Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie: Víkend plný práce (REDAKCE)

Policie: Víkend plný práce

Foto: ilustrační

Během prvního květnového víkendu se tuzemští policisté rozhodně  nenudili. V  pátek, tedy na 1.máje, dozírali na oslavy, přičemž největší bylo  shromáždění a pochod, který Dělnická strana svolala do Brna. Masivní policejní opatření zablokovalo střed města a z části popudilo i samotné Brňany. Pochod  chtělo několik desítek Romů a levicových radikálů narušit, nakonec vše proběhlo bez incidentu. Během neděle pak policie musela dozírat pro změnu na sérii romských demonstrací.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARKUS 21:44:18 07. 05. 2009
default.png
Out> (otázka na konci příspěvku) když vidím ty kreatury, které se v parlamentu a vládě stále potácí, tak váhám, kdo by byl lepší... Přijetí LS senátem budiž toho důkazem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 11:08:39 07. 05. 2009
Out.jpg
Sou dve moznosti... Budto je Stenli uplne pitomej a nechal se oblbnout kecama od DS-NO a veri tomu ad absurdum do posledniho pismene. Anebo tomu veri tak nejak normalne a tady se snazi delat svoji histeríí propagandu a mysli si, ze lidi a kolegove jsou natolik blbí ze je utahne na takovyhle nudli. Tady bude porad placat neco o cikanech a prepadenich, ale to ze v tech Ochrannejch sborech DS ktery zajistujou poradatelskou sluzbu na demo apod. je to samej kriminalni zivel trestanej za nasilnou trestnou cinnost apod. to uz nenapise... Kdyby si chtel dukazy klidne sem hodim konkretni pripady.-) A propo, Stenli, kdyby se ti splnil tvuj sen a DS vyhrala volby, tak kdo tady bude vladnout a bude na ministerstvech, sefovat uradum, policii apod.? Snad ne ty potetovany vyholenci se svastikama...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 11:01:36 07. 05. 2009
Pim Burger.jpg
honzad. Milý jened., docela mě pobavila představa, jak střiháš ušima...:-)) Nicméně zbytek tedy nestojí za nic. Začnu u toho, že ti nabídnu obchod-dám ti pětikorunu za každou svou větu, ve které jsem napsal, že bych je zavřel za nošení saské vlajky (no nic, zase nezbohatneš). Já se ptal totiž, proč to nosí na nějakej pietní akt v Ústí nad Labem? Vlastně já vím, proč - jsou to id.oti...:-)) No a to ani nemluvím o té říšské - je to skoro jako bys přišel s uherskou vlajkou na Slovensko, slavit den Šípových křížů...:-)) Tam bys ani nepotřeboval policii, aby jsi skončil na ARU...:oD Jinak pokud nebudou připomínat nacistické oběti, ať si saskou vlajku nosí, kde chtějí...:-)) Taky obdivuju tvojí znalost německé výstroje. Já třeba nerozeznám německou přilbu od československé vzor 1919 (myslím), která byla úplně stejná...:-)) A to nemluvim o tom, že dnes má i AČR přilby podobného tvaru. Holt jsi asi znalec. A to vynecháme, že motorkáři většinou ve svých přilbách nepořádají lampionové průvody...:-)) Co se týče vlády Jejího veličenstva, tak možná snesla nějakou neznámou máničku se svastikou (já nevim, protože jedinej dobrej zpěvák je Goťťák), ale když se princátko Harry objevilo v nacistické uniformě, také z toho nebyl nikdo nadšený a musel se za to omluvit. Prostě se smiř s tím, že některé věci ani demokracie nezkousne...:-)) Co se týče srpů a kladiv, tak bych to vynechal, bo jsem je někde neobhajoval. Navíc tu teď řešíme kamarády Stenliho a ne Generačního špunta (promiň, musel jsem:-D)...:oD No a co se týče Moraváků, tak ti neprovokujou orlicema, ale češtinou!:-)) Mám kamaráda z Brna a toho bych za tu češtinu hnal nejraději až do Haagu, přičemž trest by musel být minimálně oslepení, vykleštění a zákaz mluvení na 10let nepodmíněně!!:o))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 03:27:58 07. 05. 2009
default.png
re Honzad ...se jen divím, že vlastenec Štětina a ten brněnskej obvodní starosta co vlatnoručně odstraňoval to zemědělské nářadí z pomníku padlých rusáků, nevyhlásili Austrijcům válku! Ta jejich vrána na fangli má taky v těch pařátech srp a kladivo! Mohli jsme jim těma několika Gripenama ( co jsou zrovna letuschopný) rozbombardovat ruský kolo v Prateru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 02:08:03 07. 05. 2009
honzad..jpg
Pime Ja ti nevim, ale kdyz slysim zvolani "To je prostě provokace..." musim zastrihat usima. Provokace neprovokace, je nejaky zakon co zakazuje nosit saskou vlajku? Neni. ..Tak neni duvod to nejak resit..Provokuji radi punkrei, hip-hoperi, motkrkari (ti jezdi na masinach v imitacich helmi wehrmachtu.. a nikdo je nezavira??) zkratka provokuje kde kdo. Ale jde o to, zda-li jest prekrocen zakon. POkud ne, tak tvoje zvolani "To je prece provokace" me asociuje, duchodce v roce 1980 spatrivsiho Johny Rottena ze Sex Pistlos, ktery vystupoval v tricku se svastikou.. Ale zda se, ze vlada jejiho velicenstva tuhle provokaci snesla, aniz by musela sahat k represim ...Inu, cim stabilenjsi system tim mensi je treba represe.. nebo ne? Mozna ze provokace (zdrava na zakrok)je noseni vlajky se srpepm a kladivem nebot zakon o protipravnosti komunistoickeho rezimu hovori jasne. Ale jelikoz n srpay a kladiva se i letos o prvnim maji v teto zemi klidne nosila ... tak noseni zemske vlajky sousedniho zeme euroregionu asi takovy pruser neni... nebo jo? Chtel by si zavirat lidi za vlajku sve zeme? ... To ze te mozna provokuje je (ne)hezke, ale na kriminal to proste neni.. Nebo chces zavirat moravaky za vlajku z moravskou orlici?? dyt to je taky urcite "provokace" !!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 00:34:08 07. 05. 2009
default.png
4 Stenli hele nedupeš náhodou ty? Těžký boty až nahoru zavázaný... a ještě pod říšskou vlajkou skanduješ s kameraden nic než národ? Jak psal Leeuwerik, kupředu hnědá, viď nácku?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 00:00:04 07. 05. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli No ještě jsi mi chtěl povědět, kolik těch přepadení nebo cos tam psal, mají na svědomí Romové, proč tam nesli i říšskou vlajku a přestože tam byli z Drážďan (asi jediná věc, na které se s tebou shodnu), tak proč přesto v Ústí nad Labem nesli saskou vlajku? Nechápu to. Jako aby ukázali, že jsou z Drážďan nebo proč? No ale nechme to-zajímají mne hlavně odpovědi na první dvě otázky?:-)) A mýlíš se, já nejsem tip, co dupe, že mám pravdu, dokud to ostatní nepřestane bavit. Jsem typ, co dupe, když vidí směšný a prvoplánovitý argumenty-něco jako ty tvoje, kdybys nevěděl...:-)) Ale pochopím, když mě zase nazveš dementem a nebudeš už reagovat.:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:49:29 06. 05. 2009
default.png
Pim Burger uff..Pime..ty si tezkej orisek...Ty si proste ten typ, co dupe" ja mam pravdu" a neprestane dokud to ostatni neprestane bavit,vid? jinak k tej vlajce...byli tam z drazdan,toz ty sou v sasku, org. nacionaliste sasko( nevim jak v nemcine) proto ta vlajka..jo rozumime si uz? ted se zeptas na jakou otazku??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 21:59:11 06. 05. 2009
Pim Burger.jpg
R489 Vidíš, to je rozdíl mezi námi dvěma...:-)) Já bych spíš poslal kontrolu na ty s tou říšskou vlajkou-řekni mi, proč to tam měli?? Jaký to mělo důvod?? To samý tu saskou?? Řekni mi, proč na údajné uctění památky obětí bombardování nesou saskou vlajku?? To je prostě provokace...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 21:50:27 06. 05. 2009
default.png
Pim Burger: Mě nikdo nic nezakázal :D já bych spíš poslal na pulku policajtů kontrolu ohledně ústrojové kázně.Pač takové množství blbě nasazenejch baretů jsem ještě neviděl :( :D To vypadalo jak na srazu malířů a jiných umělců pod hradem Střekovem :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio