Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní odboráři dohodli s ministerstvem navýšení mezd (REDAKCE)

Policejní odboráři dohodli s ministerstvem navýšení mezd
ilustrační
Foto: redakce
(Aktualizováno 17.  9. 2008 v 16:25 hod.) Policejní odboráři se v úterý dohodli s vedením ministerstva vnitra a zástupci policejního prezídia na navýšení platů. V příštím roce by policistům měli mzdy stoupnout stejně jako letos, tedy v průměru o čtyři procenta.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 17. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 00:25:43 18. 09. 2008
Lukas Heinz.jpg
re all (Tento názor nevyjadřuje postoj redakce, jen ososbní názor přispěvatele). Pánove místo rozhořčení byste možná měli číst. Resp. naučít se číst i nevyřčené, tzv. číst mezí řádky. Vaše rozhořčení zatmívá vaši mysl a zdrávý úsudek a to není dobře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu UBS-MILOS 00:04:43 18. 09. 2008
default.png
ale pánové ..myslím,že by měla tato tvrdší polemika trošku vychladnout. Je pravdou, že připravovaná demo je ze strany UBS již ukončena a nyní čekáme jen na zelenou ostatních odb. svazů. Je pravdou, že NOSP je právě od začátku této demo hnacím motorem a doufám, že v této věci nezklame. Je pravdou, že pokud se nedocílí přidání do TT, tak všechna jednání by byla jen fraškou a demonstraci uskutečníme. Je i pravdou, že máme reservy, kdy, kde a v jaký správný čas uskutečnit velký protest v případě nedocílení našeho vzájemného požadavku, protože... ...je pravdou, že obyčejný řadový policista v této zemi ještě neviděl ani těch 1,5 % které mu vláda slíbila!!! Nejde jen o peníze, ale bohužel tyto navazují na hlavní problém a tímto je : 1-jak zaplatit zkušené policisty 2-co nabídnout nově nastupujícím 3-minimálně dorovnat inflaci Chci vás tu všechny požádat o mírnější slova. Také nemám rád některé lidi, ale ventilovat to musím třeba teď u PC a nahlas :-))) Pěkný zítřejší den a jako vždy, opatrujte se, je to potřeba.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 00:03:27 18. 09. 2008
default.png
zhnusený for Kapesníček: Chápu Tvé rozladění, jsem na tom úplně stejně. Zase jenom sliby, sliby a sliby. Sliby se slibují a blázni se radují. Ale na druhou stranu si myslím, že v tuto chvíli nadávat zrovna odborům je blbost. Zatím jsou opravdu jediní, kteří se se stavem u PČR snaží něco udělat. Bohužel se také stávají obětí vychcaného neministra policie. Nadávat by jsi měl na stránkách ILa přímo ILovi a jeho pohunkům na PP a MV. Ale určitě ne odborům. Ne v tuto chvíli. To si nezaslouží nikdo z nich. p.s.nejsem v odborech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 23:48:08 17. 09. 2008
default.png
Pro Pepas Jak vidíš, zřejmě se na to podle inženýra díváme moc negativně :o) U Policie ČR mě drží jenom dvě věci. To že mě ta práce neuvěřitelně baví a naplňuje a to, že studuji Policejní akademii jakožto příslušník bezpečnostního sboru. Ale jednou určitě dostuduji a i když mě práce baví a naplňuje, musím si za něco koupit jídlo, zaplatit nájem, stavební spoření atd. jako všichni ostatní (a to nemám děti). Nebaví mě každou korunu otočit desetkrát v ruce, než se ji rozhodnu utratit. A děsím se toho, že dříve než-li později příjde den, kdy to něgativní převáží nad pozitivním a já budu muset odejít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 23:35:44 17. 09. 2008
default.png
Dostal jsem přidáno a ani o tom nevím O tom, že jsem letos dostal přidáno nic nevím. Výplatnice je stejná jako minulý rok. Letos nám slíbili proplatit polovinu zelených hodin, neviděl jsem ani korunu navíc. Sice ještě nedosahuji renty, ale i tak zvažuji odchod a to k MP. Základní plat mají malý, ale pokud budu sloužit každý víkend, jak to mám teď u PČR, tak si vydělám víc a budu chodit domů s čistou hlavou. Navíc se nebudu muset stresovat skrz kontroly, které nezajímá, zda-li postupuji ve spisu správně, ale to, zda-li nemám přidělané na opasku něco, co není povoleno. Práce u PČR mě baví, ale rodina mě chce doma a pokud nemůžu být doma, tak chce peníze, aby se mohla zabavit beze mě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 23:21:04 17. 09. 2008
default.png
Mimo chodem Věta v článku ve třetím odstavci od konce "Nicméně ze strany vedení rezortu byly navrženy varianty pro příští rok, které by zaručily relativně systémové rozdělení navýšení služebních příjmů, kdy by při čerpání mzdových rezerv mělo být dosaženo obdobného nárůstu jako v r. 2008." mě posílá do kolen. Jakmile se objeví slovo relativně, průměrně a tak dále, nevěští do nic dobrého. Relativně se totiž máme všichni lépe než obyteleté jižní polokoule a ženy se v průměru dožívají o několik let vyššího věku než muži. Kažný snad pochopím, jak to myslím. Přeji všem kolegům, kteří dělají tuhle práci spíše z přesvedčení než pro peníze hodně štestí a hezké prožití následujících dnů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAPESNICK 23:11:21 17. 09. 2008
default.png
Pane Inženýre Jednání o Policii ČR, finanční i morální situaci u ní atd. se věnuji a sleduji již od Fontány (tam jsem totiž byl a na tom samém místě jsem podepsal petici, pokud si na ní vůbec vzpomínáte), dále jsem byl na setkání policistů na Staroměstském náměstí spojeném s pochodem na Strakovu akademii. Četl jsem spousty Vašich příspěvků o tom co všechno děláte nebo neděláte, jak moc se snažíte a co všechno jste již pro policisty "vyhádal". Závěr je takový, že spousta vody protekla, vy jste pobral několik pěkných měsíčních platů a reálný příjem řadových policistů se za tu dobu zvýšil o krásné kulaté číslo, tedy NULA! Mám za toto časové období odslouženo stovky a stovky hodin, zadrženo desítky pachatelů a několik zachráněných životů. Co hmatatelného jste pro policii za tu dobu udělal vy?! Kdo z nás dvou je na svém místě zadarmo drahý? Já být na Vašem místě a mít za sebou takové (ne)výsledky, raději bych na policejní diskuze moc nepřispíval, působí to totiž jako výsměch těm, kteří čas od času pro tuhle zem položí život nebo obětují zdraví a udělali by to bez váhání i pro Vás. S pozdravem anonymní Petr Hrůza

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IGUKA 22:32:35 17. 09. 2008
default.png
Pokud demonstrace bude, rád přijedu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IGUKA 22:23:58 17. 09. 2008
default.png
Díky za vysvětlenou pane Burdo, tak to bych byl spokojen i já. Musí ty peníze najít a budu v to doufat nebo přechodné období, s odchody policistů přístí rok, policii zabije.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ING-BURDA-NOS-PCR 22:22:44 17. 09. 2008
default.png
pro iguka Ještě poznámka. V NOS PČR nerozhoduje jen Štěpánek nebo Burda, ale rozhoduje kolektivní orgán. Takže pokud Výbor NOS PČR 22-23.9.2008 rozhodne, že demo bude či nebude, tak já se musím podřídit. Tomu se říká demokracie. Já však prohlašuji, že pokud nebude splněna podmínka valorizace tarifní tabulky budu prosazovat a hlasovat pro uskutečnění demonstrace. Ne proto, že bych toužil stát před vnitrem a řvát na ministra, ale proto, že bych pro prosazení zájmů policistů již jinou cestu neviděl. Na závěr. Teď na čtyři dny služebně odjíždím, tak si další nadávky přečtu až v neděli. Přesto Vás prosím o trochu soudnosti a moc prosím, některá vyjádření je dobré si přečíst dvakrát a někdy i mezi řádky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio