaného těma samejma lidma jako tendle web a tady se ta problematika neřeší vůbec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KROTA 19:45:27 26. 04. 2010
default.png
Denvere

Co si myslíš že je horšího? Policajt co bere, jak ty říkáš pár kaček, prostě úplatný polda anebo polda co použije důraznější DP i třeba se zraněnim proti někomu, kdo okradl 80 letou stařenku?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:09:27 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
MARTOO
Mam pocit,že ty nepatříš k lidem,který by chtěli někomu úmyslně ublížit a chápu,že ta práce neni vůbec jednoduchá.Já odsuzuju policajty,který jsou schopný zabít člověka kuli tomu,že třeba z hladu ukrad chleba nebo prostě udělal nějakou h.vadinu.V 90.letech lidi hodně sledovali,že část policistů(znova a to už asi po tisící zdůraznuju,že část)má v oblibě skíny.Většinou se jednalo právě o tydle policisty.Jinak s tím co si psal,tak máš pravdu.To je taky důvod proč se chci zase na nějakou dobu odmlčet a to přesto,že mi tadle problematika hodně zajímá.Občas tady něco napíšu tak,že si to možná nějakej třeba dobrej policajt vysvětlí dost blbě.Mrzí mi to a omlouvam se za to.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 10:42:53 26. 04. 2010
martoo.jpg
Nějaký ten slabý nemocný, pravděpodobně i opuštěný narkoman, podle Denvera chudáček a oběť krvežíznivé společnosti, si na své závislosti vyběhal plný invalidní důchod. Nikdy nepracoval, několikrát zbil vlastní matku a pravidelně jsme u něj nacházeli kradené věci.

Naproti tomuhle chudáčkovi stojí paní ve věku 55-ti let, která celý život pracovala rukama, má špatné kyčle, kolena, a protože ji chybí nějakých nesmyslných pár bodů ve zdravotní dokumentaci, plný invalidní důchod nemá.

No jo, zkrátka činy slabých nemocných narkomanů, kteří rozbíjejí přivolané sanitky, okrádají babičky a vykrádají chaty, jsou důsledkem jejich utlačování policisty, kteří si dovolí jim v protiprávním jednání zabránit. Je to nerovný boj, když chudáček máchá kolem sebe použitou jehlou a ten zlý policajt ho švihne tonfou přes ruku.

Další ubohý nemocný narkomen je na podání vysvětlení k odcizené věci a on kousne policistu do bicepsu a nakonec celu pomatlá svojí krví z nosu. Zase chudák.

A naposled, strašní policajti vidí nehybného muže, který nereaguje na vnější podněty, dovolí si mu zavolat sanitku, a když se ze své "chvilkové slabosti" probere, začne na ně plivat, vyhrožovat smrtí, napadat je. Oni si ho pak dovolí hmaty a chvaty uklidnit. Strašný viď? Nejlépe je oba okamžitě potrestat..

Denvere posloucháš se? Uvědom si, že to jsou moje zážitky za pár odsloužených měsíců, kdyby se svěřil někdo z dvacetiletou službou u Policie, jedna strana této diskuze stačit nebude..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 01:44:48 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
PAVEL-J-BILY
Pavle,čti prosimtě pořádně co píšu.Já tady neobhajuju korupci,ale jenom říkám,že jsou horší věci než,že policajt smázne nějakou h.vadinu za nějakou tu kačku.Nejhorší je,když si policajt na někom hojí komplex,třeba na nějakém slabém a nemocném narkomanovi a nebo kryje podobné svinstvo(třeba různým ochrankám atd.).Nikdo nejsme svatej,ale nikdo nemusíme bejt krutej.A jinak mam fakt dost.Nemam chut se tady furt dohadovat.Nevede to fakt k ničemu....Jo a ešte jedna věc.Já fakt nepovažuju všechny policajty za krutý.Sem trochu cvok,ale takle střelenej zase fakt nejsem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 18:06:56 25. 04. 2010
default.png
:-)))))))))))) sorry, ale mě to prostě rozesmálo, sám bych to líp nenapsal :-)))))) denver ti určitě odpoví, že musejí být hlavně hodní a tolerovat porušení zákona:-))))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio