Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Inspekce loni navrhla stíhat 253 policistů (REDAKCE)

Inspekce loni navrhla stíhat 253 policistů

Foto: Ilustrační
Inspekce ministra vnitra podala v roce 2008 návrhy na trestní stíhání 253 policistů. O rok dříve jich bylo o patnáct méně. Nejčastěji se dopouštěli zneužití pravomoci veřejného činitele, trestných činů v dopravě, podvodu a přijímání úplatků. Zprávu přinesl server iDNES.cz.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 24. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GONZALES 21:36:36 24. 03. 2009
gonzales.jpg
čárkománie obávám se, že honba za čárkama funguje bohužel i na IMV...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 20:43:06 24. 03. 2009
X-sat.jpg
Přesně tak. Také by mne zajímalo, kolik policistů bylo pravomocně odsouzeno... Ovšem nic to nemění na tom, že jsou mezi námi i gauneři :-( Bohužel

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 16:33:18 24. 03. 2009
default.png
statistiky škoda že statistiky, potažmo IMV neukáže stíhatelnost skutků, tedy ty které se skutečně prokážou a policisté jsou za ně odsouzeni, pak by ty čísla vypadala trochu jinak....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio