Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Inspekce loni navrhla stíhat 253 policistů (REDAKCE)

Inspekce loni navrhla stíhat 253 policistů

Foto: Ilustrační
Inspekce ministra vnitra podala v roce 2008 návrhy na trestní stíhání 253 policistů. O rok dříve jich bylo o patnáct méně. Nejčastěji se dopouštěli zneužití pravomoci veřejného činitele, trestných činů v dopravě, podvodu a přijímání úplatků. Zprávu přinesl server iDNES.cz.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 24. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KASPER 21:35:39 02. 04. 2009
default.png
Tragédie Tak jako je koloběh života, vidím, že je i koloběh blbostí a blbých nápadů nějakých úřednických vlezprdelků u policie. Ti snad nevymřou! Mne už fakt asi nic moc nepřekvapí. Auta na koukání- to už tady bylo, šetření benzínem, to už tady bylo, pěší, pak zpět při oznámení do auta a na výjezd, to už tady taky bylo, šetření papírem, hyg. potřebali a kde čím, to už tady bylo a je. Pochopil bych zhasínat, ale na delší dobu. Zářivkám to prostě jinak nesvědčí. Ale to je přece z jiné hromádky-že? Vypínat PC. To může nařídit jen počítačový odpůrce, magor a trouba. To samé, ještě horší než se zářivkami. A že se topí někde přímotopy a přes okna je průvan, jak těsní - to je OK? Kytky - no mně snad vypadnou oči z důlků. Nedokáži si představit, kdo a jak by mne k tomu donutil, když na OOP 15 let protékají záchody, upozorňujeme na to pořád a - nic. Co na to policejní psychologové? Dostali dobrou odměnu či co? Nebo jsou v tom vymýšlecím týmu? Co takhle kdyby tekla alespoň teplá voda v umyvadle a nebyla zavedena jen studená? My vlastně šetříme už dááááávno :-(( A držíme dietu, protože se o vše dělíme se všudepřítomnými mravenci. Do baráku každou chvíli zatéká, stěny tepelně nevyhovující - no jen ať někdo přijde s úspornými opatřeními - bacha, dveře na ulici se otvírají ven a je za nimi pár schodů :-(( A ty dveře jsou částečně i když málo, prosklený, tak je nebudu ani moc otvírat, ať se "propasírujou". Zase chce někdo dokazovat, jak je jeho místo potřebné a jak je platný! Tohle už fakt člověka nebaví. To je na "upravení fasády"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTINPEC 16:49:05 28. 03. 2009
default.png
at IMV tahne..... do prd..e...s jejich statistikama. Ja patrim do jedny z tech carek a soud ma nastesti mozek v hlave. Je to banda smejdu,nic vic a jejich carky do statistiky.....by se chudaci nemeli cim chlubit.....nesnasim IMV a IL.......Hoj kamaradi...jdu delat neco uzitecneho.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 08:57:00 28. 03. 2009
default.png
Re: Lander Jsem krvelačná bestie a brzy si pro mě příjde zásahovka, až si zas ve službě strčím ruce do kapes.:) Přeji hezkou sobotu všem příslušníkům PČR a těm ostatním taky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 23:17:38 27. 03. 2009
default.png
for Lander no aby jsi se nespletl .-) každý přestupek je porušení z.č. 200/90, v dopravě každý přestupek je porušení z.č. 361/2000, zapomeneš si občanku, porušuješ z.č. 559/2004, nevrátíš nalezenou věc v hodnotě nad 5tis, už máš na svědomí trestňák, nahraješ někomu mp3, porušuje autorský zákon, svezeš se na černo v MHD, atd. atd. Ono těch vyhlášek zase tolik není, opravdu porušuješ zákony .-))) a těch příkladů by se dalo najít víc, to si lidi ani kolikráte neuvědomí, že by seděla půlka národa. Ta druhá by byla v base taky, jako dozorci .-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LANDER 21:52:58 27. 03. 2009
default.png
OO: Pokud denne porusujes desitky zakonu tak je mi te lito... Kdyby si napsal vyhlasky a narizeni tak nereknu pul slova, obcas se mozna dopustim neceho na urovni prestupku (tak napr. kazdy kdyz jdeme z hospody mame svoje odskakovaci misto... :D) ale ze bych porusoval denne desitky zakonu, to se na me nezlob, ale ne...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 15:55:46 27. 03. 2009
default.png
Potěmkinovy vesnice Bohužel nedávno se mi stalo, že mi byla odcizena peněženka. Šel jsem tedy ohlásit krádež na jedno obvodní oddělení policie. Přišel jsem do recepce (a můžu říci, že tolik zbytečně nevyužitého (a vytápěného) místa člověk pomalu nevidí ani v bankách – a ty na to mají), chvíli jsem čekal (než si paní recepční napsala číslo mého OP a ohlásila mě stálé službě), než se mi začal někdo věnovat. Opravdu to byla jen malá chvilka. Službu konajícímu policistovi jsem řekl, co se mi stalo a on to se mnou začal sepisovat. Když sečtu čistý čas, co se mi věnoval, tak to trvalo snad 35 minut. Já jsem tam ale trčel více než hodinu a půl. Protože tam neustále procházel další policista (prý zástupce velitele), který se neustále vyptával, jestli někde není rozsvíceno, či jaká je teplota v místnosti – prý aby se zbytečně netopilo a neplýtvalo se prostředky policie. O tom, v jakém prostředí ale slouží ti policisté a kde se mnou sepisovali protokol se nebudu ani rozepisovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 08:34:53 27. 03. 2009
default.png
oo: Když myslíš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 08:08:45 27. 03. 2009
default.png
Děláš z komára střed vesmíru, bingo. Já jsem napsal, že to platí na všechny lidi. Proti ženám to není vůbec namířeno. Vdžyť to je jenom přísloví. K ženám mám velice kladný až vřelý vztah. Takový ty řeči, kterými se to tady jenom hemží: chlouba sboru, s Tebou bych nechtěl sloužit, to taky o něčem svědčí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINGO 07:19:01 27. 03. 2009
default.png
Co všechno se tady píše? Kdo napíše "dej ženský facku, ona už bude vědědět za co",je opravdu chlouba sboru. To je hrůza, co tady občas kdo vypouští za moudra. Nechcete přemýšlet dřív, než něco napíšete?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 06:48:00 27. 03. 2009
default.png
Policie je veliká organizace, samozřejmě že se u ní vždy najde nějaký ten pachatel trestné činnosti, který čeká na své dopadení, čehož se také nemusí dočkat. Snad každý člověk, který není v komatu, denně porušuje desítky zákonů. Obecně platí na všechny lidi, včetně mě:"dej ženský facku, ona už budě vědět za co".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio