Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Začal soud s policisty z Vratimova (REDAKCE)

Začal soud s policisty z Vratimova

Foto: Ilustrační

Frýdecko-místecký okresní soud začal v pondělí řešit úplatkářských aféru, která se týká policistů. Na lavici obžalovaných usedlo téměř celé obvodní oddělení z Vratimova. Tedy deset dnes už bývalých policistů a jeden strážník šenovské městské policie. Podle obžaloby od řidičů vymohli úplatky v celkové hodnotě okolo 35.000 korun.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 03. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MONETG 16:26:15 27. 01. 2009
default.png
re:Honzad Tak ty jsi napsal uplne naramnou hloupost a uplne mi na ne sedis. Co kecas, ze policajt se na drbana tesi, ja si toho drbana nejdriv prolustruji a kdyz mi to tam vyskace na dva papiry tak uz prece vim, ze je nekde chyba. Ale ja za těch 5.let nebyl nikdy kazensky trestanej a nemel jsem jedinej problem u zakroku a oni pak prijdou hlavy z IMV jako velka voda a chrlej na tebe jak si to cele podelal. Ty vubec nevis o cem je rec, to je utvar kde pro ne znamena carka vic nez pro PMJ. Vzdyt ja jsem tenkrat slysel jak rika do telefonu, "No mam rodelaneho jeste jednoho poldu tomu taky st.zastupce nadeli a bude dobre"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 15:44:36 27. 01. 2009
Danik.jpg
omlouvám se, ale kurva Milý Honzad, kolik že si minulý rok zaplatil na těch daních? Já asi 50.000,--, takže doufám, že ty o mnoho víc, když na nás vyděláváš. A většina těch lidí v soukromém sektoru, zaplatí na daních mnohem méně než my. Takže ty kecy, kdo koho platí jsou trapný a nesmyslný - tohle můžou říkat Němci, protože jejich policajti daně neplatí. Takže ty mě zřejmě vyděláváš na plat a já tobě na silnice? Martine, mě by zajímalo, vrátili ti zbytek platu? Co nějaká žaloba? Chápu, že soudů asi máš těžce dost, ale nestálo by to za to? Že jsme onuce pro každého, to je snad jasný, né? Do policajtů si v téhle zemi každý utře boty. No jo, já mám svou práci rád, ale jsem štěstný, že mě nic takového ještě nepotkalo. Pevný nervy. A na závěr, o vazbě nerozhodujeme my, ale soudce na návrh státního zástupce. A když už jde někdo do vazby, tak to už musí být kurva podezřelý. Takže né, rozhodně to není stejný. Nemo máš jako civilista nějakou speciální organizaci, která tě i bezdůvodně sleduje, a snaží se tě dostat do vězení? Jiný smysl existence v podstatě nemá? Kdysi mě na ZOP učil bývalý zástupce velitele inspekce právo, tohle všechno co píšete je pravda a vyprávěl i horší věci. Dostával k podpisu nesmyslný spisy, kdy volal lidem co je vypracovali, a ptal se: co to má znamenat? - odpověď: To je čárka šéfe. Skvělý chlap a vzdělaný, taky byl v Hrdlořezích asi jen 9 měsíců než utekl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:49:14 27. 01. 2009
honzad..jpg
Franta2: Uz jen to tvoje deleni sveta na policisty (to sou asi podle tebe ti jen a pouze hodni) a drbani (to jsou ti jena pouze zli, kteri ti ale z dani plati vyplatu) je fakt scestny. No, asi ti nedochazi ze presne tak jak ty se divas na svet (Franta2 versus drbani) se divaji vasi oblibenci z IMV na vas ( IMV versus drbani-plicajti). Pokud jde o tvoji tezi, ze policista v podezreni je na tom hur nez civilista (jak hezky rikas "drban") tak mozna mas optiku vzdalenou od reality. Velka cast "drbanu" kteri vydelavaj na tvuj plat pracuje v soukromych firmach, ktere nechteji lidi, o ktere se zajima policie. Dalsi vec je, ze pokud ti nejaky "drban" obvlast padne do oka a ty mu pomuzes "zaridit" vazbu, tak se cely pracovni i soukromy zivot borti. A tech pripadu nebylo a neni malo ... a cloveku je houby platne, ze ma osvobozujici rozsudek a MS m po par letech tahanic uhradi naklady na adviokaty (mozna..) Tak uz probuh tady nebrec, jak jsou na tom policiste spatne oproti normlanim smrtelnikum. Policiste jsou na tom uplne stejne jak normalni lidi, proste obcas se na nekoho nalepi prusvih, byt s nim nema treba nic spolecneho a pak uz se jen clovek nestaci divit, jak vypada "vykon spravedlnosti" v praxi..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:36:58 27. 01. 2009
honzad..jpg
MartinPec: Promin, nemyslel jsem to tak, ze to plati pro vsechny policisty. Neni to samozrejme tak. Ale bohuzel tech pripadu, kde policie funguje vuci udajnemu "drbanovi" stejne jako v tve kauze (IMV vers. policista) je pomerne hodne a takovou negativni zkusenost jako mas ty s IMV ma hodne lidi s PCR. Bohuzel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 14:26:16 27. 01. 2009
default.png
re honzad: A tebe když bude mít policie v podezření, tak ti šéf v práci zarazí postup, vezme ti polovinu výplaty a přeřadí tě na jinou práci, asi ne, že? Myslím, že ne a kdyby ano, tak se je to protiprávní, naopak u policie je to běžné a ještě se Íčko tváří, že to tak má být... drban si po zákroku cokoliv vymyslí a policajt je za to preventivně potrestán, aby byl po roce u soudu ossvobozen a za odměnu může zase dál normálně pracovat a čekat, až narazí na jiného drbana...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTINPEC 14:09:50 27. 01. 2009
default.png
re:honzad no akorat s tim rozdilem,ze me treba zajima vic ta pravda,nez nejaky carky do statistiky. To je mozna ten rozdil. Oni by se nikdy nezastali cetnika,kdezto cetnik se bezproblemu zastane pachatele,ktery neni vlastne pachatel,jak se ukaze behem vysetrovani. No,at je to jak je to, porad tu narazime na to,ze se nekde hraje neustale na carky,cili kvantita a ne kvalita. Problem cele policie vcetne IMV. A mimo to, ktery z civilistu jde mimo vykon povolani a bere pulku platu a ma zakaz jakekoliv veldejsi cinnosti jako to ma policista?? Takze ono to tak stejny neni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTINPEC 14:05:38 27. 01. 2009
default.png
Tak to mi rikat nemusis, to jak vedli cely pripad bylo tak smesny, ze by to zvladl udelat lepe kluk pred skolou. Ptali se jen na to na co chteli a na podstatny veci se ani neobtezovali optat, proste bridilove,fakt hruza. Jen aby byla ta carka a odmena na vanoce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:04:06 27. 01. 2009
honzad..jpg
Zajimave citaty k tematu.. Citaty z poslednich prispevku "Muzu vam vsem jen doporucit jedine, nebavte se s lidma z IMV bez pritomnosti advokata, je to banda kterou nezajima pravda,ale jediny co chtej je vas sundat z uniformy a udelat si carku,at je pravda,jaka chce." nebo: "U me uz nikdy nikdo nazor na IMV nezmeni. A jak rikal kolega kdyz si u nich bez advokata tak to jaou hrozny mistri. Jakmile ho mas a jsou jasna pravidla tak uz to takovy kovbojove nejsou." ... a mala hra: zkuste zamenit termin IMV za slovo policie.. a hle, zjistite, ze umite mit naprosto stejne pocity a zkusenosti jako jista cas verejnosti. Jen se bojite jinyho bubaka, coz je zvlastni, vzdyt ten bubak hraje podle vasich pravidel.. jen si to nekteri z vas nechceteji pripustit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 12:59:27 27. 01. 2009
default.png
re Presne tak dneska uz si uzivej vyhru a tem vokurkam z IMV se muzes jenom smat. Je to badna bridilu s frckama na ramenouch, hlavne ze je to tam samej podplukovnik. Ja na ne mam strasne velkej vztek za to jak to cele resili.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTINPEC 12:27:00 27. 01. 2009
default.png
penize?? Me chodilo pravidelne plus minus 9500Kc cisteho prijmu, k tomu zakaz jakekoliv vedlejsi cinnosti vyplivajici ze zakona a k tomu dle rozkazu dosazitelnost od pondeli do patku mezi 9 - 10 hodinou. Takze jak myslite, ze to dopadlo? Zena sla z materske do prace a ja zustal se svym synem (12mesicu) doma. Diky tomu se nam rozpocet dorovnal. Jinak je to jasna volba a to civil. Kdyz ma nekdo nejakou pujcku ci hypoteku,tak si myslim , ze v takovem pripade je totalne v haji. Je to pak o tom, ze zijes od vyplaty do vyplaty, nikam nemuzes jet,nic nemuzes delat a cucis z okna cely den a cekas kdy bude soud za neco co si neudelal. Joooo je to pohoda tahle prace.....ale co, nejak bylo,nejak bude. Preci se clovek nenecha slozit na lopatky, to by pak ten smejd vyhral,kdyby cloveka dostal z uniformy a tohle poteseni mu nikdy policista nesmi doprat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio