Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak k policii? Díl druhý – fyzické testy (REDAKCE)

Jak k policii? Díl druhý – fyzické testy
Uchazeči musí být tělesně zdatní
Foto: ilustrační
Pokračujeme v seriále, který o přijímacím řízení k policii připravil Jakub Seidel. V minulém díle jsme se dozvěděli, kterak jest zkoumáno nitro uchazečovo, jinak řečeno, jak probíhají vstupní psychotesty. V tomto pokračování se podíváme na to, jak jsou zkoumány fyzické schopnosti a dispozice policejních adeptů:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 01. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 12:48:13 03. 06. 2008
honzad..jpg
Pro Tahace Mas pravdu, sedavam u dvou pocitacu a v kazdem mam jinou registraci (neb jsem zapomel heslo:-)) ... ale to bohuzel nic nemeni na veci, o ktere bylo psano. Tedy o duvodech proc bylo zrusneo plavani u vstupnich testu. A podle me dostupnch informaci to bylo bohuzel prave pro to, aby se zjednodusilo prijimani zastupcu jedne z mensin..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HYBLIS 11:18:11 03. 06. 2008
default.png
Plavání Plavání bylo zrušeno pravděpodobně díky nejpalčivějšímu problému PČR, z finančních důvodů. Testy a přezkoušení probíhaly buďto v policejním rydníčku (PA)nebo se pronajímaly soukromé bazény. Často se ale přezkušování z plavání nekonalo, pže jaksi nebylo v bazénku místo (nebo nebylo na nájem?!) Taky se občas pro deštík neběhalo, pže prostě pršelo. A komu by se navíc chtělo moknout. Pro číslo na papírku? :o))) Nováčci prý budou fasovat nafukovací rukávky a nad 90 kg kruhy.(do testů tak přibude nafukování plaveckých pomůcek na čas) Vše v policejních barvách a místem pro ČOZ. To aby hasiči věděli koho že to pod splavem hledají. Plavci držte se a neplavci, naučte se plavat :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 10:57:41 03. 06. 2008
default.png
pro Honzad Já jsem nereagoval na tvůj příspěvek, ale Huskyho..(?) Že bys byl schizofrenní osobnost ? Nebo se jenom schováváš za vícero nicky ?? :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FLORENT 21:58:56 02. 06. 2008
default.png
Plavani Policista by mel rozhodne umet plavat, ale zase jak casto vyuzije v praci plavani v pomeru k behu? Proto si myslim ze by policista mel prokazat spise schopnost uplavat napr. 100m nez na nejaky casovy limit. Pokud poplave kolem jezu tak mu nepomuze ani motor v zadnici...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:39:36 02. 06. 2008
Andras.jpg
Plavání Nevím, jak se většina kolegů staví k zrušení zkoušky z plavání, ale já osobně zastávám pevný a neotřesitelný názor, že by policista měl umět plavat, a to bez výjimky. Otázka, zda časové limity byly nastaveny správně je nasnadě, ale zkouška jako taková, měla býti dle mého názoru zachována.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZUZANA 16:05:20 02. 06. 2008
default.png
cvičení nováčků www.13db.army.cz/html/aktuality15.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:48:18 02. 06. 2008
honzad..jpg
for tahac: Trapnej? hmm...to zalezi na hodnotiteli. Klidne at se ti zda aj trapnej. Pro me je podstatne to, ze byl pravdivej. Pokud o duvodech zruseni plavani (ktere jsem uvedl) pochybujes, zkus po tom napred zapatrat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZUZANA 13:35:45 02. 06. 2008
default.png
mp3 :o)..náhodou by to byla docela legrace - než by jste začali někoho honit, nasadili byste si sluchátka...a jedem! :o))) Každý by reagoval na jinou hudbu.. :o)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 13:12:02 02. 06. 2008
default.png
Petro Jestliže někdo je absolutní nesportovec a nikdy neběhal, žádná agresivní hudba mu nepomůže... Takže problém v MP3 během prověrek bych rozhodně neviděl... husky: ten příspěvek ohledně zrušení plavání kvůli menšinám, byl docela trapnej..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAN 09:02:44 02. 06. 2008
default.png
Na zvraceni je mi spis ted z toho.... No a co treba je zrusit nejaky testy??? Stejne se absolovuji jak na bezicim pasu a vysledky nikdo neresi. Je to jen fotmalita a o nech 36b. je teda vysmech vsem, kteri chteli jit k PCR a makali na to. A ty typky co maj 150kg a zvraci po 1000m obed od Mekace, tak nakopat do zadku.. Tot muj nazor;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio