Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Čtveřice pražských policistů skončila v poutech (REDAKCE)

Čtveřice pražských policistů skončila v poutech
ilustrační
Foto: Kučera

Kriminalisté zatkli v pražských Bohnicích čtveřici policistů v rámci akce s názvem SVOKR. Jako první o tom informoval blesk.cz. Vyšetřuje je Inspekce ministra vnitra. Policie uvalila na případ informační embargo.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIPIN 21:58:29 21. 08. 2008
default.png
když je to poslání tak to můžeš dělat zadarmo a né za peníze a jsem zvedavej když si půjdeš koupit jídlo a řekneš,že jsi policista a děláš to,že je to Tvé poslání jestli Ti někdo něco dá zadarmo.Ona i tato práce je o výplatní pásce a nevím jak to poslání vyvětlíš manželce a dětem když nebudou mít co do pusy.Píšu to,protože u policie bylo líp a nyní jdou reálné platy níž a níž a jsou pod průměrem a né průměrné nebo jseš takový naivka,že věříš žvástům Langera,že průměrný plat policisty je 30.000,-Kč

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 21:38:16 21. 08. 2008
default.png
re goor00 naprostej souhlas...k policii se nechodí pro velkej výdělek a pokud je průměr někomu málo tak hold musí hledat jinde a ne dělat ostudu těm pro které je tahle práce poslání! Je to o lidech a ne o výplatní pásce

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 21:10:36 21. 08. 2008
default.png
peníze? Kdo si myslí, že nedovolené obohacování odůvodní malým platem, tak buď hrozně naivní nebo hrozně nebezpečný. Nikdo ale opravdu nikdo není nucen k policii nastupovat a pokud už k ní nastoupí ať s námi bojuje za vyšší platy, ale pokud mu jde jen o peníze tak zlaté doly ať ráčí hledat jinde a ne tady. A že by pouhá výše platu někoho odradila od úplatků a jiných šmejdovin tomu snad již nikdo nevěří stačí se podívat kolik vysokých činitelů s královským platem páchalo TČ a je hned vše jasné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 20:55:42 21. 08. 2008
default.png
pro is Já nikoho neobhajuju, jen pouze uvádím svou zkušenost. A v tomto konkretním případě je to svatá pravda, že ikdyž to tenhle člověk dělal zezačátku proto, aby vůbec vyžil, tak si na to rychle zvykl a udělal si z toho velmi výnosný vedlejší příjem...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 20:39:18 21. 08. 2008
default.png
ještě pro is, nevím jestli znáš finanční situaci a zázemí policistů např.ve Francii,Itálii nebo Španělsku,tak to srovnej s námi a budeš mluvit jinak.Když se Ti ve službě něco stane jsi pro ně jen číslo a s klidnou duší Tě hodí přes palubu(jestli ještě nějaká je) a konec.To je tvrdá realita a praxe u Policie ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 20:28:47 21. 08. 2008
default.png
pro is, spočítej si inflaci,základní životní náklady jen na tří člennou rodinu,dále,že jsi jednou nohou v kriminále,druhou v hrobě a nepočítám třetí na invalidním vozíku,dále,že si v dnešní době kde kdo z Tebe dělá fackovacího panáka a jsi pro srandu díky nepřemýšlícím nadřízeným,kteří vymýšlí jednu blbost za druhou(viz.špektašky) tak pět tisíc kdyby přidali je jen opět výsměch.To musíš uznat nebo snad ne????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IS 20:17:33 21. 08. 2008
is.jpg
pipine: kolik by sis tak představoval. I kdyby přidali 5 tis. měsíčně, tak si stále beroucí policista dokáže vydělat víc a ten špatnej by stejně bral. Prostě o penězích to není. Petr Šašinka: to, že není nic černé a nic bílé beru. Ale zloděj, který udělá ozbrojenou loupež může mít doma taky postižené dítě, které vyžaduje daleko více prostředků, než dítě zdravé a nemůžeme ho za to obhajovat. Vím, že určité lidské osudy nejsou jednoduché, ale spousta lidí si zvykla na takový přepych, který není kolikrát schopna si udržet a pak shání kde se dá.... (i kde se nemá)!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 17:43:17 21. 08. 2008
Peca.jpg
Re V dnešní době různých nahravacích monitorovacích zařízení, skrytých kamer, nastrčených novinářů atp. se fakt divím, že se někomu pro "pár" kaček vyplatí riskovat ztrátu zaměstnání a ušít si z ostudy kabát. I když, jak se říká:"Peníze jsou až na prvním místě...!"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 17:22:57 21. 08. 2008
default.png
Samozřejmě mají pravdu ti, kteří tvrdí, že lidi beroucí úplatky nemají mezi námi co dělat. Neberu a nikdy brát nebudu, prostě na to nemám povahu . To raději od firmy odejdu. Jenže nic není jen černé nebo bílé. Jeden názorný příklad. Žena jednoho kolegy čekala dítě, v průběhu těhotenství odešla z práce, takže žili z jednoho platu, než dostali mateřskou. Což trvalo pár měsíců. Takže šli na sociálku žádat o nějaký příspěvek. Tam jim bylo sdělileno, že nic nedostanou. Na dotaz z čeho mají žít, jim úřednice řekla, že s úspor. Takže mu nic jiného nezbylo... Ale abych se ho nezastával, tak se z toho stalo to, co v podstatě píše bass22- s jídlem roste chuť a mám takové neblahé tušení, že brzo příjde i to zmiňované nic...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 17:20:41 21. 08. 2008
default.png
pro bass22, v tom máš 100% pravdu,my to nevyřešíme,škoda,že ta doba kdy se policajti měli dobře je už ta tam a nevrátí se.Spoustu nás kvůli tomu odešla a ještě odejde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio