Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

"Ucha" u PČR

Zdravím všechny! Nedávno jsem byla v jedné restauraci, kam mj.dorazili na oběd dva policajti. A v jejich okolí se rozvášnila diskuse na téma: Jsou to děti nebo ochránci zákona? Musím říct, že sami vypadali na takových 18 let. Neberu jim, že mají zájem pomáhat a chránit, jsem pro, ale vzhledem k jejich postavě si troufnu říct, že kdyby jim chtěl někdy někdo nedej bože nějakou vrazit, že by byli přepráni jedna radost. Vždyť chlapi, zvlášť u PČR, mají budit respekt, tak taky musí nějak vypadat. Tady to? Jen kůže a kost, kde jsou nějaké svaly? Rozhodně kdyby před pachatele přišel někdo jako oni, je to k smíchu. Myslím si, že silnější lidé by nebyli na škodu. Tak trošku při výběrovém řízení přemýšlejte!!!
TYNCA :: Datum založení: 26. 10. 2009 :: celkem 111 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:30:46 05. 07. 2011
default.png
Omyl a velmi hrubý omyl, pane kolego! Bůh nemusí policii této země ochraňovat, policisti jsou lidi zkušení, co si poradí sami. Aby bůh ochraňoval společnost, tak to taky nesouhlasím, protože ta tohle chce. Tato společnost potřebuje dostat přes držku. A silně. Protože do té doby se nezvedne a nevyhází zloděje od moci.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 02:01:48 05. 07. 2011
dax.jpg
Přesně tak. Psát se o tom dá a popsat to ze všech stran můžeme pořád dokolečka. Proč tomu tak ale je? Kde je příčina tohoto stavu? Proč to jde od slavného sametu stále z kopce? Není to náhodou proto, že se k moci dostala banda zločinců. Dokud budou sedět jako žába na prameni všichni ti vládní tajtrdlíci, vládní zloději a kšeftaři,v čele s tím šaškem na hradě, tak to bude stále horší a horší. Těm se totiž fungující a plně zajištěná policie vůbec nehodí a proč asi? A bohužel, jak se to už několikrát ukázalo, tento vysoce inteligentní a morálně vyspělý a hrdinný národ je při příštích volbách zvolí zase. Bůh ochraňuj policii této země...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:15:37 03. 07. 2011
default.png
CATANI [2011-07-03 12:14:43]: Ty vado, přesné, přesné! Palec nahoru!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 12:14:43 03. 07. 2011
default.png
O tomdle se dá psát a psát. Pokud se podíváme v jiných sborech i na zde již uvedené články o sborech v zahraničí se reálně nedá nikde stát ve věku okolo 20 let uniformovaným policistou, samostatně konajícím v praxi. Žel u nás prostě tato firma nenabízí sociální zajištění včetně mzdy na to, aby se zde hlásili lidé životně zkušení, ustálení se setříděnými myšlenkami na život a odpovědnost. Platy uniformovaných policiistů tak stačí na život u maminky a na nějaké párty, ale né pro zajištění rodiny. Policista bez životních ambicí, bez vztahu k povolání s přebytečným egem, že zvládne všechno a za jakýchkoliv podmínek, kdy si není ani vědom následků svého jednání a odpovědnosti k tomu jak důležitá je profesní a životní zralost u tohoto povolání či nutnost sebevzdělání, to je realita, hodně smutná....To mne taky vede, k tomu, že některé mladé skutečné policisty bychom měli nosit na rukách, jenže oni spíše oddřou tu práci za své mladé kolegy se svým známým postojem k tomuto povolání.Takoví schopní mladí policisté budou v dnešních podminkách za deset let tak pracovně a psychicky opotřebení, že v době kdy by měli být přínosem budou na tom hůře než kdokoliv z nás starších či déle sloužicích dnes a to nám z toho někdy už pěkně hrabe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 10:21:21 02. 07. 2011
Chip.jpg
To je mi debata:-) U PČR jsou takový lidé jací se přihlásí a projdou testy. Vazounů a bojovníků je závažný nedostatek. Jasně, bylo by fajn, kdyby policie mohla přijímat typy min. 180cm, devadesát kilo ve svalovné hmotě, černej řemen z plnokontaktního stylu a diplom z nukleární fyziky. (Navíc by ještě ještě mohli být všechno dokonale árijské typy, aby nasrali Denvera.):-) Jenže ono se nám bohužel takovýchto jedinců moc nehlásí:-) Co by tady taky hledali za štěstí, když na vchodě si vydělají minimálně dvakrát tolik a daleko víc budou mít, i když půjdou jezdit s tramvají:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:39:37 02. 07. 2011
default.png
CEMAN [2011-07-02 00:52:02]: Policejní management zajímají akorát jejich odměny a aby jim do toho jejich "řízení" nikdo nežvanil. Což ty osmnáctileté děcka nedělají, protože o tom nic nevědí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 00:52:02 02. 07. 2011
default.png
DAX [2011-07-01 23:42:59]:
Že u policie slouží v hlídkové službě 18ti leté blonďaté krásky s namalovnými nechtíky a vlasy do půli zad, je částečně vina jejich nadřízených. kteří je do té služby takhle nechají nastoupit a částečně je to i vina náborové kampaně, která práci u policie představila jako hru pro děti a jasně z ní vyplynulo, že je to práce stejně pro holky jako pro kluky. Policejní management nezajímá bezpečnost řadových policistů, ale čárky a aby byl navšechno papír, kdyby se něco pos...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:42:59 01. 07. 2011
dax.jpg
CEMAN [2010-02-24 11:56:51]:
To ,že u policie mohou pracovat ve výkonu i ženy je právě ten problém. V logistice zcela jistě, u dopravky a kriminálky asi taky nebude problém, ale ve výkonu v hlídkové a nebo u PMJ ????? Už jenom pohled na hlídku dvou 18ti letých blondatých krásek s vlasy do půli zad a namalovanými nehty, musí zcela jistě vzbuzovat respekt a zvyšovat prestiž policie ČR....
A je pravděpodobné, že při zákroku takové hlídky, nabušený zločinec z toho pohledu může dostat takový záchvat smíchu, že nebude vůbec schopen žádného odporu a sám se nakonec spoutá, podanými pouty jednou ze zasahujících policejních krásek a s pláčem se sám eskortuje na policejní služebnu....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 11:56:51 24. 02. 2010
default.png
Já si myslím, že když policista narazí na ulici na ožralého jedince nebo na člověka co nemá co ztratit, je úplně jedno jak vypadá. Dneska si lidi na policisty nedovolují z důvodu jak vypadají, ale protože vědí, že se jim skoro nic nestane a někteří mají ještě takovou drzost stěžovat si.
Hubení jedinci sloužili u zboru co pamatuji, akorát takovému jedinci k získání autority ve většině případů celkem stačilo, že je Policista.
Vinou zpolitizování Policie a mediálního tlaku došlo k negativní změně pohledu veřejnosti na Policii jako takovou.
Co se však nejvíce zhoršilo v ČR jsou samotní občané a jejich morálka. Potom zde ale vzniká důvodná obava, jestli se reformovaná "Pomáhat a Chránit" Policie neubírá ve svém vývoji opačným směrem.
K výše uvedenému příspěvku bych ještě dodal, že autorce nikdo nebrání, aby toto povolání vykonávála a zlepšila tím prestiž Policie. U Policie mohou pracovat i ženy!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 18:19:49 15. 01. 2010
john158.jpg
no myslím že na zvládnutí jakéhokoliv pašíka nemusíš benčovat 150 kg a mít sílu jako kůň.. stačí znát ty správné fígle (mozek ) a mít na ně žaludek ale hlavně srdce.. srdce vyhrává bitvu..
můj názor je ten, že ikdyž je kolegině lehčí a slabší, musí si pomoct něčím jiným aby to vykompenzovala ( teleskop a tonfa) a pak už je to v pohodě.. ale je pravdou že bez pořádného výcviku to nepůjde nikdy..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio