Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista vrátil 12 miliónů, které mu omylem přišly na účet (REDAKCE)

Policista vrátil 12 miliónů, které mu omylem přišly na účet

Foto: Ilustrační
Severomoravský policista Marcel Moravec v uplynulých dnech ukázal, že je při svém povolání mužem na pravém místě. Bez váhání totiž vrátil odesílateli 12,5 miliónu korun, které mu omylem přišly na soukromý účet.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 15. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTIN-CZE 10:23:00 17. 06. 2009
martin.cze.jpg
Oute, Lustrací nezjistíš, zda má někdo "placku". A kupodivu i my policisté platíme daně. A ne zrovna malé.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 08:59:42 17. 06. 2009
Out.jpg
catani A je to tady opět... Ti zatracení civilové:) Došlo ti vůbec někdy, že ty máš všem těm civilům sloužit (pomáhat a chránit), notabene když tě platí ze svejch daní? Docela se divím, jak to můžeš se svým přístupem k civilům zvládnout. A pokud máš dojem že finanční podmínky u PČR jsou pro tebe málo, tak ti nic nebrání si ještě dnes dát žádost o propuštění ze služebního poměru a jít se ucházet o lépe placenou praci. Pokud na to máš... Diskutovali jsme tu o tom v dobrém a udělat to stejně musel, to mi nikdo nevymluví a nemá to co dělat s tím, že nejsem u PČR, myslel bych si to tak jako tak. Navíc nemám ten dojem, že by appalacio byl civil... Je to pořád dokola, pokud tady nemůžes zkousnout názory některých lidí a to, že nejsou u PČR tak si založ vlastní diskusní forům a lustruj si tam každýho jestli má placku, anebo to navrhni zdejší redakci, třeba to padne na úrodnou půdu. Nevim jestli si tak naivní, že máš dojem že kdo je u PČR bude sem vždycky psát jen to co se líbí tobě...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 07:22:24 17. 06. 2009
default.png
.... Zlehčování činu kolegy mi připadá směšné. To co udělal není dnes obvyklé. Jak někdo z civilu zde poukazuje na to že věděl co musí stejně udělat, je holý nesmysl. Nejenom pachatelé znají postupy jak se vyhnout obžalobě, to bychom byli špatní policisté. Je to bezesporu čestný a poctivý kolega a měl by být příkladem, diskutovat z nějakých jiných pohledů mi připadá trochu od věci.Když čtu příspěvky některých civilistů zdá se mi, že je opravdu škoda, že tito lidé nejsou u policie, zde by měli vynikající finannnčí podmínky a kdyby tyto skloubily se svými již teď výbornými znalostmi policejní práce a odborností, včetně znalostí zákonů, to by byla paráda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CETNIK2 22:48:02 16. 06. 2009
default.png
appalacio Samozřejmě je to téma k zamyšlení a možná jsem jej pojal jinak, než jak bylo mezi řádky. Neudělal jsem z kolegy hrdninu, hrdinství spatřuji v jiných skutcích, řekl jsem, že jsem hrdý na takovéto kolegy. Asi se bohužel příliš často setkávám s negativismem v polici a právě oním nehledáním toho dobrého. Jen jsem chtěl, jako jiní zde, vyjádřit svůj názor a rozhodně nebylo mým cílem komukoliv téma jakkoliv znechutit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:41:00 16. 06. 2009
Out.jpg
O vracení peněz z peněženek policisty bylo jednou v MF Dnes pár zajímavých článků, jistě to mnozí z vás pamatují:) appalacio má recht, bavili sme se tu o tom v dobrém

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:49:15 16. 06. 2009
default.png
.... for četnik.. no myslím, že "téma k zamyšlení" jsi z toho udělal ty.. respk. jsi nepochopil, že se tu bavíme v dobrém rozmaru a neumíš číst mezi řádky...a pokud někdo uvede špatnou kvalifikaci a možný trest, tak sorry, jako profesionála mě to trkne a zajímá víc, než, že ty peníze vrátil, protože mu opravdu nic jiného nezbývalo, o žádné hrdinství nejde (šlo o pouhopouhý strach, když informoval své nadřízené..mě by ani nehlo volat šéfovi).. jasně a srozumitelně to napsala královna.. tohle téma mě právě přestalo bavit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRALOVNA 10:09:41 16. 06. 2009
default.png
Až si každý říká co chce Udělali jsme hrdinu z někoho, kdo stějně měl povinnost ty peníze vrátit a on to moc dobře věděl, takže žádný hrdinství, ale povinnost pod hrozbou trestu. Podle mě jsou muži na pravém místě kolegové co nevzali peníze od Kočky a klidně jej teď stíhají pro trestný čin v době, kdy každý týden v televizi nám zatýkojí kolegu pro korupci tak je to moc fajne vědět, že i mezi námi jsou poctiví kolegové.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CETNIK2 08:30:58 16. 06. 2009
default.png
Je smutné se v příspěvcích dočítat jak kolegovi stejně nic jiného nezbývalo..... To bohužel ukazuje tu pokřivenost našich hodnocení. Místo toho, abychom tleskali a jásali, abychom tohoto policistu označili za vzor, diskuteje se o právní kvalifikaci toho, kdyby... a nad tím že mu nic jiného nezbývalo. Je to prostě náš zvyk - hledat to špatné. Pojďme se také nědky pokusit někdy přistihnout policisty při tom, co dělají dobře a jak je vidět, není toho málo. Já osobně jsem hrdý na to, že máme mezi sebou i takovéto kolegy, protože věřím že by vrátil i peněženku s pětistovkou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:17:43 15. 06. 2009
Out.jpg
appalacio Však ja to myslel jen kvůli hotovosti na přepažce:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:43:00 15. 06. 2009
default.png
..... no hlavně by mi to hlava nepobrala asi tak 10min.. bych pořád počítal nuly a hledal desetinou čárku .-))) for Pim Burger... tak pozdravuj Pitra .-))) se asi už neukážeš .-)) for Out.... ale vyplatili.. hlásíš to dopředu jen proto, aby měli hotovost, jinak jim to je putna. A pokud by se neozvalo družstvo, tak bance to je úplně jedno... eventuálně jsou i pojištěni, kdyby byl problém. Kdysi jsem vybíral milion v hotovosti a pokladní se na mě skoro ani nepodívala... a já měl vítr a koukal kolem sebe jak vrah .-)))))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio