Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Inspekce loni navrhla stíhat 253 policistů (REDAKCE)

Inspekce loni navrhla stíhat 253 policistů

Foto: Ilustrační
Inspekce ministra vnitra podala v roce 2008 návrhy na trestní stíhání 253 policistů. O rok dříve jich bylo o patnáct méně. Nejčastěji se dopouštěli zneužití pravomoci veřejného činitele, trestných činů v dopravě, podvodu a přijímání úplatků. Zprávu přinesl server iDNES.cz.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 24. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu QVIDO 06:14:01 27. 03. 2009
default.png
appalacio Máš pravdu, problém je v tom, že sem většinou píšou jen ty kteří se chtějí plácat po zádech jak jsou vyjímeční, objektivita je zde zcela ojedinělá a když má někdo jiný názor tak je to špatně. Tak se plácej po zádech ty jeden Rambo statečnej. Kdyby Vám někdo někdy neoponoval tak ty jsi jeden z těch kteří věří že jsi už jiná liga jak to asi před dvěmi roky řekl Větrovec ( konkurzní mafián) do telefonu panu šéfovi BIS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 22:20:05 26. 03. 2009
default.png
for x1-ray .-) na webu policista.cz máš jednu výhodu, můžeš napsat cokoliv, ale ne už mazat, takže jak píšeš, to individum k rozumu nepřivedu, tedy nemá cenu již reagovat, přesto si o své pověsti na zdejších stránkách rozhodl sám .-) Spor dvou diskutujících může rozseknout pouze většinová skupina čtenářů, kteří si obrázek udělají sami, podle obsahu .-).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 20:07:16 26. 03. 2009
default.png
4 appalacio To chce klid, nemá cenu reagovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 17:27:29 26. 03. 2009
default.png
appalacio Ty románový hrdino a zastánce světa , ( ostatní prominou kam se to tady zvrhlo), nevím jak jsi mohl udělat psychotesty, spíše jsi je asi ani nedělal. ty jsi přesně ten typ ,který když s ním někdo nesouhlasí tak by to hned řešil jak píšeš, z toho jsou pak přesně ty průšvihy které polici dělají ostudu. Potrefená husá nejvíce křičí, že ty jsi prohnilí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:22:06 26. 03. 2009
default.png
for qvido ..a nechápu proč se rozčiluješ, když jsi statisticky zločinec a vrah..podle tvé logiky jsou i mezi lidmi neodhalené skutky a statisticky to vychází na tebe, takže se jdi rovnou udat, odseď si trest (20let), dej státu tak 1 mil na náhradu škody čehokoliv a pak mi sem po 20let napiš jakže se to má s tou statistikou. Už chápeš co píšeš za blbosti? Pokud počítáš jablka nebo hrušky, tak mi je statistika jedno, ale pokud počítáš lidi, tak to jedno není, ono by to nebylo jedno ani tobě, kdyby šlo o tebe nebo tvoji rodinu, ostatní se ti pomlouvá snáze. Pořád a dokola tady o tom píšu, každý si má být odpovědný zasvé příspěvky, pro tebe by měla přijít odpovědnost z levé nebo pravé ruky. Jsem férák, vyber si.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:14:50 26. 03. 2009
default.png
for qvido já na rozdíl o tebe vím o čem píšu a tvé házení čísel, za kterými nevidíš lidi, mě zvedá ze židle. To, že jsem se utrhl, njn, není to úplně ideální, ale někdy je potřeba hrubá záplata na hrubý pytel a v tvém případě vy tvůj hřbet měl poznat pádnou ruku, proto ani v druhém příspěvku ti nedošlo o čemž to vlastně píšeš. Osobně jsem si to zažil před lety a podle tvým uvažování bych se měl nejmíň odstěhovat na Jižní pól, protože si nějaký zmetek prostě podal trestní oznámení ač bylo vymyšlené, ale tvůj přístup je takový, jednou podané - je pravdivé. Podle tvého myšlenkového pochodu: napiš sem své jméno, adresu, podám na tebe vymyšlené oznámení, které ustojíš, ale do záznamu napíšeme (pouze statisticky) je vinen, a dáme ti to i na zvonek. Možná by jsi si měl na vlastní kůži vyzkoušet to tvoje "víš co jsem tím myslel, že se statistika vyrovná".... ty bys potřeboval taky vyrovnat, ale v hlavě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 05:57:21 26. 03. 2009
default.png
appalacio Ty chudáčku, koukám, jak se snižuješ k takovéto diskuzi, ty máš pěknej mindrák, víš co jsem tím myslel, že se statistika vyrovná, tedy, že část případů nebude odsouzeno ale vyrovnává se to tím, že plno jich zase nebylo ani objasněno a zjištěno. Máš základní školu ty chudáčku,jestli je tady někdo hovado tak to jsi ty. Tvůj kariérní postup bude asi na velmi nízké úrovni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 22:56:04 25. 03. 2009
default.png
re X-sat ...tak ti teda dík, moc jsi mi toho nevysvětlil ( v podstatě to samé jsem psal níže). A ani mi nejde o slovíčkaření, případně nějaké bláboly z PP. Každý polda ví co je přímý a nepřímý výkon služby,(ale tak nějak, každý různě)!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 20:43:09 25. 03. 2009
X-sat.jpg
Gen. špunt A co tady jako řešíš? Pokud se budu bavit s jakýmkoliv poldou a budu hovořit o přímém či nepřímém výkonu, bude moc dobře vědět, o čem se bavíme. Vůbec nejde o nějaké bláboly z PP. Ať již existují či neexistují. Rizikáč byl změněn plošně. Tam kde bylo např. 3000, je nyní např. 3400. To pro přímý výkon. A nepřímý výkon stejná úměra 2000 a nyní 2400. Božínku, dohadovat se nad slovíčkařením, to je přesně ono.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:30:32 25. 03. 2009
default.png
for qvido TY jsi mě tedy dostal do kolen. cituji"Pokud je zde poukazováno na to, kolik bylo z těchto skutků dotaženo do konce tedy odsouzení tak na to bych se moc nedíval". Myslím, že za taková tvrzení by jsi se měl přinejmenším stydět. Jestli nevíš proč, tak si to po sobě přečti tak 5x a pak si nafackuj nebo (a to píšu poprvé za ty léta co se pohybuji po diskuzích) bych ti s chutí rozbil hubu sám. TY jsi ignorant nejvyššího kalibru, nevím jak to ještě napsat. Doslova urážíš lidi, kteří nebyli odsouzeni a tvrdíš, že je jedno zda byli obžalováni či jen prošetřováni a nikoliv odsouzeni, je to vlastně jedno, jsou vinni, padni komu padni. TY nejenže svým tvrzením nerespektuješ základní práva, ale i je veřejně popíráš, TY urážíš policisty za to, že jsou policisty? Co si ty hovado o sobě myslíš? Jakým právem si vůbec dovoluješ takhle mluvit???!!?? P.S. Ty jsi mi, ale hnul žlučí :-O

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio