Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak k policii? Díl druhý – fyzické testy (REDAKCE)

Jak k policii? Díl druhý – fyzické testy
Uchazeči musí být tělesně zdatní
Foto: ilustrační
Pokračujeme v seriále, který o přijímacím řízení k policii připravil Jakub Seidel. V minulém díle jsme se dozvěděli, kterak jest zkoumáno nitro uchazečovo, jinak řečeno, jak probíhají vstupní psychotesty. V tomto pokračování se podíváme na to, jak jsou zkoumány fyzické schopnosti a dispozice policejních adeptů:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 01. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 17:04:55 03. 06. 2008
Andras.jpg
Já si také myslím, že nejrelevantnější motiv zrušení plavání je snížení obtížnosti fyzických testů, neboť plavání občas působilo jako naprostý redukční kat přijímaných rekrutů. Nedovedu si ale představit, jak třeba při nějakých velkých záplavách, budou v terénu policisté, co jsou neplavci. Časové limity na překonání oněch 100m snížit, ale zrušit? To mi přijde jako naprostá ubohost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 16:03:08 03. 06. 2008
default.png
honzad: Nevim, co bylo důvodem k vyřazení plavání, jako logický důvod mi přijde např. celkové snížení obtížnosti fyz. testů... "Tvůj" důvod mi ovšem přijde maličko uhozenej, to se na mě nezlob..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:20:56 03. 06. 2008
honzad..jpg
Tahaci... Nojo, kdyz ja jsem takovy duverivy hoch! :-))))) A muzu se zeptat, co bylo duvodem k vyrazeni "vody" podle tvych zdroju?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 14:18:37 03. 06. 2008
default.png
honzad: Možná bys neměl všemu věřit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 12:52:37 03. 06. 2008
default.png
... fyzicke testy jsou smesne...i po 10 pivkach bych to udelal...o nicem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 12:48:13 03. 06. 2008
honzad..jpg
Pro Tahace Mas pravdu, sedavam u dvou pocitacu a v kazdem mam jinou registraci (neb jsem zapomel heslo:-)) ... ale to bohuzel nic nemeni na veci, o ktere bylo psano. Tedy o duvodech proc bylo zrusneo plavani u vstupnich testu. A podle me dostupnch informaci to bylo bohuzel prave pro to, aby se zjednodusilo prijimani zastupcu jedne z mensin..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HYBLIS 11:18:11 03. 06. 2008
default.png
Plavání Plavání bylo zrušeno pravděpodobně díky nejpalčivějšímu problému PČR, z finančních důvodů. Testy a přezkoušení probíhaly buďto v policejním rydníčku (PA)nebo se pronajímaly soukromé bazény. Často se ale přezkušování z plavání nekonalo, pže jaksi nebylo v bazénku místo (nebo nebylo na nájem?!) Taky se občas pro deštík neběhalo, pže prostě pršelo. A komu by se navíc chtělo moknout. Pro číslo na papírku? :o))) Nováčci prý budou fasovat nafukovací rukávky a nad 90 kg kruhy.(do testů tak přibude nafukování plaveckých pomůcek na čas) Vše v policejních barvách a místem pro ČOZ. To aby hasiči věděli koho že to pod splavem hledají. Plavci držte se a neplavci, naučte se plavat :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 10:57:41 03. 06. 2008
default.png
pro Honzad Já jsem nereagoval na tvůj příspěvek, ale Huskyho..(?) Že bys byl schizofrenní osobnost ? Nebo se jenom schováváš za vícero nicky ?? :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FLORENT 21:58:56 02. 06. 2008
default.png
Plavani Policista by mel rozhodne umet plavat, ale zase jak casto vyuzije v praci plavani v pomeru k behu? Proto si myslim ze by policista mel prokazat spise schopnost uplavat napr. 100m nez na nejaky casovy limit. Pokud poplave kolem jezu tak mu nepomuze ani motor v zadnici...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:39:36 02. 06. 2008
Andras.jpg
Plavání Nevím, jak se většina kolegů staví k zrušení zkoušky z plavání, ale já osobně zastávám pevný a neotřesitelný názor, že by policista měl umět plavat, a to bez výjimky. Otázka, zda časové limity byly nastaveny správně je nasnadě, ale zkouška jako taková, měla býti dle mého názoru zachována.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio