Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie: Víkend plný práce (REDAKCE)

Policie: Víkend plný práce

Foto: ilustrační

Během prvního květnového víkendu se tuzemští policisté rozhodně  nenudili. V  pátek, tedy na 1.máje, dozírali na oslavy, přičemž největší bylo  shromáždění a pochod, který Dělnická strana svolala do Brna. Masivní policejní opatření zablokovalo střed města a z části popudilo i samotné Brňany. Pochod  chtělo několik desítek Romů a levicových radikálů narušit, nakonec vše proběhlo bez incidentu. Během neděle pak policie musela dozírat pro změnu na sérii romských demonstrací.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BINGO 14:55:01 09. 05. 2009
default.png
Vaše debaty na mnohá témata jsou vesměs zábavné, ale, prosím, neberte si do parády něco, o čem zjevně víte jen velmi málo. Baťuv systém, sociální zajištění a komfort, který zažívali jeho zaměstnanci (a opláceli to loajlitou vůči firmě), o tom si může cokoliv, co se v této zemi vyskytlo v dalších 60 letech, jen zdát. Což vám potvrdí snad každý žijící Baťovák.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 11:35:56 09. 05. 2009
Pim Burger.jpg
Generační špunt Není zač.:-)) Když přehlédnu tvůj opět tvým politickým zaměřením způsobený odpor k Baťovi, tak jedno mu upřít nemůžeš-narozdíl od Pernštejnů a komoušů on nedovedl svůj podnik do pr...hnoje...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 22:36:18 08. 05. 2009
default.png
Pim Burger ...díky že jsi mi to vysvětlil s tím komunismem, ještě že jsi to nepřirovnal ke kibucu (kde je kromě manželky taky vše společné). Při tvém „retro“ jsem se konečně dozvěděl, z čeho Baťa čerpal inspiraci. Ten vydělané peníze v jeho závodech (snad kromě daní které odváděl státu) také stáhl od zaměstnanců téměř do koruny zpět (měl vlastní obchody,restauraci, byty,učňovské školy, školky, nemocnici, záložnu apod.).Nakupovat u jiného hokynáře, příp. si peníze uložit do Kampeličky bylo vážným prohřeškem. Dlužno přiznat, že to i přesto bylo na svou dobu pokrokové. Jeho konec díky Benešovým retribučním dekretům ( č.16/1945 Sb.,) již byl horší!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 21:27:49 08. 05. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli Obvyklý postup, když si nemůžeš koupit byt, je byt si pouze pronajmout. Nechápu, čím argumentuješ. Pobavilo mě, že tvým obyčejným lidem už nezbývá nic jiného, než ze zoufalosti pít, kdežto Romové všechno jen prochlastaj a nahází do automatů...:-)) Tvůj způsob uvažování je přímo unikátní...:-)) Jo a pokud je západní civilizace tak prohnilá, jak píšeš, tak ať klidně vymře...:-)) Mně je to šumák. A jen tak mimochodem - střední třídou se označují menší podnikatelé, majitelé domů, úředníci na nižších pozicích atd. A tito lidé nejsou bez práce, protože se většinou starají sami o sebe a ví, že se musí otáčet, aby si něco vydělali. Když budu mít rodinu, tak půjdu i za 10000Kč měsíčně vytírat kanály. Většina těchto lidí jen řekne, že není práce. A závěr tvého duchaplného příspěvku? Trošku mi připomněl stejně duchaplný proslov toho bezzubého pána z Krupky, o kterém tu již byla řeč.:-)) Generační špunt: Souhlasím, komunismus tu nikdy nebyl a nikdy nebude, protože komunismus je sci-fi a mohl fungovat nanejvýš v mezolitické společnosti, kde byl odkázán jeden na druhého při lovu mamutů obraně proti přírodě. Škoda, že to ještě nedošlo i soudruhům z KSČ(M). Out Ano, možná to zní jako z dílny ODS a proč by ne? I ODS může mít někdy pravdu. Mně spíš leze na nervy nejmenovaný sexy mozek se svou komančskou eskadrou, který je ještě míň sociální, jak jeho oponenti. Začalo to pastelkama, pokračovalo obcházením poplatků v nemocnicích (které ale pak stejně byly zaplaceny z daní) a bude to pokračovat zavedením naprosto idiotského šrotovného v době, kdy už máme skoro 150 miliard schodek. Opravdu sociální. Začíná mi to připomínat ekonomiku rodu Pernštejnů ve 14. a 15.století, kdy pro ně pracovali vesničani, kterým zaplatili za práci. Z těchto peněz museli Pernštejnům odevzdat daně a zbytek utratit v hospodě, která patřila Pernštejnům. Tak Pernštejni vydělali a mohli zaplatit zaměstnancům...A víš jak to skončilo? Krachem Pernštejnů. A takhle skončí i náš stát, až se tu tolik opěvovaní socani dostanou k moci a budou hrozně sociální.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 17:47:39 08. 05. 2009
Out.jpg
Dalo by se rici, ze ja osobne jsem spice "levicoveho socialniho" zamereni. Tudiz zase absolutne nesouhlasim s prispevkem Pim Burgera. To mi zase vyznelo skoro jak z dilny ODS a to je strana kterou na nasi politicke scene opravdu nesnasim nejvic. Chudym brat a bohatym davat. Rozhodne se mi nelibila nase klausovska privatizace ala Viktorek Koženejch apod. Taky se mi nelibi, ze kdyz najednou krachne naka sklarna tak se stat na lidi vyklasle. Jasne, ono kazdej by mel umet taky hrat sam za sebe, ale vocamcad pocamcad. Spousta veci me tady sere, ale abych se nechal utahnout na vareny nudli nejakou Delnickou stranou tak tak blbej zase nejsem. Stenli: ja ti i docela verim, ze te to sere, ale zijes ve lzi a nechal ses oblbnout a tyhle lidi nejsou vykvet cesky moralky, to ani omylem. Muzes mi vysvetlit, proc existujou fotky tolika kandidatu Delnicky strany do minulych krajskych voleb jak hajlujou s kamose pred vlajkama se svastikou? To asi nebudou vubec neonacisti, co.-) Muzes mi vysvetlit, proc tyhle lidi lhali vsem ohledne toho klauna co mu v Janove urvala JEHO VLASTNORUCNE VYROBENA vybuska prsty? Proc lhali i vlastnim priznivcum ze za to mohla policejni pyrotechnika? Aby se od nich penizky sypali... Vsechno je to lez a ja ti garantuju ze nektery z tech lidi sou anebo v budoucnosti budou policejnima konfidentama a budeme se tu smat casem este vic. Budto ses jen hloupej a naivni anebo ses vazne jeden z nich a snazis se nam tady veset bulíky na nos, ale jak vidno tak vetsinu naroda na tohle neutahate, nastesti. Mno a nakonec pro vsechny pro pobaveni jedno videjko:) www.youtube.com/watch?v=GyR6E6Pvyes

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 16:01:01 08. 05. 2009
default.png
re Konzument No myslím, že Stenli je ten poslední který by v České kotlině chtěl zavádět komunismus ( to se nepovedlo ani když měli komunisté vedoucí úlohu zakotvenou v ústavě – dopracovali se „jen“ k socialismu). I když je pravda, že ten bývalý adept na lampióna ( co si libuje v různých premisách jako Noc dlouhých nožů, Es kommt…. apod.) nedávno prohlásil že je extremismus pouze levicový! Mám však obavu, že se dnes řada lidí z fronty na pracáku k těm „hajzlpapírům“ ani nedostane (i když už jsou volně, na rozdíl před r.1989 když vyhořela jediná fabrika v ČSSR – Harmasan na Slovensku). Ještě jsi zapomněl fronty na banány a pomeranče, tak to pro pořádek doplňuji!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KONZUMENT 15:28:21 08. 05. 2009
default.png
Stenli Pravdu máš v tom, že kdyby jste to tady vzaly pevně do ruky, tak nám budete pouštět chleba na zeď a konzum skončí. Schopný, úspěšný a inteligentní lidi asi pověsíte a dopadneme jako v Africe, plné obyčejných lidí. Pak se mi začne ta chlupatá prdel ježit. PS: Kdo chce pracovat v komunismu, ať to zkusí u nás a hnedle příjde na to, proč dřív byly fronty na hajzlpapír.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 13:45:05 08. 05. 2009
default.png
Pim: ale to je proste problem cely zapadni spolecnosti-konzumni spolecnosti..a kdo nam tohle asi tak vnucuje?? a sme u toho..tohle je proste obrovskej problem..klidne mi nadavej do komousu...jinak obycejny lidi-tzv. stredni trida,oki?? Chapes, ze kazdej nema na to,aby si mohl koupit byt a proto se zadluzi, do toho deti...(bohuzel dneska jsou deti spojeny jen s penezma..proto asi ta nase vyspela zapadni civilizace vymyra)..a pak je clovek lehce zadluzenej, vyhodej ho z prace a co pak?? Hm...to Ti je opravdu u zadku..a pak vidis Tu zver opalenou,jak za vecer ti nahazi do automatu 10litru..a druhejj den je tam zas...S tim, ze na chlast budou mit lidi vzdycky mas bohuzel pravdu,ale je to jen proto,ze asi uz nic jinyho jim nezbyde...A jinak to neni rozpolcenost,ale vsechno to spolu souvisi.Kdyz vidis jak si za cikanu kazdej bije do hrudi a snazi se jim pomoct a stat kolik cpe penez do ruznejch soc.programu, ale co ostatni- to uz nikoho nezajima,vid?...a neboj lidi,si to uz konecne zacinaj uvedomovat...mozna te ten smich prejde a ty chlupy na prdeli se ti taky zacnou jezit..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 12:57:28 08. 05. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli Když ty jsi takový trošku rozpolcený. Nejdřív tu hovoříš o romské kriminalitě, pak se bavíme o Ústí a najednou přeřadíš na nezaměstnanost. Nejsměšnější na tom je to, že říkáš, že Romové jen kradou a přepadávají - tudíž nepracují. No a jestliže nepracují, tak přece aspoň neberou těm tvým "obyčejným lidem" práci,ne?? Měl bys je milovat!!:-)) A popravdě se mi ježí chlupy až na pr...zadku, když slyším spojení "obyčejní lidé". Kdo to jsou, prosím tě, ti tví obyčejní lidé?? A kdo jsou ti neobyčejní?? A pak tahle krize... No jo... Já krizi vždycky zažívám v pátek ve dvě odpoledne, když se v obchoďáku nemůžu ani hnout. Všichni "obyčejní lidé" jsou strašný chudáci, protože nemají vzdělání, neumí jazyky a tudíž nemají uplatnění na burze práce. Nedávno jsem viděl truchlivou reportáž o sklářích. Krize tam došla dokonce tak daleko, že přestali chodit do hospody a pijí už jen doma a místo dvou krabek cigár můžou vykouřit jen krabku. Jedinou krizi, kterou já vidim, je krize myšlení. Každý si chce žít nad poměry, lidi (nejspíš ti tví obyčejní) si půjčují peníze na dovolenou nebo na vánoční dárky s vědomím, že to možná nebudou moci splatit. Neříkám, že to platí pro všechny, ale většina lidí je spíš líných. Mojí matce je např. 50 a jelikož u nás nesehnala práci, tak ve svém věku odjela pracovat do Prahy, protože tam je práce vždycky dost. V Itálii je zcela běžné, že otec rodiny z chudého jihu jede pracovat na sever do továrny a domu se vrací jen na víkend. Většina Čechů je líná jet i 20km do vedlejšího města, protože je to daleko. Koneckonců to můžeš vidět i na zdejších příspěvcích-jestli budu pracovat na OOP dál než do vzdálenosti jízdy MHD, tak se na to vykašlu... apod. No a do téhle situace přijde DS a začne křičet, jak za všechno může romská komunita, která je stráááášně bohatá, protože bohatne ze sociálních dávek na úkor "obyčejných lidí". Tvé názory už ani nejsou směšné, jsou k zblití. Stejně jako tvoje utkvělá komunistická myšlenka, že stát se o tebe musí postarat. Jsi jen normální komouš, který ale nechce dávat všem rovným dílem, ale jen těm, co jsou dost "obyčejní" a hlavně mají správnou barvu kůže.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 12:29:28 08. 05. 2009
default.png
Out: , Pim: hošci,ja se tady s Vama nebudu dohadovat o kazdej kravine,ale zeptam se Vas...To se Vam libi,tahle situace, ktera tady v CR je??Kdyz to vemu,ted je sice krize,ale kolik lidi prislo opraci a jeste prijde..a stat,co dela?? Panum je to u prdele a Vam taky..to je rozdil mezi nama. Vy se mate dobre a zbytek je Vam u prdele..ja sem mam celkem taky solidne,ale sere me ,kdyz vidim,jak sou na tom ostatni bidne a delaj kazdou mizerne placenou praci,jen aby uzivili rodinu...Tohle panacci je rozdil mezi Vama,co tady z toho mate prdel,jee ten Stenli je ale blbej,hysterickej..strasna prdel a ja rikam ,jo mozna sem trochu hysterickej,ale vylezu ven na ulici,koukam kolem sebe,v praci se s tim setkavam kazdej den,jak sou na tom obycejny lidi bidne..ale vy se jen smejete. A jak rikal markus..na tu Tvoji otazku,kdo ma vladnout...urcite to nebudou ty potetovany vyholenci(jak rikas) , to se neboj..a predbehnu Te ..nebudu to ani ja:) ,ale urcite to bude zmena proti tem tlustejm prasatum,co se tam ted pohybujou ..a uz 20 let plundrujou tenhle narod...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio