Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní odboráři dohodli s ministerstvem navýšení mezd (REDAKCE)

Policejní odboráři dohodli s ministerstvem navýšení mezd
ilustrační
Foto: redakce
(Aktualizováno 17.  9. 2008 v 16:25 hod.) Policejní odboráři se v úterý dohodli s vedením ministerstva vnitra a zástupci policejního prezídia na navýšení platů. V příštím roce by policistům měli mzdy stoupnout stejně jako letos, tedy v průměru o čtyři procenta.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 17. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KOSTA 17:35:33 17. 09. 2008
default.png
zatím jsem dostal (za 8,5 měsíce) v pracovní odměně označené jako valorizace závratnou částku ve výši 1500Kč (slovy jedentisícpětset), takže sjem zvědav kdy dostanu ten zbytek do 4.2%. Mám dojem že se odbory nechaly chytit na hodně nechutnou návnadu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 17:13:39 17. 09. 2008
default.png
Rok nula Nevím jestli poděkovat, nebo se zamyslet,ale 4 procenta při předpokládané inflaci 7% je opravdu spíše symbolické! Snad prospěšnější bude navrhované etické a mezilidské zlepšení vztahů napracovišti a celkové klima u policie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 16:02:50 17. 09. 2008
default.png
RE: iguka Máš pravdu taky sem zklamán. Jestliže odbory kývli na tenhle paskvil tak opravdu předvedly svoji klasickou metodu, rozvíříme hladinu a pak kejvneme na to co nám řeknou a pak už jen budeme rok čekat nebo dva nebo deset pak už budem stejně na výsluze a to už nám to může být vlastně jedno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IGUKA 15:55:11 17. 09. 2008
default.png
No to snad není možné, děkujeme vládě, že policistům stoupnou platy v "průměru" o čtyři procenta. Takže někomu o procento a někomu o osm. Dokud to nebude v tarifu, tak to je k ničemu. Také děkujeme vladě, že nám v roce 2007-2009 neklesnou platy. A proč by nám měly klesat? Co pak nic neděláme? Práce čím dál víc, děláme za chybějící kolegy, ale nikoho to netankuje, hlavně že se to nějak zvládá. Škoda, myslel jsem, že bude v Praze demonstrace a pojedu tam, ale zase nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio