Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Začal soud s policisty z Vratimova (REDAKCE)

Začal soud s policisty z Vratimova

Foto: Ilustrační

Frýdecko-místecký okresní soud začal v pondělí řešit úplatkářských aféru, která se týká policistů. Na lavici obžalovaných usedlo téměř celé obvodní oddělení z Vratimova. Tedy deset dnes už bývalých policistů a jeden strážník šenovské městské policie. Podle obžaloby od řidičů vymohli úplatky v celkové hodnotě okolo 35.000 korun.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 03. 02. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu IVANF 10:59:28 27. 01. 2009
default.png
rok bez peněz nechápu jak může obviněný policista vytrvat rok mimo službu za polovinu příjmu bych ani nezaplatil nájem ve státním bytě! To nemluvím o tom co rodina žena na mateřské. Hold jak to v vidí média máme 35 tis a žijeme si jako prasata. O tom kolik stojí advokát ani nemluvě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 10:37:45 27. 01. 2009
default.png
re U me uz nikdy nikdo nazor na IMV nezmeni. A jak rikal kolega kdyz si u nich bez advokata tak to jaou hrozny mistri. Jakmile ho mas a jsou jasna pravidla tak uz to takovy kovbojove nejsou. Me stal advokat 20tisic a 6.rijna jsem podal zadost o vraceni vydaju za advokata dneska je 27.ledna a penize stale nikde. Jeste ani nedorazil spis na ministerstvo spravedlnosti ze soudu. Tak vidis jak to potom cele chodi, seberou ti hned,ale vratit to uz jim trva.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 04:17:20 27. 01. 2009
default.png
porozumění Chlapi jsem rád, za Vaše názory, doufám, že když jste tady takto živě popsali práci IMV, že nejste a nebudete jako oni. Ono se říká, že plno tr. činů civilistů dělá policie taky jenom pro čárku. Mnohdy policie někoho obviní rovněž neprávem ,a dotyčný má nenávratně v hajzlu kariéru o nervech ani nemluvím. Obhájce stojí šílený peníze, které už taky v případě zastavení tr. stíhání , a taky se mu nikdo neomluví a věřte, že z policie to nikoho nezajímá. Ještě, že podobný web nemá IMV, protože to by zas byla situace a myslím si daleko horší diskuze ,kde by jste byli protivníci vy proti IMV, tady je to civil a nedá se říci ani proti polici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTINPEC 22:58:57 26. 01. 2009
default.png
A ja mel jeste stesti v tom, ze se me zastal pan JUDr. Stepanek z NOSP a pomohl mi s financni strankou veci za coz mu velice dekuji, byl jeden z mala co mi veril a pomohl. Cela ta anabaze stala 13800Kc. A mel jsem taky stesti v tom ,ze se me zastali u soudu kolegove,kteri se mnou slouzili,kterym jsem taky zavazan. Nejhorsi na tom je, ze se s tebou bavi nadrizeni jako kdybys byl ksidl a byl odkecanej uz na zacatku. Ja nemit vynikajiciho sefa a kolegy v Jirkove, tak jsem ani nevedel, ze tahle firma o me jeste neco vi, protoze nikdo z tech nahore nebyl schopen se ozvat a treba se jen optat co a jak. Absolutne je nezajimas a ses pro ne jen cislo. Vypadni a prijd az to budes mit vyrizene. Proste se za ten rok ukazalo,kdo je kamarad a kolega a kdo ne. No je pravda, ze zkusenost to je a je to spis hra o nervy,zvlast kdyz se do toho oprou media a muzu vam vsem jen doporucit jedine, nebavte se s lidma z IMV bez pritomnosti advokata, je to banda kterou nezajima pravda,ale jediny co chtej je vas sundat z uniformy a udelat si carku,at je pravda,jaka chce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 22:44:26 26. 01. 2009
default.png
??????? Nebylo by mozna spatne, kdyby kazdy policista co byl takto postaven mimo sluzbu a byl zprosten viny dal dohromady a udelala se takova skupina. A vsichni kdo by doopravdy mel zajem tak trochu to zmenit se do toho ve vetsim poctu oprel, mozna i pres media.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 22:31:47 26. 01. 2009
default.png
re: Jo jo tvuj pribeh znam kluci mi to pripichli u nas na nastenku tak jsem to cetl. Je to banda,ale zase je to zkusenost a ta se hodi kdyz to ustojis tak pak zjistis, ze jsi o neco silnejsi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTINPEC 21:00:03 26. 01. 2009
default.png
Ja na tom byl podobne.... Ja jsem puvodne nechtel reagovat,ale asi nejsem jediny. Ja byl rok mimo sluzbu jen proto, ze clovek, ktereho jsem zadrzel nekolikrat po sobe o me prohlasil, ze kdyz jsem ho chytil ( podotykam,ze asi po treti), mel jsem po nem chtit nespecifikovanou castku za to, ze ho necham odjet. A vysledek? Rok mimo sluzbu, nestekl po me ani pes, jednani ze strany OSZ a IMV jak s prasivym psem a nakonec se u soudu prokazalo, ze to byl vymysl a skutek se nestal. Nervy v haji, rok zivota k hovnu a omluva? Na to zapomente a nakonec si na tom jeste smlsnou media. Pravda nikoho to nezajima. IMV jde jen o carky a i kdyz maji pravdu primo pod nosem, ani ji nechtej videt. Kdybych zde uverejnil ucelove vedene vyslechy a cely spisovy material, asi by se nejen policiste pobavili, co dokaze vytvorit IMV za paskvil,ale co,carka je carka,at zije carkovy system a to si neumite predstavit ani ty odmeny na vanoce,co za me dostal pan vysetrovatel. Je to na bliti......chomutovsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/cv-policistu-ktery-mel-vzit-uplatek20081205.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONETG 20:43:27 26. 01. 2009
default.png
??????? Nazdar tak ja mam zkusenost uplne stejnou me inspekce obvinila, ze jsem vzal od ridice 200kc a byl jsem postavenej mimo sluzbu. Cele to trvalo rok nez me soud zprostil viny. Kdyz jsem chtel zabery z bespecnostni kamery ktere by me z toho hned dostali tak nebyli a statni zastupce po kaficku s vokurkou z inspekce mi zdelil. Inspekce si dela dukazy tak jak potrebuje ona. A odskodneni, tak na to zapomen me se ani nikdo neomluvil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 16:22:35 26. 01. 2009
dr.cvach.jpg
Blesk To, ze se o tom nepise v tom clanku, jeste neznamena, ze za to taky nesklidili nejakej postih. Jestli jo, tak jsou setreny zvlast a tak budou i souzeny. Ale je fakt, ze kdyby se to soudilo vsechno pekne na jedny hromade a tak o tom i referovaly media, ten odstrasujici efekt by byl vetsi a pekne do vsech stran.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLESK 16:11:51 26. 01. 2009
default.png
ivo Ano, plně s tebou souhlasím, každému naládovat dle jeho zásluh. Nechci aby to vyznělo nějak špatně, ale proč nejsou obviněni ti, co úplatky dobrovolně nabídli? Nech mi nikdo netvrdí, že nevěděli, že dávají úplatek. To můžou vykládat tak mým dětem, ty jim ještě uvěří. Věřín tomu, že tihle policisté byli nějakou dobu sledováni a odposloucháváni, takže mi není jasné, proč není obviněn i někdo druhý. Trestné je přece i dávat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio