Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

pohled na svět a globální problémy

Vzhledem k tomu, že se toto téma prolíná různými vlákny, se kterými nesouvisí, tak zde je to pravé místo sdělit svůj názor...
X1-RAY :: Datum založení: 05. 10. 2009 :: celkem 102 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAVEL-J-BILY 17:29:02 25. 04. 2010
Pavel J. Bílý.jpg
Denver: 24.4.2010 09:44: "...patřím k lidem,který by policistům odpustili témeř všechno (spaní ve službě,lenost a co se úplatků týče,tak sem taky eště docela tolerantní)".
Chlape, ty máš fakt dost. Línej úplatnej policista nezasluhuje omluvu, ale nakopat prdel a vyrazit od sboru. Línej úplatnej policista není policista, ale šmejd a drban navlečenej do uniformy. Teď už alespoň chápu, jací policisté by ti vyhovovali - nejspíš takoví, kteří nic nedělají a za pár papírků přivřou oko. Nebo se mýlím???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:29:40 25. 04. 2010 blokovaný
default.png
Andrasi,už sem taky nechtěl reagovat,protože sem řek,že nemá cenu se tady furt donekonečna dohadovat a to platí,ale na todle taky nemohu vydržet neodpovědět.Vyjádřil sem se tady k narkomanům a řek sem,že to jsou taky lidi a když se jim pomůže,tak některý maji šanci se z toho dostat.Těd se tu eště jednou vyjádřím k lidem,který žijou tím řekněme alternativním způsobem života.Netuším s kolika těmadle lidma si se v životě potkal a proč je nemáš v oblibě.Věř,že oni nikomu neškoděj a většina z nich jsou dobrý lidi.Většina z nich neni schopná nějaké krutosti a nemaj v sobě zlo.Možná,že kdyby si ty lidi poznal jinak, než když vás někdo nutí na ně útočit(Albertov),tak by si byl možná překvapenej.Skus někdy nějakýmu z nich podat ruku a promluvit si(neříkam to jako vtip).Za ten rok,co sem "tady",tak mam pocit,že ty seš strašně ovlivněnej tou prací.Na světe je Andrasi dobro a zlo a někdy se necháváme tím zlem docela dost ovlivnit.Člověk v životě pár lidí pozná a věř,že někdy ty lidi,který ty považuješ za slušný,tak maji v sobě tolik zloby,že je to hnus,ale ty to možná tak nevnímáš,protože ta tvoje práce ti prostě nařizuje jít po těch "neposlušnejch",ale on svět neni černobílej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:55:24 25. 04. 2010
Andras.jpg
Denvere:
Kdyby většina lidí, tak jako ti tví oblíbenci žili po "svém", tak žijeme v chýších v pralese, lovíme divou zvěř, rabuje, loupí a vraždí se na potkání. Řekl jsem si, že na tebe už nebudu reagovat, jelikož to nemá smysl, ale ty jsi prostě taková vykolejená persona non grata, že to už nejde vydržet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 16:00:51 24. 04. 2010
default.png
Uf... to jsem si oddechl, když jsi psal, že se na nějakou dobu odmlčíš, tak jsem myslel, že to je tak na měsíc, ale jestli je to jenom na hoďku a půl, tak to přežiju:-))) Asi jsi pochopil, že jsem tvůj bezmezný obdivovatel, který čeká jenom na tvoje dokonalé příspěvky, které mají hlavu a patu a jsou k tématu které se zrovna probírá:-)))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:39:48 24. 04. 2010 blokovaný
default.png
Ale já žádnou sebelítost necejtím.A ani si nepřipadám jak chudinka utlačovaná.Ty máš prostě dojem,že všechno znáš a všechno víš.Mam pocit,že si docela chytrej člověk a umíš v hodně věcech chodit,ale to ešte neznamená,že si nějakej znalec duší.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 15:16:45 24. 04. 2010
default.png
Ach denvere to mě tak horozně mrzí, že se odmlčíš, co si bez tebe počnu? Hlavně se z té sebelítosti zase nepozvracej chudinko utlačovaná nepochopená:-)))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:11:25 24. 04. 2010 blokovaný
default.png
No já se asi zase na nějakou dobu odmlčím.Nemá fakt cenu se tady fut hohadovat.Jenom bych tady chtěl eště říct,že když někdo řekne,že část policistů má krajně pravicové názory,tak to neznamená,že musej bejt hned neonacisti,ale,že je oslovuje část(ZDŮRAZNUJU ČÁST)jejich názorů.Tvrdý postup(i za cenu obětí na životech)proti určytým lidem atd.Jinak z mojí strany platí furt to samé.Proti dobrejm a lidskejm policistům nemam vůbec nic a přeju jim v životě jen to dobré.Chápu,že je ta práce náročná a člověk,kterej má nějaké svědomí,tak to neni pro něj snadný.

"Největší umění neni zabíjet,ale nechat žít."

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 10:46:02 24. 04. 2010
martoo.jpg
Denvere než odepíšeš na nějaký příspěvek, přečti si jeho hlavní pointu, leckdy odpovídáš na něco jiného než se v obsahu řeší, proto vznikají negativní reakce a osobní útoky na tvojí osobu.

Většina tobě odpovídajících pravděpodobně patří mezi delší dobu sloužící policisty (předpokládám 5-15 let), takže si asi umíš představit, že svoje zkušenosti mají. Pokud si přečteš celou diskuzi a máš trochu soudného pohledu na věc, uvidíš, které příspěvky se více zakládají na realitě, a které jsou z cesty.

Sám sloužím sice krátce, ale svoje zkušenosti s jistým typem jedinců mám prakticky každý den a hlavně s jejich "prací", takže se pod níže uváděné příspěvky k tématu "fetek a čórek" můžu vesměs podepsat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 10:40:47 24. 04. 2010
default.png
Denvere nechceš si založit blog? Slibuji, že ho budu každý den číst :-))))))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 10:28:51 24. 04. 2010
martoo.jpg
D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio