Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

"Ucha" u PČR

Zdravím všechny! Nedávno jsem byla v jedné restauraci, kam mj.dorazili na oběd dva policajti. A v jejich okolí se rozvášnila diskuse na téma: Jsou to děti nebo ochránci zákona? Musím říct, že sami vypadali na takových 18 let. Neberu jim, že mají zájem pomáhat a chránit, jsem pro, ale vzhledem k jejich postavě si troufnu říct, že kdyby jim chtěl někdy někdo nedej bože nějakou vrazit, že by byli přepráni jedna radost. Vždyť chlapi, zvlášť u PČR, mají budit respekt, tak taky musí nějak vypadat. Tady to? Jen kůže a kost, kde jsou nějaké svaly? Rozhodně kdyby před pachatele přišel někdo jako oni, je to k smíchu. Myslím si, že silnější lidé by nebyli na škodu. Tak trošku při výběrovém řízení přemýšlejte!!!
TYNCA :: Datum založení: 26. 10. 2009 :: celkem 111 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ENIGMA-K 18:25:40 28. 10. 2009
enigma-k.jpg
Tak sem si tady (jako jedna z vašich kolegyň) přečetla ty zajímavý názory a s něčím naprosto souhlasím a v něčem rozhodně ne!Každá mince má dvě strany a odsuzovat ženský že nemají co dělat u policie je pěkná blbost...a mimo jiné, článek, kůli kterému tahle debata vznikla, píše snad o našich méně fyzicky vyvinutých kolegách...víte co, nejdůležitější je, co ten člověk má v hlavě, jak umí reagovat a jak tu práci bere. Sem ženská, dělám box, střelby si vyloženě užívám a když se něco semele, tak se toho nebojím a jdu do toho - ale s rozmyslem...nepotřebuju se rvát za každou cenu a spousta věcí jde vyřešit i bez pěstního souboje.No a pokud už k něčemu dojde, tak holt dostanu po tlamě ale líbit si to nenechám. Každopádně, taky by jste si měli uvědomit, že u policie jsou potřeba i obyčejní pěšáci (OHS, dopravka),kteří se k tolika věcem nedostanou a řeší jen jednoduché přestupky krádeže a k tomu není potřeba aby frajer měl 90 kilo a dva metry...Hlavní slovo má dělat uniforma...vím, že nědělá ale mělo by to tak být!V tomhle zlatá VB... A s výcvikem na ZOP plně souhlasím...chce to víc drilu, víc hodin ať se opravdu ukáže kdo na to má a kdo ne. Stejně to je ale jako vždy o přístupu lidí k nám a naopak...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 16:55:53 28. 10. 2009
default.png
DP při výuce na ZOP jsou stejně jen odůvodněním pro existenci zbytečných tabulkových míst "instruktorů". K ničemu to není ani pro chlapy, natož pro ženy. Kdo se někdy pral, ví o čem mluvím. aby vše fungovalo, bylo by pořeba 100x většího drilu a většina věcí by i po té byla vyřazena pro neúčinnost. upřímně řečeno, kolikrát kdo musí použít DP? Je tomu tak jen v minimu případů a i ty jsou často zbytečné. A mnohdy vyhrocené i třeba proto, že policista na místě neměl respekt. Jinak v minulosti k pčr ( snb ) nastupovali lidé úplně stejní, dle mě ještě daleko blbější. Stejně tak i ucha co vypadají na 15. Jen jich holt nebylo tolik jako dnes.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 15:08:35 28. 10. 2009
default.png
... při výuce DP...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 15:07:24 28. 10. 2009
default.png
Ženská jako "ženská" nikomu až tak nevadí, pokud má zájem. Jde spíše o typ ženské, jakou popsal dole Pixel. Já dokonce znám ženskou, která prošla ZOP a nedokáže si rozebrat a vyčistit zbraň a má problém s natažením kvůli svým nehtům. Jiné případy zase při výuce mají svůj nejsilnější stisk takový, že se člověku zdá, jakoby ho někdo hladil. Podle mě jasný důvod k vyhození už ze ZOP. Pro jejich vlastní dobro. Něco takového nemá na ulici co dělat. Přesto slouží...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 13:38:35 28. 10. 2009
Pim Burger.jpg
Musim se smát, jak hezky se tu plácáte po zádech, jací jste tvrďáci a tvrdolíni a jak ženský stojí za prd. Ale jak je to s tou chlapáckostí, ukázala skvěle kauza Petry Lhotákové... Pokud jde o mladistvý vzhled, tak holt ne každej nosí od třinácti plnovous, ale co už? A samozřejmě vzpomínky na staré dobré časy... To dřív k PČR nastupovali jen urostlí, svalnatí, vysocí, chlupatí a inteligentní muži, jo to byly časy...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANN 12:39:49 28. 10. 2009
default.png
Jen si dovolím poznamenat, že než jsem nastoupila k Policii měla jsem výrazně vyšší plat, vlasy jsme si nikdy nebarvila, mám je sice dlouhé, ale ve službě vždy v copu a vždy pod uniformou a když je třeba se poprat tak se poperu. Samo, že při bitce dva chlapi lepší jak ženská, to je myslím jasné a o tom se přít nebudu, ale pokud jsem na místě já, tak se prostě budu prát já. Nikdy bych kolegu nenechala dělat nic samotného ! Jednou jsem dokonce vystartovala po nějakém drbanovi (už jsem neměla pochopení pro jeho opilecké výjevy a narážky) a kolegu to tak překvapilo, že tam jen stál a koukal. Jo, a to nejhorší nakonec. Doma mám bezbarvý lak a lakuji si nehty ! Zdar

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 08:33:45 28. 10. 2009
default.png
Tak jste se tu hezky pustili do ženskejch u PČR, ale je to tak !!! :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIXEL 23:37:49 27. 10. 2009
default.png
Ještě k těm slečinkám, co jsem popsal níže (mluvil jsem výhradně o těch třech nových, co nyní máme u nás, potom máme ještě jednu starší, ta je v poho, normálně se pere, když je třeba). Zastávám názor, že o četníka se nesmí žádnej drban ani otřít, natož na něj šáhnout. Pokud zmetek šáhne na poldu a dostal se mi pod ruku, tak si užil. Ať si o tom každý myslí, co chce... Na druhou stranu se mi ale nějak vkrádá do hlavy myšlenka, že by to asi nebylo úplně od věci, kdyby takové slečinky dostaly při zákroku nakládačku, protože si myslím, že by to bylo výhradně pro jejich dobro. A čím dříve, tím lépe. Potom by jim snad určité věci "docvakly" a buď by od PČR fofrem odpochodovaly, nebo by si uvědomily, že na sobě musejí začít trochu makat a učit se, aby na té ulici přežily...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 23:30:16 27. 10. 2009
default.png
A jinak. jak tu bylo řečeno. Není jen dogma - korba vymatlanec, tintítko filuta. Jsou i korby inteligentní a tintítka debilové. Nejde o to, kdo má kolik kilo a jak se umí prát. Sám jsem se boj. sportům nějakou dobu věnoval a mám docela představu co jde a nejde.. Jde o to, že když chlap policajt vypadá pořádně, tak ke spousta konfliktům vůbec nedojde. Protože si na něj lidi tolik nedovolí. Vždyť vlastně i taková pitomost jako čerňáky mají svůj efekt. Výška - v současné době je limit třeba k Hradní stráži. To je ale jen z estetických důvodů. Někdo tu zmiňoval SS - bylo to zrovna tak a ke konci války brali kohokoli kdo měl dvě ruce, dvě nohy a jakoukoli, ne jen německou krev takže často kvalita lidí tam byla nižší ( no to asi už nešlo, tak radši stejná) než u Wehrmachtu. To jen taková odbočka. Každý policista by měl na své fyz. konstituci pracovat. Nejde o to jestli má 75 nebo 90kg. Jde jen o to aby nebyl výrazně hubený, natolik, že se mu lidé smějí a nebo aby třeba neměl pupek, přes který přepadává ( jo takoví lidé mají páru jak "sviň". ale uteče jim i dítě a terčem posměchu jsou zrovna tak ) a nakonec co se týče holek. občas vidím něco, dříve to bylo hlavně u MP Praha, teď však začíná i u PČR, u čeho se mi tají dech. Osobně bych proti parťačce nebyl. Je mi to jedno. Jsem totiž hlavně individualista a rád vše dělám sám.. :) Útvar PMJ. A neodpustím si - vždy se najde někdo, kdo nám tu vnucuje MP. Za těch pár let co jsem u Policie jsem je nikdy nepotřeboval a vlastně se s nimi u zákroku ani nikdy nesetkal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 23:09:23 27. 10. 2009
default.png
fyzická konstituce je jedna věc, vždycky když jdu nebo jedu kupř. po Václavském nám a vidím ty skutečně přesně řečeno ucha, kluky po střední z horní dolní na zapadlé Moravě kteří přijeli do Prahy, města kde všechno funguje 3x rychleji a jinak a jsou vyjukaní jak telata a to, že se na ubytovně pohybují mezi stejně "postiženými" jim ani časem moc nepřidá.. Tak to je problém. To jsou skutečně jen informační stánky. Ovšem k ničemu. Obvykle totiž neznají ani ulici za rohem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio