Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

"Ucha" u PČR

Zdravím všechny! Nedávno jsem byla v jedné restauraci, kam mj.dorazili na oběd dva policajti. A v jejich okolí se rozvášnila diskuse na téma: Jsou to děti nebo ochránci zákona? Musím říct, že sami vypadali na takových 18 let. Neberu jim, že mají zájem pomáhat a chránit, jsem pro, ale vzhledem k jejich postavě si troufnu říct, že kdyby jim chtěl někdy někdo nedej bože nějakou vrazit, že by byli přepráni jedna radost. Vždyť chlapi, zvlášť u PČR, mají budit respekt, tak taky musí nějak vypadat. Tady to? Jen kůže a kost, kde jsou nějaké svaly? Rozhodně kdyby před pachatele přišel někdo jako oni, je to k smíchu. Myslím si, že silnější lidé by nebyli na škodu. Tak trošku při výběrovém řízení přemýšlejte!!!
TYNCA :: Datum založení: 26. 10. 2009 :: celkem 111 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 12:22:49 01. 11. 2009 blokovaný
default.png
Je fuk jestli je policajt ucho,ale je důležitý,aby nebyl bezcitnej hajzl.Policajt má bejt prostě dobrej člověk,ale je mi jasné,že tendle názor je hodně lidem k smíchu....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:51:48 01. 11. 2009 blokovaný
default.png
Tomu člověku se pochopitelně nepodařilo prokázat,že ten pád z hromosvodu nebyl náhoda!!!Kdyby zemřel....Stát umožňuje policajtům dělat si co chtěj,ale záleží na člověku.Policajt kterej má nějaký svědomí,tak nikomu neublíží,ale hajzl klidně,ale já věřím,že on tydle lidi jednou humor přejde.Už se mi to v životě parkrát potvrdilo....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:06:47 01. 11. 2009 blokovaný
default.png
PŘESTAŇTE DĚLAT Z LIDÍ TUPCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:49:49 01. 11. 2009 blokovaný
default.png
Už sem tady řek asi stokrát,že IMV dělá z lidí hlupáky.IMV(inspekce policie) si je velice dobře vědoma,že bez důkazů to je v čudu.Jenže tady sou lidi mimo a těm pohádkám o tom jak se nedá nic dokázat IMV věřej.Stačí zavést 3.věci. ZÁZNAMOVÁ ZAŘÍZENÍ INFILTRACE(tajné sledování policistů) PROVOKACE(tajnej hraje toho vašeho drbana....) Dokud se todle nezavede,tak tu bude řada policistů stále porušovat zákony a IMV bude furt vyprávět,že se nedá nic dokázat.A lidi sou tak blbý,že to státu věřej.Je to to samé jak kdyby tady každej den něco vybouchlo a stát by lidem vyprávěvel,že se tomu nedá zabránit.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:55:41 31. 10. 2009
default.png
nejsou ždní pitomečci jako ty, Denvere, které kdejaký nekňuba z IMV utahá na vařené nudli. Si musíš uvědomit, že IMV pracuje proti všemi mastmi práskaným a zkušeným lidem, kteří toho o zločinu vědí v podstatě všechno. Zkus se někdy tahat skrz něco právně s policajtem, uvidíš jak tě vypeče. Si myslíš že každý dacan v uniformě se před IMV složí a ke všemu se přizná nebo co? Rozdíl je, Denvere, vědět a prokázat to, co víš. My věděli kdo nám dělá půl roku vloupačky do rajónu ale nemohli jsme to prokázat, než ho kolegové setřásli z hromosvodu na jednom objektu... Stejně mu toho prokázali jen zlomek, ale všechny ty vloupačky najednou přestaly. Vědět je dobrá věc, ale problém poldy nebo toho kdo dokazuje je v našem právu tvořen dvěma protichůdnými požadavky: - nemůže nic dokázat, protože se nemůžeš přesvědčit - přesvědčit se nemůžeš, dokud nemáš důkazy Zkus to s takovým právem a uvidíš sám. Komiku!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 11:09:53 29. 10. 2009
default.png
Správně, Inkvizice policie (IMV už totiž není) kryje naše prohřešky. Všechny a bez rozdílu v závažnosti. Doporučuji se vzpamatovat ze zkreslených představ a zjistit si, jak to VE SKUTEČNOSTI chodí. Každý četník, který kdy měl co do činění s "lovci lebek ze Střelničné", panu Denverovi určitě potvrdí, jaká to tam byla selanka. Přátelsky si s těmi pány pokecal u kafíčka, během 5 minut se případ zametl pod koberec a vše bylo napraveno, že?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 01:38:25 29. 10. 2009 blokovaný
default.png
"tak si užil" A eště si nedodal,že díky IMV ti to vždy prošlo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 23:55:24 28. 10. 2009
default.png
Já ale mluvil o něčem jiném, službu pěší hlídky kdekoli nikomu nezávidím a sám bych to prostě a jednoduše nedělal. Co se týče mýtu o 3-4 hlídkách PMJ na Prahu, nikdy to tak nebylo. Někdy bylo aut víc, někdy méně, ale taková katastrofa ne. Jde o to, že vždycky, krom asi dvou hodin v blíže nespecifikovanou dobu se kříží vždy dvě směny, takže si to vynásob min. 2x. I to je třeba někdy málo a někdy se prostě stane, že není nikdo kdo by někam jel nebo přijel na pomoc. I proto, si člověk musí umět poradit co nejlépe sám. O to víc, že někteří kolegové pomoci ani neumí a opět celou situaci třeba jen víc vyhrotí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:13:51 28. 10. 2009
Andras.jpg
Martin1 k respektu: Jako policista zařazený u PMJ Praha by jsi měl vědět, že většina zákorků je vedena proti osobám podnapilým, pod vlivem OPL, nebo recividistům. Těm je nějaký respekt z policistů u řitního otvoru. Mám za sebou desítky použití DP, a žádné nebyly použity z důvodu nedostatku respektu, ani zbytečně. Ale to by jsi měl sám nejlépe vědět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:16:36 28. 10. 2009
Andras.jpg
enigma-k: Ti obyčejní pěšáciz OHS a DI, jak říkáš, se už kolikrát dostali do situace kdy doslova bojovali o život. Ale to by jsi měla sama nejlépe vědět, že?;-) Stejně jako to, jaké to je sloužit noční službu jako ženská motorizovaná dvojhlídka.....není liž pravda. Hlavní slovo by měl dělat strach z případných represí, pokud uniformu urazím, nebo nedejbože syfilis, proboha čo to tárám, fyzicky napadnu. Martin1: Ano, inteligentní nenáročná superneprůstřelná a všezákonů znalá korba. Univerzálnívojákopolicista. To je ale v praxi naprosto nemožné. Podívej se na policejní sbory ostatních států, USA nevyjímaje. Jde především o komunikaci, spolupráci, a dostatek informací k případu, ke kterému jezdím. Ano, PMJ mohou býti individualisté. Vědí o všem první, mají spoustu vozidel a kolegů ochotných přiject jim na pomoc. U ostatních OŘ to tak ale nefunguje. A budeš se divit, dokonce i ty tvoje "ucha z václaváku" už nasazovali život při dopadení pachatelů, dokonce pistolí ozbrojených vrahů. Ono by ti a tobě podobným možná neškodilo, nějaký ten měsíc, hlavně v zimním období a v mrazech si odšlapat. Po pěší pocitvé 12ti a více hodinové 4ce v mrazech -5 a více si zkus chodit do posilovny cvičit. Já osobně to zažíval několik zim, a věř mi, OHS Praha I je jedna z nejtvrdších škol u policie, jakou můžeš dostat. Možná i nejkrutějších. Co se tedy např. polistů zařazených u dopravní služby týče, měli by absolvovat nejméně roční praxi u pořádkové policie. Dopravákl nedopravák, pořád je to i policista, a na TČ jakkoliv závažný musí reagovat, byť i jen hlásnou službou, která ovšem jak jsem psal, funguje opět jen u PMJ potažmo OŘD Praha. S jinými kraji zkušenost nemám. Jako pěší OHS, bez možnosti přivolání posil PMJ a jen na svém 51 kanále, jsem služeb MP využil mnohokrát, a mnohokrát i mi pomohly odvrátit hrozící masakr naší hlídky. Nevím, jestli pamatuješ doby, kdy jezdila třeba i jen 3-4 vozidla PMJ na Prahu. Řešit různorodé konflikty od rvaček, výtržnictví, krádeží, po LPaso, ve dvou nebo dokonce jednočlené pěší hlídce je LABUŽO! Vraťte s kolegové nohami na pevnou zem. Důleživá je rozhodnost, znalost oprávnění a DP a jejich vhodná aplikace. Dále pak sehranost a vzájemná důvětra členů hlídky, hlásná služba. Svalovou hmotu bych řadil až někam ke konci. I když souhlasím, že minimální výškové a váhové limity by měly být, avšak jen pro přímý výkon na ulici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio