Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista vrátil 12 miliónů, které mu omylem přišly na účet (REDAKCE)

Policista vrátil 12 miliónů, které mu omylem přišly na účet

Foto: Ilustrační
Severomoravský policista Marcel Moravec v uplynulých dnech ukázal, že je při svém povolání mužem na pravém místě. Bez váhání totiž vrátil odesílateli 12,5 miliónu korun, které mu omylem přišly na soukromý účet.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 15. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 14:16:09 18. 06. 2009
Out.jpg
lin A já snad někdy tady na foru někdy tvrdil jak znam všechno z policejní práce atd. atd.? Ne, netvrdil. Ale něco znám, protože ačkoliv Ty si zřejmě myslíš, že to je natolik elitní, že nic z toho "civil" chápat nemůže. A taky je mi jasný, že se s chutí přidáš, když se s někym hádám, páč sme se neshodli už jinde, i kdybych se s dotyčnym hádal o větší blbosti. Co se týče těch daní tak jsem uznal že jsem přestrelil, ale chápu, tobě to stejně nedalo, to tomu zpropadenému Outovi vytknout. Ono kdybych tu chybu neuznal tak by ses obul stejně, takže to vyjde nastejno koukam, ty moralisto... A co dělám tě zajímat nemusí a na internet si můžů v práci chodit jak chci, navíc víš prd kdy písu z domova a kdy ne a jak vůbec pracuju. Takže tobe palec dolu, čest práci.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 11:58:01 18. 06. 2009
default.png
no to je jedno No proste kolegovi palec nahoru a vsem diskutujicim hezky slunecny den..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 11:52:53 18. 06. 2009
default.png
out Oute, me by nekdy zajimalo, co Ty teda vlastne delas. Vzhledem k tomu, ze tvrdis, ze jsi statni zamestnanec, muzu i ja prijit s Tvym uzasnym argumentem ze i ja si Te platim ze svych dani a jak tak denodenne koukam, mas more casu si ke kazde diskusi prihodit svuj nazorek. Tak himbajs kam tedy mizi penize z mych dani :-O ? Ba ne, takovy rekl bych az ubohy nazor nepouziji, protoze Oute, my tady jsme si vsichni naprosto rovni, ale stejne tak jako nebudu kibicovat lekare pri provadeni zakroku, stejne tak jako nekveruluju napr. nad urovni pedagogu v tehle zemi,jelikoz jsem pred tou bandou mladych nicemu nestal, stejne tak Ty vis porad prdlajs o policejni praci. Toto rikam beze vsi nadrazenosti, bez nejake idealizace, bez osobni zasti, to je proste konstatovani faktu. Ani milion Tvych byvalych spoluzaku z Hrdlorez a jejich historky nenahradi to, co bys zazil sam ve sluzbe jako ostatni kolegove. Chce to kulky no. A budes prekvapen Oute, nekdo tu praci dela i prestoze penez ma mene nez v soukromem a ta prace ho dokonce bavi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 11:41:07 18. 06. 2009
default.png
Je zvláštní, jak se tady kvůli pitomosti umíme pohádat :-(. Ten chudák udělal přesně co měl, nic víc, nic míň. Proč chudák? Protože ho PIS, potažmo nadřízení zneužili k vylepšení mediálního obrazu sboru a teď se poklepávají po ramenou, jak se to povedlo. Myslím, že kolega o tuhle popularitu vůbec nestál.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 11:07:12 18. 06. 2009
default.png
To bylo dost velké bytové družstvo, když operuje s částkami 12M. Když to porovnám s tím naším - tam se platilo jen jednorázově několik M a to za akci století - zateplení. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 06:23:20 18. 06. 2009
Out.jpg
catani Ano pane Dokonalý, přiznávám se, jednu drobnou úvahu kterou jsem ani za úvahu nepovazoval jsem si dovolil...a eště sem civilista, zastřelte mě před nastoupenou jednotkou. Co ti na to víc mám říct. Už sem to řekl - tak na mě prostě nereaguj...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 23:25:36 17. 06. 2009
default.png
níže přepsané nejsou úvahy oute Je to hezké, ale myslím si, že za článek do novin to ani nestálo. Opravdu nic jiného nezbývalo. Určitě má policista na účtě limit, že např. týdně může z bankomatu vybrat hotovost do výše 10 000 Kč, nebo tak nějak. Takže z bankomatu by to nevybral a na přepážce by mu to taky nevyplatili. Takový sumy se hlásí předem a to už by se všechno dávno vědělo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 19:46:47 17. 06. 2009
Out.jpg
Hanta, catani Hanta: Máš pravdu, s těma daněma sem to v naštvanosti přestřelil, protože už to bylo po několikáty co se tady catani vůči mě i ostatním vymezoval negativně ve znamení "civilnosti" catani: Nevim proč mi podsouvaš nějaký úvahy který na tomto fóru ani obecně nedělám, nedělej ze mě Honzada, tudíž mi to z tvých úst přijde poměrně účelově lživé... A nadřazeností sem si to (už po několikáté) z tvojí strany vysvětlil, že ačkoliv tu ve stejném smyslu jako já psalo i několik policistů, tak si zase okamžitě začal dělit na civily/policisty a to v tomhle případě je naprosto relevantní. Notabene když mě nebo Pim Burgerovi si tu "civilnost" nepodsouval poprvý... Já bych svoje názory ani příspěvky nezměnil ani kdybych měl tu placku v kapse...a to je myslím to hlavní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:02:14 17. 06. 2009
default.png
... Já říkám jedno, uvedený policista se zachoval naprosto podle článku vzorově, tak jak měl. V případě Kočky se policisté chovali jak se chová většina policistů. Připadá mi nicotné měřit kdo se choval čestněji, vypovídá to pouze o české povaze. A kdyby si to zase out chtěl špatně vysvětlovat, tak se musím smát. Když tady policista připouští, že by měl strach řešit nějakého Kočku.(po vzoru úvah outa, bych tady mohl říkat, že policisté Kočku řešili právě proto, že úplatek se jim zdal velký a mysleli si, že Kočka jen blafuje a udá je)V to nevěřím, jako bych tady mohl uvést možnosti jak by si uvedený policista beztrestně mohl ponechat uvedené peníze. Policisité jsou tu od toho, aby řešili Kočky, Outy, Cataniho a spol. pokud poruší zákon. Takové pohádky, co když a co bude a co by bylo, kdyby chtěl a chtěli. To je základ toho v čem si s outem nerozumím, on si to vysvětluje trochu jinak nějakou nadřazeností. Já v tom vidím to, že policistu by měl dělat člověk, který má odvahu, je čestný a je ochoten chránit lidi a musí být připraven nastavovat krk(to zdůrazňuji), né na recepci nějakému pachateli vařit kafe a na neofašisty se usmívat a chránit je před napadením, todle opravdu může dělat každý. A já takovou policii, která má strach řešit Kočky, Čunky apod. nechci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 17:40:42 17. 06. 2009
default.png
No, s většinou příspěvků, že se o hrdinství nedá mluvit spíš o poctivosti a normálním postupu rozumného člověka musím souhlasit. Dave007 - jo to by bylo zajímavé, ale přiznej se, že u 1200.- Kč by tě to ani nenapadlo. Appalacio - taky si to myslím. A Oute - dobrý až na maličkost. Já ti nevím, proč mne vždycky někdo naštve, když začne tvrdit, že mne platí ze svých daní. Za tohle máš u mne palec dolů. Kdybych daně neplatil, prosím. Mám ti tady zkusit najít, jaké máš požitky z mých daní? Doufám, že nejsi jako ten, co mi tvrdil stejnou příjemnost s tím, že zaplatil tolik na daních, co já jsem za svou službu nevydělal (mladíček a já měl tehdy ai 30 let služby za sebou) a pak se z něj po půlhodině vyklubalo, že je invalidní důchodce - tedy z mých daní! Prostě od někoho, který má vztah k PČR jako ty, jak píšeš, bych to, Oute,nečekal. Asi mám profesionální deformaci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio