Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní odboráři dohodli s ministerstvem navýšení mezd (REDAKCE)

Policejní odboráři dohodli s ministerstvem navýšení mezd
ilustrační
Foto: redakce
(Aktualizováno 17.  9. 2008 v 16:25 hod.) Policejní odboráři se v úterý dohodli s vedením ministerstva vnitra a zástupci policejního prezídia na navýšení platů. V příštím roce by policistům měli mzdy stoupnout stejně jako letos, tedy v průměru o čtyři procenta.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 17. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ING-BURDA-NOS-PCR 22:14:37 17. 09. 2008
default.png
pro iguka Kolego, pokud vláda "nalezne" v rozpočtu 2,6 miliardy korun (to jsou peníze navíc nad plánované) tak to v pohodě stačí na valorizaci tabulky pro všechny státní zaměstnance (včetně policistů) o 5%. Tak to by potom bylo 5 % tabulka + 4 % nadtarifní složky. A já říkám, že bych byl vcelku spokojen. Ing. Burda-1. místopředseda NOS PČR

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ING-BURDA-NOS-PCR 22:10:27 17. 09. 2008
default.png
pro Kapesnicka Kapesnicku, dovolím si Vás oslovit stejně jako Vy mě. Takže debile, dovolím si Váím navrhnout abyste se naučil číst, protože je to v celku důležité pro další rozvoj člověka. Pokud se totiž nenaučíte číst, tak Vám jen těžko dá někdo více než policie. A teď trochu věcně. Snadno se zde dočteme větu ve znění: "V požadavku na novou tarifní tabulku pro r. 2009 nebylo odborové organizaci vyhověno". To pro mě ovšem vcelku zásadní problém. Rozhodnutí sjezdu i Výboru NOS PČR je jednoznačné a říká, že NOS PČR požaduje valorizaci tarifní tabulky, jinak je nucen veřejně protestovat. Proto také přípravy na veřené vystoupení příslušníků bezpečnostních sborů nepřestali. Vláda pouze dostala čas aby na svém zasedání dne 22.9.2008 přijala takové opatření, které tomuto našemu požadavku vyhoví. Teď se vrátím ke Kapesnickovi, jste názornou ukázkou hezky zalezlého a zbabělého policisty, který se umí "rozohnit" hezky anonymně na webu, ale jinak neudělá vůbec nic. Klidně se vsadím, že ve své zbabělosti se nedokážete ani ukázat na případné demonstraci. Vždyť on to pro Vás někdo zařídí. Ono to je totiž tak, že příživník jste Vy, protože se chcete jen přiživit na tom co Vám někdo jiný zařídí. Ať my, či UBS MV nebo OSH. Tak dle Vás debil Ing.Burda-1.místopředseda NOS PČR zdraví Vás také debila a pak ostatní soudné policisty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IGUKA 22:01:08 17. 09. 2008
default.png
Miloši, myslím, že čteme dobře, Já konkrétně bych považoval za úspěch navýšení platu na rok 2009 alespoň o pět procent, ale do tabulky. Ne žádné jako navýšení o čtyři procenta, z kterého nikdo z řadových neuvidí nic. Takže pokud jsem to dobře pochopil, tak pokud vláde nalezne v rozpočtu 2.6 miliardy na příští rok pro celou nepodnikatelskou sféru, tak demonstrace nebude? A to nám bude všem stačit? S tímto slibem se spokojíme. Vždyť nikdo neví, kolik z těchto peněz dostanou bezpečnostní složky a ostatní zaměstnanci. Taky by mě zajímalo, jak dokladovali funkcionáři, že naše platy jdou nahoru v roce 2008. Můžu říci, že platy na základních útvarech rozhodně nikomu nerostou. Dále by mě zajímalo, jaké varianty nabídlo ministerstvo, že budou relativně systémově rozděleny peníze na rok 2009. Takže se nechám překvapit z dalšího jednání. Odborům posílám pozdrav a věřím, že vybojují přidání peněz do tabulky.Nic jiného nemá smysl a jiné slíbení peněz je nesystémové a imaginární.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANIHILATOR 21:06:31 17. 09. 2008
default.png
Do konce roku budu čekat.. Přátelé, tak nevím. Od počátku roku jsem k dnešnímu dni obdržel odměnu 800,- Kč. Nemyslím si, že bych pracoval nějak méně než v roce loňském, ale zcela jistě se jedná o můj subjektivní pocit. V oficiálně nahlášených zelených hodinách už toho mám taky docela dost, a to hlásím tak 1/3 skutečně odpracovaných hodin. Beru tedy prohlášení pana JUDr. MUDr. Langera jako jeden z jeho dalších velmi vypečených vtípků a budu zvesela čekat do konce roku, kdy mi doplatí ty průměrné 4% za letošní rok. To bude v prosinci, možná až v lednu, takový balík, že se z toho pomátnu. Berte to s humorem a nebo si najděte lepší firmu. Bohužel je to tak. Jára Cimrmanů to vystihl pěkně, když řekl tu svou památnou větu, že o tom můžeme polemizovat, diskutovat, můžeme s tím dokonce i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co s tím uděláme. Nebo tak nějak to bylo. Mno a jestli mi ty penízky do konce tohoto roku nevyplatí, tak se asi už nikdy nedozvím, koho jsem letos sponzoroval. Nebylo by špatné to vědět. Nemyslíte??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OLDA410 21:01:17 17. 09. 2008
default.png
PŘIDÁNO BUDE, ALE JEN NĚKOMU Jsem policistou 15 let. Měli jsme letos garantováno navýšení mezd o 1,5% ( opomenu, že inflace je cca 7 %). Vzhledem k tomu, že mi jako ostatním řadovým policistům nikdo nic nepřidal (mimo práce), učinil jsem dotaz přímo u p. Langra. K mému údivu jsem od něj zjistil, že k navýšení mzdových prostředků skutečně došlo, avšak je to na vedení, komu kolik bude přidáno. A tak vedení rozhodlo a přidali si. Jestli to tak půjde dále i s uvedenými 4 %, tak bych chtěl našim odborům jménem vedení PČR poděkovat za krásné naýšení příjmu. Bohužel jsem řadový, mě se to netýká, možná až budu v civilu, tak mi tam přidají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOVACEP 20:45:22 17. 09. 2008
default.png
odbory Chtěl bych se pánů odborářů z NOSP zeptat co je to za pojem " že se budou finance rozdělovat systémově ?", je tím myšleno, že vedouci a manageři si rozdají desetitisícové odměny hned v lednu 2009 ?? Je mi z toho na zvracení za rok 2008 jsem dostal první odměnu v srpnu a to strašně obrovskou částku 1000,-Kč ano slovy jedentisíckorunčeských... někteří kolegové z oddělení 0. Je mi opravdu smutno, když vidím, že zase ten neministr policie vyhrál a vy páni z NOSPu se jděte vycpat, hlavně že Vám jde o dobro policistů na ulicích ... cha, cha, cháááááááá

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:16:55 17. 09. 2008
default.png
Odbory Po posledních trochu rozuměnjších prohlášeních z řad odborářu jsem si myslel, že se snad blýská v odborech na lepší časy. Ovšem po tomto jednání a jeho výsledcích jsem zjistil, že odbory jsou na tom zřejmě hůř než ještě jsem donedávna předvídal. Pokud toto někdo považuje za úspěch, tak musí být vědomý lhář nebo blázen. Pokud si každý spočítá svůj doposud letošní příjem(mám na mysli řadové policisty) a není problém si zavolat na účtárnu, zjistí, že je možná dokonce oproti loňské mzdě v propadu. Odměny si několika desetitisícové rozdělují pánové od okresů nahoru, takže pro řadové policisty k navýšení alepoň almužny 1,5 procenta nezbývá. Osobně se nechci vedení odborů dotknout, ale pokud opravdu někdo věří tomu, že každému policistovi stoupne letos a příští rok příjem o 4 procenta, tak bych ho prosil, ať si odpoví na otázku, co měl z matematiky na základní škole. Je to prostě výsměch vedení policie a ochočených odborářských bosů vůči policistům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 18:18:54 17. 09. 2008
default.png
čtěte lépe! Přeji všem pěkný den.Neřekl bych,že se zastavila příprava na demo.Informace které o zrušení demonstrace běží jsou mylné ! Dohoda opravdu vznikla,avšak jednání nebylo uzavřeno a demonstrační pohotovost je stále do příštího týdne do zasedání vlády ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 17:40:04 17. 09. 2008
default.png
Debilové z NOSP se opět předvedli! Nevím vlastně o čem se tu vede debata, na spoustě útvarů co vím neproběhlo letos ani všude propírané navýšení mezd o 1,5%. Vedení NOSP je jenom banda příživníků! Hlavně ať se včas vyberou všechny členské příspěvky, na banketech s představiteli rezortu nebo vlády se pořádně přežrali a zbytek se už nějak udělá! Se 4% ať se jdou bodnout! Nedávno od nás ze šatny odešel další kamarád do C potom co zjistil, že jeho kamarádka bere v Kenvelu na pokladně v čistém jenom o 500,- Kč méně než on na lince 158. A to nepočítám s tím, že jistě dotyčná využívá firemní benefity a slevy. Každý si jistě dokáže sám porovnat odbornost a rizikovost prodavačky v Kenvelu a té naší profese. A teď příjde celé slavné NOSP a poplácává se po ramenou za průmerné navýšení platu o 4%! Ať se jdou šmějdi vycpat! Zdravím všechny kolegy, přeji jim hodně štestí ve službě i mimo ní a hlavně chladnější hlavu než mám teď já.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 17:36:45 17. 09. 2008
default.png
aby to etické chování nebylo jen jinak označené buzerování za nedodržování ústrojové kázně a zdravení nadřízených :o(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio