Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Domovní prohlídky u několika členů brněnské PMJ (REDAKCE)

Domovní prohlídky u několika členů brněnské PMJ

Foto: Ilustrační

Několik brněnských policistů je podezřelých ze závažné trestné činnosti. České tiskové kanceláři to sdělil mluvčí Krajského státního zastupitelství v Brně Hynek Olma. Uvedl, že se u těchto lidí konaly ve čtvrtek domovní prohlídky. Byly při nich zajištěny materiály, které zkoumají kriminalisté.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 20. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 08:27:41 01. 07. 2009
Out.jpg
Hm..."nemyslým"... Napsat toto v jedné kratičké větě je na mě už krapet moc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:54:19 30. 06. 2009 blokovaný
default.png
martin.cze No to neni špatná připomínka(nemyslým to ve zlém).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 13:52:56 27. 06. 2009
default.png
el klasiko? No pockej, nejni nahodou El klasiko oznaceni utkani Real Madrid vs. FC Barcelona? To ja jen tak mimochodem :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-CZE 10:31:12 27. 06. 2009
martin.cze.jpg
"Za špatný pravopis se omlouvam,ale přeci jen to není slohové cvičení a nemam moc času." ..... Takzvaná výmluva "el Klásiko".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:36:05 27. 06. 2009 blokovaný
default.png
x1-ray Za špatný pravopis se omlouvam,ale přeci jen to není slohové cvičení a nemam moc času.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:47:28 26. 06. 2009
default.png
4denver,qvido Chlapci nebudu se plést do vaší filozofické diskuze, ve které si vzájemně pláčete na rameni, ale před odesláním příspěvku si laskavě zkontrolujte pravopis, protože na to co provádíte s češtinou se fakt nedá koukat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:54:30 26. 06. 2009 blokovaný
default.png
qvido Qvido,já se právě snažim, o to aby slušný policajti pochopili,že když maj mezi sebou někoho kdo je špatnej,tak to pak odnesou všichni.Chápu,že někdy je těžký jít proti kolegovy a sou situace kdy si člověk asi moc neví rady.Jak už sem tu uved,tak třeba budu vědět,že kolega zastává nějaký názory nácků.Podle mně je nejlepší asi si promluvit a třeba ho vzít fakt mezi nějaký lidi který maj s těch nácků strach,aby je pochopil.Aby pochopil že Vandas nikdy nepude proti nějakejm cikánskejm gangům,ale bude vyvolávat nenávist proti cikánům,který nikdy nikomu třeba neublížili.A ty lidi co se nechaj zblbnout,tak pak neodsouděj ani to že,někdo napadne nějákýho romskýho školáka.Když s tím kolegou neni řeč, tak už se to holt asi musí řešit jinak,ale sou případy(ten kolega je třeba napojenej na organizovaný zločin) kdy i ten policista má třeba strach o rodinu a to je pak všechno hodně komplikovaný.To bohužel celý souvisí s neschopností našich politiků,aby slušný lidi ochránili a ne jenom sami sebe.Dělat policajta neni jednoduchý a je to o život.Já sem se bohužel už setkal i s názorama mrtvej policajtˇ=dobrej policajt a to je fakt humus největšího stupně.Já taky občas nadávam na policii(a kor po některejch těch skušenostech),ale rozhodně nemam na mysli celek a spousty policistů si vážim.Spoustu lidí třeba prožije v životě něco hnusnýho a naučí je to pochopit lidi který se sami,nemůžou vůbec bránit.Jako sou třeba některý ty bezdomovci.Jinak je samozřejmně jasný že policista může při zatýkání někoho zabít,ale musí to bejt fakt nechtěně.A prostě údery do některejch oblastí sou strašně nebezpečný.A to by měl vědět každej.A pokud je někdo použije úmyslně a to se třeba skutečně nemusí týkat tohodle policisty(proto se to musí vyšetřit),tak je to naprosto neomluvitelný.A jestli viděli,že ten jeden to nezvládá,tak proč mu teda nepomohli,ale to už je všechno na soudních znalcích.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:55:18 26. 06. 2009
default.png
for qvido nebe je modrý, tráva je zelená a země se točí...cvak ...a znova...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu QVIDO 18:52:31 26. 06. 2009
default.png
Denvere, Podporuje Tě a souhlasím v mnoha věcech ,už jsem tady s chlapci vedl diskuzi hlavně s appalaciem, ten vždy končí tím, že když se potkáme a blalalala,každýmu dává na odpověď 3 vteřiny a blalala, on taky asi nevím že by to mohlo být obráceně. Někteří chlapci si nejsou schopni přiznat, že je tam několik policistů out, oni jsou pořád přesvědčeni, že všechno jsou bláboli a nikdo nic neví o jejich práci. Já o ní zrovna vím docela hodně a tady jsou bláboli, že to hodně překvapuje. Nech je bejt ať si žijí v tom svým virtuálním světě o vyjímečnosti, že jich se tr. činnost netýká. Oni jsou a hlavně appalacio jak Kim z KLDR,má názor že všichni civilisti jsou proti policii a on spasí svět. Teď co bylo v těch Teplicích tak to taky určitě nění pravda, to si všechno všichni vymysleli.Zapomínají nato, že oni si toho někdy na někoho vymyslí ještě více a hned taky odsuzují, ale opačně?? to v žádném případě.Ale můžu Tě uklidnit, že podle toho kolik jmen se zde objevuje a opakuje tak je to mizivé procento těchto zaslepenců. Když se bavím se svými kmarády od policie ( appalacio mám jich hodně , a nejhorší je, že mě mají za opravdového kámoše a hodně se mnou souhlasí) tak jsou normální,i když znám taky takový vyjímky. Appalacio na hrad.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 16:09:05 26. 06. 2009
default.png
for denver tak se dívej na každou věc s nadhledem... ano, někdo umřel.. a záleží jen na okolnostech, zda za to někdo může nebo nemůže nebo si to dotyčný zasloužil či nezasloužil... ze známých okolností si vypíchneš jen něco, přidáš své mylné představy a děláš z toho guláš a kór zde na policejní serveru... máš-li chuť plácat, zajdi na novinky.cz nebo čti blesk či co já vím... nikdo neschvaluje bezdůvodné a neopodstatněné násilí, ale celá kauza může býti i jinak a jsou k tomu pádné argumenty, přesto nikdo netvrdí, že jsou nevinní.. ale rozhodně si nikdo z nás nesmí dovolit je takhle soudit. Zbytek si přeber jak chceš, neboť připadá, že jsi více méně natvrdlejší než jsem doufal..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio