Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

"Ucha" u PČR

Zdravím všechny! Nedávno jsem byla v jedné restauraci, kam mj.dorazili na oběd dva policajti. A v jejich okolí se rozvášnila diskuse na téma: Jsou to děti nebo ochránci zákona? Musím říct, že sami vypadali na takových 18 let. Neberu jim, že mají zájem pomáhat a chránit, jsem pro, ale vzhledem k jejich postavě si troufnu říct, že kdyby jim chtěl někdy někdo nedej bože nějakou vrazit, že by byli přepráni jedna radost. Vždyť chlapi, zvlášť u PČR, mají budit respekt, tak taky musí nějak vypadat. Tady to? Jen kůže a kost, kde jsou nějaké svaly? Rozhodně kdyby před pachatele přišel někdo jako oni, je to k smíchu. Myslím si, že silnější lidé by nebyli na škodu. Tak trošku při výběrovém řízení přemýšlejte!!!
TYNCA :: Datum založení: 26. 10. 2009 :: celkem 111 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 08:40:33 27. 10. 2009
default.png
Naprosto souhlasím, ale toto není jenom o jedné generaci. Tito budou zaučovat další a další, návyky se budou jenom zhoršovat. Myslím, že to skončí vzhledem k tomu jak to už dnes chodí, že co nastoupí jako poslední novic bude dělat pol.prezidenta ti před ním náměstky a jakmile nastoupí někdo nový okamžitě je odvolá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 07:59:42 27. 10. 2009
default.png
Cituji: u policie se uplatní každej, jen si musí najít svuj post. Ano naprosto souhlasím ještě malou vsuvku "úplně"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKA-PCR 00:26:25 27. 10. 2009
default.png
ještě dodám, že SS opravdu vybírali lidi nad 185 cm výšky, až ke konci války stačilo 175, možná by se tam tazateli líbilo :) Nevím o dnešních elitních útvarech že by uplatňovali požadavky na výšku, jen jsem slyšel že snad URNA nebere od nějaký vejšky, kolega se jen tak ptal a řekli mu že s jeho 205cm nemá šanci, možná ZJ, asi jestli by se mohl praštit helmou o futra, nevim, tramvajím v praze dává čelíčka běžně :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRKA-PCR 00:23:51 27. 10. 2009
default.png
Tak tohle je dotaz kterej pochází fakt od někoho neznalého věci. Já 176cm, 85 kg, normálně rostlej dospělej člověk, trochu menší. Nikdy sem neměl problém to ukecat.. a když to nešlo, bylo nás víc. protože my sme policajti, ne hospodský bitkaři. Pokud má někdo pocit že policistu dělá postava a ruce, jo, má pravdu, ale policisty u SPJ, nebo PMJ a obecně represivních složek, kdo dělá šetření, musí mít hlavně něco v hlavě. A jak už tu padlo, pokud to 100kg kluk nemá v hlavě srovnaný a potřebuje každýmu dávat najevo jak je masírka, dělá akorát ostudu. U policie se uplatní každej, jen si musí najít svuj post, to je můj názor. Hodnocení lidí podle velikosti a vzhledu je, jak snad aspoň rozumější část lidí ví, jak u policie nebo v normálním životě často zavádějící a ke škodě. a hlavně je to znak primitivismu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 00:20:11 27. 10. 2009
default.png
To na co se ptá tazatel je problém celého dnešního sboru a je to prostě pravda :-(. Ono nejde o věk ani postavu, ale není možné dát dva mladé co mají dohromady rok odslouženo do jedné hlídky. Jednat slušně, ale přitom striktně a budit respekt se nováček od nováčka v praxi nenaučí. Před týdnem mě stavěli při DBA. Tříčlenná hlídka, nikdo z nich neměl přes 25, to se klidně vsadím. A začal problém kvůli fóliím na oknech. Během 5ti minutové diskuze byli v háji:-(((. Budeme se muset smířit s tím, že jsme ztratili jednu generaci policistů, no a jak to bude dál můžeme jen doufat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 23:15:54 26. 10. 2009
default.png
Nikdy jsem netvrdil, že by tělesné proporce někoho diskvalifikovali pro službu u policie. Ostatně jak je již uvedeno níže, rvát se s někým (když už musí) je jen část policejní práce. To by se až na pár "babochlapů" nemohli přijmat ani ženský.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 22:45:02 26. 10. 2009
default.png
Generační špunt: To je právě ono, policie by neměla hrát podle pravidel české hospody... pravidla určujeme my, nebo bychom alespoň měli! A sebe menší a hubenější kolega je pořád na naší straně barikády, narozdíl od nějakého debila z hospody.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 22:39:04 26. 10. 2009
default.png
zbytečné téma, podmínky jsou jaké jsou, výcvik taky, a názory lidi jsou taky pořád stejný.... Já vidím problém hlavně v tom, že je obecně uplatňován postup, kdy se s přestupcem/pachatelem policajti perou, jako kluci na křišti... z toho pak plyne představa modelové situace "jednu mu ubalil"... myslím, že v USA by to asi normláního člověka nenapadlo, "jednu ubalit policajtovi", protože by věděl, že se nikdo nebude rozpakovat použít DP, že bude morálně odsouzený okolím a že to odskáče u soudu. Zato v ČR je klidně možný, že za to nedostane ani pokutu a ještě bude před ostatníma za hrdinu. takže tak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BUBU 21:26:53 26. 10. 2009
default.png
Měl někdo z Vás možnost potkat kluky z některé ZJ nebo z Účka? Hroudy svalů byste tam našli opravdu vyjimečně a mnozí by se podivili, kdyby některé kusy potkali v civilu. Dovolí si snad někdo tvrdit, že by na tom tito kluci byli fyzicky špatně? Další věc je, zda je úplně v pořádku, když se člověk prohlíží v zrcadle víc než je zdrávo, či když machruje na veřejnosti, jak moc dokáže narůst. Viz většina stokilových medvídků, které jsem potkal. O inteligenci a odvaze některých těchto jedinců si po pár zkušenostech také dovolím pochybovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu H4DOS 19:29:54 26. 10. 2009
H4dos.jpg
tak to máš pravdu, s tím slzotvorným prostředkem, který máme ve výbavě víc trpí policista, který jej musí naplňovat než případný pašík. U nás se bitky v hospodě rešej s pejskem...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio