Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní odboráři dohodli s ministerstvem navýšení mezd (REDAKCE)

Policejní odboráři dohodli s ministerstvem navýšení mezd
ilustrační
Foto: redakce
(Aktualizováno 17.  9. 2008 v 16:25 hod.) Policejní odboráři se v úterý dohodli s vedením ministerstva vnitra a zástupci policejního prezídia na navýšení platů. V příštím roce by policistům měli mzdy stoupnout stejně jako letos, tedy v průměru o čtyři procenta.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 17. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ING-BURDA-NOS-PCR 17:29:54 23. 09. 2008
default.png
pro catani Souhlasím a proto také rozhodnutí NOS PČR o demonstraci za včerejšího dne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 22:23:45 22. 09. 2008
default.png
VV UBS VV UBS prohlašuje, že dnešního dne se rozhodla většinou hlasů k uspořádání demonstrace.Tento výsledek bude tlumočen na schůzce NOSP, OSH a Statorg a je reakcí na dnešní zasedání vlády ČR. Toto rozhodnutí vlády bereme hako hozenou rukavici odborovým svazům bezp.složek a všem příslušníkům v bezpečnostních složkách sloužících.Je to plivnutí do tváře všem poctivým lidem kteří se snaží pomáhat a chránit. O zítřejším jednání vás budeme informovat. S úctou k vám všem předseda UBS Plechatý Miloš

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:04:20 22. 09. 2008
default.png
For Ing.Burda Upřímně jako člověka bych se Vás nechtěl dotknout, občas čtu Vaše názory a plně s nima souhlasím. Jsem si plně vědom i nezájmu a malého počtu policistů v odborech. Svou podstatou však říkám, že pokud to veme kolem a kolem, pokud vůbec chceme uchovat jakoukoliv důstojnost policejního sboru a zamezit masovým odchodům od policie v roce 2009.Což by znamenalo definitivní zlom, neboť u policie by opravdu zůstali na ulicích pouze různá invidua náborové kampaně(myšleno né doslova, abych se některých kolegů nedotkl). Tak nezbývá než jakási radikalizace samotného jednání odborů. Zásadní chyba byla, že nový služební zákon prošel bez tzv.valorizační klauzule, která jasně stanovila výši platu odvijející se od průměrné roční mzdy a inflace v ČR. Navýšení tarifních platů, vidím rovněž jako naprosto zásadní a 4 procenty se mi zdají jako naprosté minimum. Na druhé straně dokážu pochopit jaké musí být jednání se současnou vládní garniturou a upřímně řečeno musíte mít nervy z ocele.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 20:10:20 21. 09. 2008
default.png
for ing. Burda moje slova, nesmíme se nechat lakovat Íčkem a jeho přisluhovači, dělá si z nás vyloženě (,) . Prý letošní valorizaci 1.5% navýší na 4.5%, chacha komupak valorizovali to 1.5%? Mě určitě ne, oproti roku 2007 mám za prvních 8 měsíců o 3tisíce brutto více a to v tom mám započítán i postup z 6.TT do 7.TT.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ING-BURDA-NOS-PCR 17:38:57 21. 09. 2008
default.png
pro catani Já, ale v tom co píšete ani tak moc v rozporu nejsem. Co se týká tarifní tabulky, tak jsem názor také nezměnil a říkám, že pokud nebude náš požadavek splněn, tak se prostě demonstrovat musí a klidně opakovaně, protože pak již nám skutečně jiná cesta nezbývá. Na sliby o jakési valorizaci či nevalorizaci kamsi a komusi neslyším. Ani mě se letos plat nevalorizoval s výjimkou toho, že jsem si dovolil přejít do dalšího platového stupně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ING-BURDA-NOS-PCR 17:29:52 21. 09. 2008
default.png
pro Kapesnicka Pane kolego, malé vysvětlení. Sloužím na MŘ PČR v Plzni a z toho řadu let na OOP Plzeň-střed, nejprve ve funkci inspektora pořádkové služby, poté jako zpracovatel a i nyní sloužím na MŘ Plzeň. Pro NOS PČR pracuji ve svém volném čase a zdarma. Sloužím od roku 1993. Tak mě laskavě přestaňte poučovat o tom co to je policejní práce. Mám také odslouženy stovky hodin a na rozdíl od Vás si ve svém volném čase najdu místo i pro ostatní. Já nemám odborářskou kancelář a již si ani nepamatuji, kdy jsem byl naposledy na pivu. Nenechám se označovat za debila, od někoho kdo mě ani nezná a jen blbě kecá. Vy chytráku, možnáí by bylo zajímavé posoudit, kdo má těch hodin odpracováno více. Zdar

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ICEMAN 16:16:52 21. 09. 2008
default.png
Takže letos mi navýšili plat o 4%??? Že jsem si toho nevšiml. Výplatu mám stejnou jako před rokem. O odměnách se ani vyjadřovat nebudu, ty jsou nižší než loni. Vlastně letos byla jen jedna. Pokud tedy "zase" přidají 4%, co to bude pro mně znamenat???? Očekával bych, že by se měl navýšit tarif o 8% - pak bych tomu celkem i rozuměl - 4 za letošní rok a 4 pro ten příští. No ale o tom se mi asi může jen zdát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 07:08:52 21. 09. 2008
default.png
pro Alda410 Jak víš, že ke změně do TT nedojde? Nevím to zatím do příštího týdne ani já ani z NOSP, takže jak toto můžeš tvrdit? Takovéto úvahy prosím piš,až bude jasno.Rozhodně UBS není nástroj pro vedení! I tak ti přeji pěkný den a pěkný zbytek víkendu.Miloš Pro Kosťu - nejsem bláhový,ale doufám, že íčko již příští rok nebude :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OLDA410 21:23:42 20. 09. 2008
default.png
ODBORY - nástroj pro vedení. Vzhledem k tomu,že nedojde ke změně tarifních tabulek, navýšené mzdové prostředky budou, tak jak tomu bylo vždy,rozděleny již mezi vedení, na řadové se opět nedostane. Proč toto někdo nekontroluje???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 18:35:29 20. 09. 2008
default.png
Íčko & Mrázek, s.r.o. co by jste chtěli od Íčka, který je podle MFdnes navázán na mafiána Mrázka? Aby podporoval funkčnost PČR? Nebuďte bláhoví. zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=222&r=titulni_stranaa&c=1050941

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio