Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

"Ucha" u PČR

Zdravím všechny! Nedávno jsem byla v jedné restauraci, kam mj.dorazili na oběd dva policajti. A v jejich okolí se rozvášnila diskuse na téma: Jsou to děti nebo ochránci zákona? Musím říct, že sami vypadali na takových 18 let. Neberu jim, že mají zájem pomáhat a chránit, jsem pro, ale vzhledem k jejich postavě si troufnu říct, že kdyby jim chtěl někdy někdo nedej bože nějakou vrazit, že by byli přepráni jedna radost. Vždyť chlapi, zvlášť u PČR, mají budit respekt, tak taky musí nějak vypadat. Tady to? Jen kůže a kost, kde jsou nějaké svaly? Rozhodně kdyby před pachatele přišel někdo jako oni, je to k smíchu. Myslím si, že silnější lidé by nebyli na škodu. Tak trošku při výběrovém řízení přemýšlejte!!!
TYNCA :: Datum založení: 26. 10. 2009 :: celkem 111 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LIKAS7 17:28:28 09. 11. 2009
default.png
Nechci nijak zpochybňovat tvůj názor že by policisté měly být trochu chlapy, ale už si někdy viděl Badr Hari? Dej mu košili a taky o něm řekneš že je hubenej a vysokej. Jaké by ale bylo nemilé překvapení si sním něco začít. Jen o velikosti a svalech to neni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:12:59 02. 11. 2009
default.png
No jo, jenomže čist příspěvky denvera to je adrenalin jak při zákroku:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XXX 18:57:57 02. 11. 2009
default.png
Pánové, nehádejte se. Vždy se musí jít do zákroku s nadhledem. Každý zákrok je jiný. Nikdy nevíte proti komu zasasahujete. Musíte to brát jako profesionálové. Při zadržení krypla potlačit vztek. Při pomoci potřebným zase nedávat zase moc emoce. Nemusí se to vyplatit. Je to z dlouholeté praxe. Každý na toto může mít nějaký náhled. Jsme jenom lidi. S pozdravem rentiér.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANN 18:53:49 02. 11. 2009
default.png
Zkus jít na nějakého pašíka se soucitem...delako nedojdeš !

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:32:18 02. 11. 2009 blokovaný
default.png
Některý bezdomovci sou dobrý lidi,ale fakt to tu nechci zase řešit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:29:01 02. 11. 2009 blokovaný
default.png
Vůbec nechápeš o čem píšu a nechci to řešit.Nechci se tu zase vyjadřovat mimo téma.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOB52 18:27:29 02. 11. 2009
default.png
Policajt nepotřebuje soucit, soucit potřebuje pracovník charity. Jak bych asi dopadl, kdyby mě bylo líto bezdomovce, který rád konzumuje alkoholické nápoje a jeho protiprávní jednání nechal bez povšimnutí? Víš, když přijedeš někam něco řešit, tak mnohdy slyšíš dvě rozdílné verze jednoho příběhu a ubezpečuji Tě, že si dle toho co slyšíš, zaslouží soucit obě strany a teď denvere raď. Radek Ondruš to včera v TV řekl přesně, morálka a právo jsou dvě věci. Nejsem necita a je mě líto třeba člověka, kterej poctivě pracuje a odtrhává si od huby a pak přijde nějakej padouch, dotyčnému ukradne jeho několikaměsíční úspory a padouch místo trestu, který by si zasloužil je ještě obhajován pseudohumanisty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FULL-MIX 18:22:55 02. 11. 2009
default.png
Ty jo, já už nevim, jak k tobě má někdo promluvit, aby jsi to pochopil, sleduju už tvoje názory delší dobu a abych pravdu řekl, tak se u nich skvěle bavím :) Tak to zkusíme takhle: Jůů ťuťu ňuňu Denveříku, víš na světě pobíhají i zlobivoučtí človíčkové, ťuťu, no a tihle človíčkové někdy i na policajtíčíčky útočkují víš? No a tihle človíčkové taky nemají s policajtíčkama slitováníčko a klidně policajtíčka zabijí nožíkem (ale neboj z policajtíčka krev neteče, to je jenom ve filmečkách, doopravdy z policajtíčka padá sláááďoučičičká cukrová vatička víš)?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:51:17 02. 11. 2009 blokovaný
default.png
Mam pocit,že to na něj zařvali úmyslně.Věděli,že spadne a bylo jim to jedno.On si nemoch vybrat.Kdyby je nezved,tak by ho asi klidně odpráskli....Já se vůbec nedivím,že někdo třeba dostane při zatýkání infarkt.Ten člověk může bejt nemocnej a je z vás strachy hotovej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 17:42:05 02. 11. 2009
default.png
docela by mě zajímalo, co by psycholog zjistil u tebe???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio