Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie: Víkend plný práce (REDAKCE)

Policie: Víkend plný práce

Foto: ilustrační

Během prvního květnového víkendu se tuzemští policisté rozhodně  nenudili. V  pátek, tedy na 1.máje, dozírali na oslavy, přičemž největší bylo  shromáždění a pochod, který Dělnická strana svolala do Brna. Masivní policejní opatření zablokovalo střed města a z části popudilo i samotné Brňany. Pochod  chtělo několik desítek Romů a levicových radikálů narušit, nakonec vše proběhlo bez incidentu. Během neděle pak policie musela dozírat pro změnu na sérii romských demonstrací.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 04. 05. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 20:47:55 06. 05. 2009
Pim Burger.jpg
R489 Vidíš, můžeš si na něj stěžovat...:-)) Jinak pěkná pieta, říšská vlajka, saská vlajka-moooc hezký...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 20:38:57 06. 05. 2009
default.png
Pim Burger: To je von 307969 :D youtube.com/watch?v=tK6enKOdif8 19 sekunda

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu R489 20:25:51 06. 05. 2009
default.png
Leeuwerik: Zatím co Janov a Přerov byl inzerován jako riot Ústí byl pietní pochod ;) Jinak lídři ODS a ČSSD nemají taky košer aktivity a kamarády ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LEEUWERIK 19:52:39 06. 05. 2009
default.png
... Nechápu proč se těm prohlídkám divíš. Podobný nenásilný sraz Dělnické Strany skončil létajícími kameny a zapáleným autem. Můžeš těm Policistů děkovat, že odebírají nebezpečné předměty. Co kdyby přišel někdo k úrazu... :-/ Navíc je známo, že DS je personálně propojená se skupinami, které má stát na "indexu".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 19:51:46 06. 05. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli Drahý Stenli, v případě DS nebo NO se jedná o normální bezpečnostní opatření pro tyto uskupení. 200 baníkovských fanoušků má také jiný doprovod a opatření než 200 akvaristů. Co se týče lahví s tekutinou, tak je to obvyklé bezpečnostní opatření. Osobně jsem se s tím setkal na Západě, když jsem se šel podívat na náměstí na mistrovství Evropy ve fotbale - asi tam taky potlačovali opozici, ne??:-)) Co se týče natáčení a čtení údajů nahlas, tak pokud vím, tak na veřejném prostranství smí natáčet každý každého, ne??:-)) Dokonce i jeho obličej. Každopádně pokud se to nikomu nelíbí, tak ty sám bys měl vědět, že policisté mají na uniformách taková číslíčka. Tobě to sice moc neřekne, ale když se obrátíš na správná místa, tak ty mohou takového policistu najít a prokonzultovat s ním protiprávnost takového jednání policisty...:-)) Jo a Stenli, poraď mi prosím, ze svého kanclu, kde sedim, se to ke mně totiž nedostane, ale ty to budeš určitě vědět přesně - KOLIK LIDÍ JE OKRADENO, PŘEPADENO DENNĚ PO CELÉ ČR OD ROMŮ??:-)) Jinak, pokud se neurazíš, bych raději skončil jen u toho, že jsem dobrej...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 19:35:29 06. 05. 2009
default.png
Pim Burger to myslis vazne?? normalni bezpecnostni opatreni?? ..fajn beru to, ze kazdyho prohlizeli a sacovali, dokonce i lahev s pitim byla asi povazovana za zneco, cim by se dalo zautocit, ale to je jedno..ale kdyz Ti venou OP, natacej si tvuj oblicej a frajer cte tvoje nacionale..jo to je normalni, kdyyz jde clovek na radne ohlasenou, povolenou akci, kterou porada radne registrovana strana?? to je podle tebe normalni?? ty ses dobrej dement asi, vid?? a to, ze tady zmensujes to, kolik lidi je okradeno, prepadeno denne po cely CR od cikanu..je mi jasny , ze k tobe do kanclu, nebo kde sedis, se to nedostane...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 19:08:05 06. 05. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli Stenli, přiznám se, že tvůj tíživý až hysterický tón, s jakým popisuješ utrpení utlačované bílé menšiny a především DS, mne vždy skoro přivede k slzám...:-)) Řekni mi, myslíš to vážně, že PČR zcela normálními bezpečnostními opatřeními zastrašuje nějakou opozici??:-)) Za prvé pro mě není DS žádná (natož skutečná) opozice, za druhé stejně jako má DS právo vyjadřovat se k "sociálně nepřizpůsobivým", tak mají občané a představitelé jiných stran právo se vyjadřovat k ní a za třetí mi prosim tě řekni a vysvětli, kdože jsou to ti naši lidé?:-)) Já pořád nevim...:-)) Jinak co se týče toho pořadu s paní Jílkovou, tak ano, také jsem tam viděl, jak tam ten milý bezzubý pán z Krupky vypráví něco o válce a souhlasím, že to by asi neměl a měl by být za takové řeči potrestán, ale upřímně řečeno-vážně věříš tomu, že něco takového hrozí?? Podle mě to jsou jen výkřiky do tmy, stejně jako o rasismu. Zde mne udivuje, že nevěříš jejich výrokům o tom, že je zde rasismus, ale ihned jim uvěříš, že bude válka...:-)) Tak sakra buď jim věřim všechno nebo nic, ne??:-)) Osobně mi přijdeš jako už dost vyhořelý policista odněkud z Ostravy, Mostecka nebo Sokolovska, co už tu práci psychicky nezvládá a asi by toho měl nechat, protože tě začíná trošku opanovávat paranoia. Na závěr bych jen dodal, že sem klidně můžeš přispívat beze strachu...:-)) Za sebe slibuju, že už na tebe budu hodný a ostatní se ke mně určitě přidají...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ASTALAVISTA 18:52:43 06. 05. 2009
default.png
to Stenli V něčem máš pravdu, ale v něčem seš moc hrr... Já nevím no. Je fakt, že DS je jediná co křičí že tu něco není v pořádku a má pravdu, ale nemyslím si, že zrovna jejich pohled na věc je to nej a hlavně si nemyslím, že by měli vůbec dostat šanci ukázat co umí - jo asi by ses mohl procházet po nocích beze strachu před romy, ale jedno zlo by se vyměnilo za druhý. Jenže koho volit?! Ale pravdou je, že něco se změnit musí, jinak tu bude hoooodně velikej problém. Někdo může namítnout, že kecat o změně jako já umí každej a ať něco navrhnu jak problém řešit, ale já nevím co stím. Ale doufám, že se brzo oběví někdo, kdo dokáže najít zlatou střední cestu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LEEUWERIK 18:31:13 06. 05. 2009
default.png
... Kupředu hnědá, že Stenli ? :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 18:02:03 06. 05. 2009
default.png
tak i ja neco prihodim..ikdyz v posledni dobe uz mam i takovej neprijemnej pocit..strach..neco tady vubec psat, nj...tak to doslo s tou svobodou..ale k veci..jen par slov...nejde nadavat na policajty, ikdyz me v brne pekne nasrali a v zapeti v nedeli na svobodaku byli jen AKT ,coz je celkem k smichu..ale fajn...proste jsou to jen chlapi od rodin, ktery musej zivit rodinu, platit dluhy atd., a nikdo z nas, si nemuze dovolit prijit o praci..jiny vec jsou tajny, tak ty trestat jako v Prerove, ale hazet spinu a nadavat za to co se deje na policisty je spatne. Ano vedeni policie,vedeni statu..to co hybe temi loutkami, tak je chyba..a pro Astalavistu: nezavirej oci a otevri je..ptz jak rikas, nekdo a v neci prospech se to opravdu dela...tady nejde o to, ze by 700 lidi v Brne udelalo nejakej "verejnej neporadek" , ale o to, aby system demonstroval silu a nahnal strach opozici...a at si kazdej rika co chce a nadava na DS jak chce, je to tady u nas jedina opozice, ktera dava veci do pohybu....cikani nam vyhrozuju valkou, ze nas budou zabijet..v TV!! ale system je porad chrani a zastava se jich...at si to kazdej prebere sam..ale ja uz se chci v noci po meste prochazet a citit se v bezpeci, uz nechci v praci resit to, ze tamhle cikan okradl a zmlatil starenku..a porad dokola kazdou sluzbu...tohle si uvedomte tady diskutujici...za chvili jsou volby..a sliby uz se zacinaj objevovat, ale uz na to nesmime naletet, jako tech 20 let,co tu je tahle "demokracie" ..uz musime udelat zmenu, nebo to hodne nasich! lidi odskace zivotem...potom co cikani zacinaj delat, uz to zacina bejt opravdu vazny...prece nebudem cekat az opravdu budou padat nase hlavy...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio