Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

pohled na svět a globální problémy

Vzhledem k tomu, že se toto téma prolíná různými vlákny, se kterými nesouvisí, tak zde je to pravé místo sdělit svůj názor...
X1-RAY :: Datum založení: 05. 10. 2009 :: celkem 102 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 00:03:13 27. 04. 2010 blokovaný
default.png
A já ti řeknu eště jednu věc.Já sem fakt asi totálně blbej,že sem furt lezu a pak sem z toho z nervama v h.jzlu,ale něco ti povím.Já se třeba nebojím smrti,bojím se akorát bolesti a utrpení,ale ze smrti jako takový strach nemam.Nikdy v životě sem nikomu úmyslně neublížil a před tím posledním soudem se teda nemam čeho bát a on ten poslední soud nefunguje jako IMV,ten opravdu vyšetřuje.A jinak mi tady zase můžeš vynadat do dem.ntů.Podle mně si si v životě věděl se vším rady.Nikdy stebou nikdo nevypek a ani si nepoznal na sobě nějaký bezbráví.Do mně se tady furt strefovat je poměrně snadný.Já ti nepřeju nic zlýho,to přísaham,ale doufam,že třeba jednou pochopíš,že člověka s.re pocit beznaděje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:25:57 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
Já to myslel tak,že bych se nedivil,kdyby jim v tomdle případě ujeli nervy.Jinak až ze mně zase budeš dělat dementa a já netuším co všechno,tak si uvědom,že né každej civil je tak blbej a ono to,že IMV vyšetřuje,tak jak vyšetřuje se prostě dostane ven.Akorát znova musím zopakovat,že nechápu proč vyšetřuje takle.Možná někdo zhora řekne:Letos obviníte 200 policistů a dostanete za to peníze,ale nepřekračujte tu hranici.Možná,že je v tom něco jiného,ale něco tady prostě nehraje.Mně je fuk,že mi máš za i.iota,ale já jenom vidím realitu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:13:00 26. 04. 2010
default.png
denvere koukám, že se tvůj fanklub rozšiřuje:-))))
ty hovádko dementní mě fascinuje jaký jsi pokrytec. pořád meleš o tom jak nesnášíš násilí kvůli nenávisti k nějaké skupině a potom v klidu napíšeš tohle, cituji: "Budu upřímnej.Kdyby třeba policajti použili důrazněji DP proti s.iním,který třeba hodili do vody romku,tak to pochopím,ale neznam jedinej příklad,kdy se tak stalo." Ty jsi slušný demagog, v jednom případě je nepřiměřené použití DP na zavření a v druhém ho toleruješ?
Jo a tvoje perla, že mě nemohl nikdo napadnout, protože nemám jizvu to je luxus:-)))) Ty jelito, kdybych si vždycky měl nechat udělat jizvu jako důkaz o napadení, tak jsem za dobu své služby sešívaný jako trojitý slávista a to bych fakt nerad:-))))) A ujišťuji tě, že pokud by jenom bezprostředně hrozilo, že k jizvě může dojít, tak si frajer může gratulovat, že skončí pouze těžce zraněnej v nemocnici, protože nejsem z těch kdo nastavuje druhou tvář a kámen oplácí chlebem, to nechám takovému volovi jako jsi ty, naopak se snažím aby to toho hajzla co nejvíc bolelo a dlouho na mě vzpomínal. A teď můžeš jít zvracet:-))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:55:45 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
Ano vím,že jsou hodnoceni podle čárek i vím kolik za každého z vás berou.Proto nemohu pochopit proč si ty posudky nenechávaj ve většině případů vůbec udělat.A proč v řade případů kdy je to jasný(tězce zraněnej člověk v nemocnici a policista tvrdí,že ho ten člověk napad a přitom na sobě nemá ani jizvu) to nedaj před soud.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 21:49:01 26. 04. 2010
Danik.jpg
No jasně, že se mi to zdá v pořádku. A to není jen tohle, také na silnici jezdíme jako prasata a nic se nám nemůže stát. Dopravní nehody kvůli nám nehodovka falšuje atd. Je to boží, proč myslíš, že se policejnímu průkazu říká průkaz poloboha?

Hele Denverku to se musíš přstěhovat do totalitního státu, neboť u nás nemůžeš nikoho nutit na detektor, nehledě na to, že není moc spolehlivej, víš? Trénovanej člověk ho poměrně snadno oklame. Dále, oni nemaj nic než ty posudky, ale posudky ti neřeknou co se stalo na místě, víš? A ten soudce to vyčuchá ze vzduchu? A tušíš, že hošany od IMV hodnotí podle čárek? Takže chceš říct, že nás tak milujou, že kvůli nám přicházej o odměny a místa? Máš pravdu, mi jim posíláme část našich výplat, aby nás nechali na pokoji. POMÓC!!!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:41:26 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
Nechat dělat znalecké posudky,nechat udělat psychologické posudky,používat detektor lži a hlavně pokud je to tvrzení proti tvrezení,tak to dát k soudu a né to ZAMETAT POD KOBEREC.A ešte jedna otázka.Zdá se ti v pořádku,že máte beztrestnost?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 21:38:21 26. 04. 2010
Danik.jpg
Myslel jsem nezbil - promiň.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 21:37:56 26. 04. 2010
Danik.jpg
Teď ne, dlouho jsem nikoho nepomučil ani nezbyl. Ale v pátek, to bude masakr, víš? Ale jak bys s tím bojoval? Konkrétně, když jsem ti odhalil naše metody?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:36:22 26. 04. 2010 blokovaný
default.png
Bavíš se dobře?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 21:29:12 26. 04. 2010
Danik.jpg
Milý Denvere, já ti dám dobrou radu, jak něco uděláš pro svět. Aby jako byl lepší. Ty musíš sepsat nějakou příručku pro IMV, aby věděli jak postupovat. Víš, oni to maj docela těžký, neboť my fízlící docela známe zákony a postupy. Protože jsme srabáci, tak chodíme po dvou i po třech. A když chceme někoho pomučit, nebo hrozně moc zbít, tak si vyhlédneme někoho hrozně malého a slabého (nejlépe bezdomovce, smažku, fetku či skrčka) a HLAVNĚ samotného!!!! Takže jak zkušený pomáhač jako ty asi chápe, je to jeho tvrzení proti našemu. My napíšem dobrej ÚZ a je to v poho. A pokud není kamerovej záznam (a to on není), tak jsme v suchu. To je totiž ta nevýhoda demokracie, musíš mít na všechno důkaz, záznam nebo svědectví, víš? Takže ti chudáci z inspekce jsou v tom nevině, pomineme-li, že jsou vesměs poměrně né příliš schopní, tak schopní policisté se dostanou ze všeho.

Tuhle jsme byli na lovu bezdomovců a měli jsme sebou dokonce psovoda, tak jsme poslali psa do sqvatu, co nám jako přinese. Napřed přitáh nějakou smažku holku, ale tekla jí dost krev, tak jsem jí poslali do nemocnice(má to jen 4km)(a pak že jsme nelidové). Napodruhé ovšem přitáhl bezďáka, kterej byl docela zachovalej. Tak jsme ho vzali na barák a už to jelo - policejní triatlon. Seznam, gumová hadice a umyvadlo. Přiznal se ke 4 vloupačkám a jednomu ElPasu. Díky němu nám stoupla objasněnost na 85%. Na další lov jdeme v pátek, přijedou i kluci z inspekce a bude mejdan jako svině. Možná chytíme i dva bezďáky, koupíme maso a bude nakládačka i grilovačka.

Prostě Denvere, odhalil si nás a proto si dávej pozor. Na přechodech na policejní auta, v noci na lovce mučiče atd. Ale musíš bojovat, David také bojoval s Goliášem a vyhrál.




Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio