Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak k policii? Díl druhý – fyzické testy (REDAKCE)

Jak k policii? Díl druhý – fyzické testy
Uchazeči musí být tělesně zdatní
Foto: ilustrační
Pokračujeme v seriále, který o přijímacím řízení k policii připravil Jakub Seidel. V minulém díle jsme se dozvěděli, kterak jest zkoumáno nitro uchazečovo, jinak řečeno, jak probíhají vstupní psychotesty. V tomto pokračování se podíváme na to, jak jsou zkoumány fyzické schopnosti a dispozice policejních adeptů:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 01. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZHNUSENY2 13:31:45 01. 06. 2008
default.png
tak jde život... jjj a bude hůř. Pisatel píše, že někteří po uběhnutí 1000 m zvraceli. Já bych je chtěl vidět, co by dělali, kdyby dělali fyzické testy v roce 1997 jako já, kde nezvracel nikdo, ale běžně se tam dělaly výsledky: 50-65 kliků, 80-110 sed lehů za 2 min., běh 12 minut - 2600 až 3500 m, 100 m plavání čas si už nepamatuji, ale 3:30 až 3:50 byl myslím standard, člunkový běh 9:00 až 9:50 a motorický test s tyčkou. To vše v jeden den a plaváním jsme začínali. Po plavání jsem si myslel, že to nezvládnu, ale byl jsem dobře připraven a plavání bylo ten den to nejhorší. Takže nově nastupující, teď si to přeberte, kam to směřuje s kvalitou. Tím vás nechci urazit, ale ti nejlepší z nás měli ještě lepší výkony než jsem uvedl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PEPEK-NAMORNIK 13:12:12 01. 06. 2008
default.png
Člověk jen kouká Když čtu, jak takřka s každým rokem se přijímací nároky snižují, je mo z toho hodně smutno. Kvantita jasně vítězí nad kvalitou. Takto si policie buduje respekt a vážnost u veřejnosti? K smíchu.......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio