Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Čtveřice pražských policistů skončila v poutech (REDAKCE)

Čtveřice pražských policistů skončila v poutech
ilustrační
Foto: Kučera

Kriminalisté zatkli v pražských Bohnicích čtveřici policistů v rámci akce s názvem SVOKR. Jako první o tom informoval blesk.cz. Vyšetřuje je Inspekce ministra vnitra. Policie uvalila na případ informační embargo.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BICAK 12:59:10 24. 08. 2008
default.png
for monetg O.K. dal jsem si to dohromady s něčím jiným. 10 měsícú zpět, OOP poblíž Ov...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 23:55:39 23. 08. 2008
default.png
for:bicak Na co to potřebuješ vědět? Jsem z Prahy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAPAPUF 18:46:25 23. 08. 2008
default.png
ještě pro dr.cvacha, jsem rád,že u této firmy končím sice po 18 letech ale s tímto materiálem co zůstal u policie se to opravdu už nedá

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAPAPUF 18:44:19 23. 08. 2008
default.png
omlouvám se těm policistům,kteří se nebojí vzepřít a leštičům klik to patří a těch je u policie víc jak dost

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAPAPUF 18:42:03 23. 08. 2008
default.png
když blábolům tak blábolům Ty přiluhovači Langera,jen se klanějte a bude Vám čím dál tím víc ká.... na hlavu.Jak už tu jeden policista napsal a má pravdu-tupé ovce

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 18:11:07 23. 08. 2008
dr.cvach.jpg
papapuf Papapufe, to se ti povedlo - neco napsat a hned se za to pochvalit. Ano znam to, kdyz se nepochvalime sami, nikdo to za nas neudela, ze? Tim jsi tem blabolum nasadil korunu, ty jeden papapufe...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BICAK 14:49:55 23. 08. 2008
default.png
for monetg Můžeš napsat kde jsi sloužil? Stačí kraj...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 22:52:07 22. 08. 2008
default.png
diskuze Tak nevím jaké máš zkušenosti ROZANE s inspekcí,ale já mám zkušenost velkou. Když si pro tebe přijedou tak to už není pane kolego,ale jseš pro ně mršina. Posadí tě na chodbu na lavici a řikaj ti jak si hotovej, že je to ložený. Já jsem se tomu tenkrát musel smát a dal mi za pravdu i soud. Normální sračka kterou mi ten blb tenkrát chtěl přišít. Když jsem z inspekce přijel za svým ředitelem tak i on sám mi řekl, "DOUFÁM ŽE SE Z NICH NEPOSERETE A VRÁTÍTE SE DO SLUŽBY". A neposral jsem se!!!! I když těch 10. měsíců to byla dřina psychiku. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 18:58:21 22. 08. 2008
default.png
Jenom malý dodatek k mému příspěvku níže, nejen že kolegům jejich postup schvalili jejich nadřízení, ale celý zákrok a vše s ním spjaté bylo konzultováno se státním zástupcem... Zřejmě je někde chyba .

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROZAN 18:18:18 22. 08. 2008
default.png
můj názor, proč si mnohdy na nás inspekce smlsne, je ta, že jsme líní. Nedotahueme věci a zákroky dokonce, ošidíme pořádné úřední záznamy, nedotahueme výslechy, vytěžení, donucovací prostředky radši ani nehlásíme, abychom nemuseli psát jejich použití/ policisté jistě ví, o co jde a týká se to především mladších kolegů - často slýchám jejich nářky " jééé, to zas musím něco psát?"/. Potom není nic jednoduššího, než že inspekce nám tam najde skuliny a holt dělá co může. Cožpak mi vůči drbanům postupujeme jinak?/ teď nemyslím, že by jsme byli drbani/, ale formy a metody jsou stejné. Dělejme řádně svou práci. Netvrdím, že si na nás nebudou dále vymýšlt, ale pokud jim to neusnadníme a vše jsme udělali dobře, věc musí většinou odložit, nebo vyhrajeme soud. Ano vždy je to nepříjemné a člověk zkoumá, kde co podělal, ale výsledek nebývá špatný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio