Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Čtveřice pražských policistů skončila v poutech (REDAKCE)

Čtveřice pražských policistů skončila v poutech
ilustrační
Foto: Kučera

Kriminalisté zatkli v pražských Bohnicích čtveřici policistů v rámci akce s názvem SVOKR. Jako první o tom informoval blesk.cz. Vyšetřuje je Inspekce ministra vnitra. Policie uvalila na případ informační embargo.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu RENAL 13:56:17 22. 08. 2008
default.png
vlasto No vlasto nech na hlavě.Nic není v životě tak černobílé,jak to popisuješ. Právě proto,že nejsme ve Fracii,Itálii........ale v České republice,tak to u nás s morálkou a dodržování zákonů,tak vypadá.A to nepíšu jen o PČR.Někdo to tady dokonce geopoliticky popsal: čím dál víc na východ od našich západních hranic,tím víc je státní zaměstnanec úplatný a končí to až Japonskem. Nějak tak to bylo a je na tom kus pravdy.Nechci v žádném případě někoho z braní úplatků omlouvat a to v žádném případě,ale tak to prostě je a ještě dlouho bude.Jsme pořád ještě díky komančům rozvojová země a v rozvojových zemích jsou úplatky (kohokoliv-komukoliv) na denním pořádku,tak to prostě JE. A reforma státních financí,která šetří jen a jen na státních zaměstnancích tomu jen nahrává.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAPAPUF 13:32:42 22. 08. 2008
default.png
pro papapuf, dík,konečně někdo kdo to celé pochopil

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAPAPUF 13:31:48 22. 08. 2008
default.png
je vidět, že neumíte číst mezi řádkama,plně chápu co chtěl pipin naznačit

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 13:28:47 22. 08. 2008
default.png
pro vlasta, no nic,nechám to bez komentáře i ten Tvůj pravopis,nemá to cenu.Ty budeš asi nějaká rychlokvaška s hodností,ne? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 13:05:29 22. 08. 2008
default.png
pipine, můj pravopis nech na pokoji (kdeže jsi našel nějakou chybu?), ale kritizovala jsem Tvoji ostudnou "obhajobu" braní úplatků. Pro připomenutí, zde jsou některé Tvé zcestné názory: 1/pipin: brát se nemá ale když to mladí kluci vidí všude a i u zákonodárců tak si beztak řeknou proč by jsme nemohli taky brát,když bere výkvět národa jak se poslanci nezvali.Jsme si přeci všichni rovni nebo ne?10:43:57 22. 08. 2008 (kom.Rovni si jsme, ale policista má zákon chránit a ne porušovat jen proto, že to dělají ti druzí "rovní") 2/pipin: pro is,spočítej si inflaci,základní životní náklady jen na tří člennou rodinu,dále,že jsi jednou nohou v kriminále,druhou v hrobě a nepočítám třetí na invalidním vozíku,dále,že si v dnešní době kde kdo z Tebe dělá fackovacího panáka a jsi pro srandu díky nepřemýšlícím nadřízeným,kteří vymýšlí jednu blbost za druhou(viz.špektašky) tak pět tisíc kdyby přidali je jen opět výsměch.To musíš uznat nebo snad ne???? 20:28:47 21. 08. 2008 (kom.A 5000 je pro tebe výsměch? pro jiného slušný peníz) 3/pipin: ještě pro is,nevím jestli znáš finanční situaci a zázemí policistů např.ve Francii,Itálii nebo Španělsku,tak to srovnej s námi a budeš mluvit jinak......20:39:18 21. 08. 2008 (kom. Srovnáváš nesrovnatelné, nejsi ve Francii, Itálii, Španělsku, ale v České republice a dát tento příspěvek jako reakci na článek o úplatných policistech???) A zase se příště nezapomeň pochlubit,že jsi nebyl jen tak někde na obvodě ale v Praze u jisté jednotky jako tady: "pipin: ...protože jsem byl u této organizace přes patnáct let,.... a nebyl jsem někde na obvodě ale v Práglu u jisté jednotky.23:04:54 21. 08. 2008

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 11:53:10 22. 08. 2008
default.png
pro Vlastu, než začneš něhoko kritizovat tak spíš Ty si nech všechno projít hlavou a hlavně pravopis.Souhlaím s monetgem-má úplnou pravdu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 11:39:46 22. 08. 2008
default.png
úplatek Zdravim no chtěl bych také něco napsat jsem zvědavej jak to těm 4 prážákům dopadne,ale můžu vám říct, že já mám s tímhle moc velkou zkušenost sice trošku jinou,ale mám. Teď je má určitě v parádě inspekce a úplně si dokážu představit co se tam děje. Něco jako to jste hotový, to je ložený koukejte to položit a přiznat se. Jenže já do toho šel s právníkem a před 14dni jsem vyhrál soud a po 10. měsících jsem byl zproštěn viny v plném rozsahu. A státní zástupce při závěrečné řeči nenavrhoval ani trest. Je to prostě někdy hnané jen z toho důvodu, že jste policajt tak ženou až před soud, protože důkazní věci které u toho byli, tak ty by nám právník nějakého drbana omlátil o hlavu a nikdy by jste ho před soud nedostali. Je to jen business inspekce která honí odměny. O to víc je to smutnější, že celé tohle na mě hodil policista rádoby kolega. Tak jim zkuste ještě chvilku dát šanci a uvidíme jak z toho vylezou??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 11:31:52 22. 08. 2008
default.png
pipine, je jen dobře, že už u policie nejsi, za názory (ohledně úplatků) které zde prezentuješ, by jsi se měl stydět, jako bývalý policista obzvlášť (ÚPLATNOST SE NEDÁ OBHÁJIT NIČÍM) .... a jak správně píšeš, "brát se nemá", ale není to jen o tom, že je někdo mladý, ale zejména o morálce každého jednotlivce. A rada Tobě, než nějakou další hloupost tady napíšeš, tak si ji radši alespoň několikrát nech projít hlavou, ať se tady zbytečně neztrapňuješ (minimálně Tví bývalí kolegové jistě vědí kdo se pod Tvým nickem skrývá a musí jim za Tvá "moudra" být stydno).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 11:15:13 22. 08. 2008
default.png
Pipine Ty máš názory, to by tedy jeden brečel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 10:43:57 22. 08. 2008
default.png
brát se nemá ale když to mladí kluci vidí všude a i u zákonodárců tak si beztak řeknou proč by jsme nemohli taky brát,když bere výkvět národa jak se poslanci nezvali.Jsme si přeci všichni rovni nebo ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio