Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Langer chce příští rok povolat k policii i vojáky (REDAKCE)

Langer chce příští rok povolat k policii i vojáky
ilustrační
Foto: redakce
Ministr vnitra Ivan Langer navrhl vládě v souvislosti s předsednictvím země EU, aby pro příští rok byla Policie ČR posílena o vojáky Armády ČR. Doposud byla armáda povolávána hlavně v souvislosti s možnými teroristickými útoky a jejich hrozbami, případně se i živelními pohromami. Počet povolaných vojáků by se měl od ledna do prosince 2009 zdvojnásobit.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 16. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ALIK 22:24:33 16. 09. 2008
default.png
Trochu jinak na ochranné službě od ledna budou VP(cca 75ks), kteří budou řídit zapůjčené superby, jelikož vlastní řidiči PČR VIP mají tolik práce, že v pár lidech jsou rádi,že udělají ofiko akce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZELENA-SVESTKA 22:15:41 16. 09. 2008
Zelená švestka :-).jpg
Máte pravdu, že vojaci mají o něco vic ale ne vsichni maji vic nez 22 tisíc cisteho(vim o cem mluvim). Muj nazor je ze kdyz povolat vojaky tak jedine VP a ne zakladni fce. A taky neni zase az tak pravda ze nic neumi, vezsina z nich nejsou bojovnici a nemaji rychle ruce a praci delaji s rozumem. Navic nase donucovaky je MCS, které cvicí armada ve sk.I, jen ve sk.II s jinym koncem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 20:36:21 16. 09. 2008
default.png
Dnešní jednání na MV nevím jak dopadlo, ale ve zprávách na ČT1 jsem viděl policejní elitu (část vrcholového managmentu a krajských šéfů) přicházející do budovy MV (nebo PP?) bez pokrývek hlavy, jediný p. Želásko měl na hlavě čepici. Tito lidé nám chtějí kázat o ústrojové kázni a sami přitom čepice na ulici nenosí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 19:27:12 16. 09. 2008
default.png
vojáci Jelikož jsem to již zažil (společné hlídky s vojáky), tak bych ještě k vašim názorům doplnil, že kromě hlídání vojáků budeme krotit i jejich horké hlavy a hbité ruce, protože jediné na co se budou při společných hlídkách těšit,tak jak někomu rozbijí hubu. Slyšel jsem to na vlastní uši. Tak si to přeberte...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 18:11:33 16. 09. 2008
default.png
Druhá liga Přesně tak odpovědnost a rozhodování připadne policistovi v hodnosti "vraníka", kdežto vojáci s čistou hlavou a krásnou finální částkou na výplatní pásce budou spokojeně odpočítávat hodiny.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 17:45:54 16. 09. 2008
default.png
bohužel to bude spíše naopak, vojáky vezme pod křídla íčko, ale vojáci se bát nemusí o své výhody nepřijdou, takže bude sloužit jeden zkušený 3.TT s odpovědností za svěřené úkoly a dva vojáky, kteří nebudou mít žádnou odpovědnost, nebudou nic umět a budou mít o cca 10.000,-Kč více na výplatní pásce (příspěvek na bydlení).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ALIK 14:07:55 16. 09. 2008
default.png
Hurááá konečně nás vezme pod křídla armáda a zbavíme se Íčka! Budeme zpívat s Parkanovou Dobrý den radare!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio