Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Domovní prohlídky u několika členů brněnské PMJ (REDAKCE)

Domovní prohlídky u několika členů brněnské PMJ

Foto: Ilustrační

Několik brněnských policistů je podezřelých ze závažné trestné činnosti. České tiskové kanceláři to sdělil mluvčí Krajského státního zastupitelství v Brně Hynek Olma. Uvedl, že se u těchto lidí konaly ve čtvrtek domovní prohlídky. Byly při nich zajištěny materiály, které zkoumají kriminalisté.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 20. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BEN 23:03:05 24. 06. 2009
default.png
Docela trapná diskuze o ničem! Cílem posledních příspěvků je max. urazit předchozího pisatele, takže než takovýhle nesmysly radši nepište nic! to denver: samozřejmě všechno u policie stojí za ho..., i psychologové atd.. Moc intelektu si zřejmě nepochytil, kritizovat všechno a všechny umí každý primitiv!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:34:06 24. 06. 2009 blokovaný
default.png
No a jinak asi nemusim moc předvídat reakci veřejnosti až se dozví že policie pořádá zbírku na někoho kdo je obviněn z velmi závážného trestného činu(těžké ublížení na zdraví s následkem smrti).Problém je, že pak lidi zase budou koukat špatně na policisty který za todle vůbec nemůžou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANKL 19:55:35 24. 06. 2009
default.png
For all: Nějak se ta diskuze odvrací od původního tématu a začíná mi připadat, že se tu jen dohadujete, nediskutujete a s prominutím tu řešíte pič.viny.... Jinak věřím klukům, že jsou nevinní a pokud existuje spravedlnost tak to dobře dopadne. Jen mi připadá, že na te IMV (bo Inspekci Policie po novu) dělají fakt samí telata.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 15:31:50 24. 06. 2009
default.png
... no nevim o jaky ochrance,o cem vubec mluvis,ale to je jedno..a k tem vlasum,dej si pozor at Te nakej jinej snazivec,podobnej Tobe, nenarkne,ze si neonacista,kdyz mas kratky vlasy:))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:20:24 24. 06. 2009 blokovaný
default.png
Stenli Taky mam krátký vlasy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:15:19 24. 06. 2009 blokovaný
default.png
stenli A Stenli jestli ti to nedošlo tak ten chudák tu ochranku vůbec nenapad,ale ty policajti to tam akorát napsali,protože vědí,že takovejdle chudák memá zastání,ale občas se přepočítaj.Nedávno jeden soud prohráli a navíc jak už tu bylo dnes řečeno,tak na každý prase se vaří voda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 14:04:25 24. 06. 2009
default.png
:)) denvere..jako clen DS vypada i komorous...takze vlastne dobe vadi,ze prej jako ja odsuzuju vsechny cikany,protoze tak proste vypadaj,ale na druhou stranu Ty bys neprijimal vsechny co maji kratky vlasy...no Ty si my ale demokrat! :) A kdyz uz ten "chudak" dostava tu sadu,tak to ma asi duvod,nebo sem jeste nevidel,ze by nekdo jen tak sel a chtel se "osahavat" s bezdomacema..asi zvracena uchylka,no podle Tebe hodne realna. Takovejch policajtu je urcite hodne...ja uz na Tebe ani nebudu snad reagovat,ptz Ty pises takovy nerealny nesmysli..odejdi nekdo od toho pocitace,ven mezi lidi,aby si prokoukl tu bublinu,ve ktery zijes..projdi se kolem "tvych" bezdomacu,at pochopis jaka je to lahoda..ju? A pak tady zacni psat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:49:05 24. 06. 2009 blokovaný
default.png
stenli Stenli a dělá ti to dobře když vidíš jak nějakej chudák,dostává tu náloš?To že u policie můžou pracovat lidi jako ty je jednoznačně vina politiků.Naprosto selhává výběr uchazečů a naprosto selhává systém vnitřní kontroly.Ty psychologové u těch výběrů sou blbý jak necky.Oni vůbec nedokážou poznat typ člověka.Třeba ten Chytil už na první pohled vypadal spíš jak člen DS,než jako inteligentní člověk s odporem k agresivitě a rasizmu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 13:24:52 24. 06. 2009
default.png
Denvere.. ja to proste musim rict,Ty jsi blbec! A to opravdu velkej..jen by me tak zajimalo co delas? No policajt nejsi,to uz mi doslo ..spis budes nekdo kdo se rad svezena chybach policajtu,vid? No a k tem bezdomacum..je videt,ze vubec nevis o cem je rec...ono,ja proti nim nic nemam,dokonce jsou takovys kterejma prohodim par slov, abych vedel jak se dostali takhle na dno,jak se jim zije atd., no spis se ale snazim ziskat info o nejaky hlednace..ale to je jedno. Jde o to,ze kdyz jdes ve dvojci proti skupine nachcanejch bezdomacu,co maj buhvi co za choroby,oni uz se pak nechovaj jak lidi a tak se s nema v nejhorsim pripade musi zachazet,chapes? Promin,ale kdyz na me pujde nakej frajer,prochcanej,smradlavej atd.,tak ja na nej paky delat urcite nebudu a valet se snim po zemi a pak se modlit,jestli me treba neskrabnul a nemam ted diky Tobe neco! Tak ho porste rovnou odkopnu a jemi to jedno,moje zdravi je mi prednejsi..a jak se rika,papir snese vsechno,ale ti ty jako napolicajt nechapes. Myslim,ze kazdej kdo je z ulice,tak mi da za pravdu,tak tady prestan hazet spinu na koleg,at uz nase ,nebo MP. Navic oni byvaj tak prolity chlastem,prip. zfetovany,ze je ta naloz ani nejak netrapi,to prro Tebe ,aby sis nemyslel,ze je to nehumanni!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:38:50 24. 06. 2009 blokovaný
default.png
lin,mum,honzad No ono když sem,ale třeba viděl jak nějakýmu tomu bezdomovci vyrazili čtyři zuby a zlomili ruku a policajt napsal do hlášení,že bezdomovec napad ochranku,tak to tak tomu taky řikám,nářez.Nebo třeba případ kdy dva strážníci ukopali člověka pod kamerou(Zlín)a to ešte že tam ta kamera byla,jinak by se na to ani nepřišlo,tak tomu řikam taky nářez.Mně je naprosto jasný,že mně tady za ty názory asi dost nesnášíte,ale já sem prostě přesvědčenej,že určitej typ lidí nemá u policie vůbec co dělat a naopak méno policie strašně kazí a já osobně názor ACAB nezastavám vúbec a příde mně hodně nechutnej.Jinak jestli máte někdo dojem,že je někdo kdo dělá dobrovolníka pro nezizkovku nějak placenej,tak nemam co dodat.K trestu smrti sem se tady nikdy nevyjadřoval a Honzade asi budeš překvapený,ale jednoho člověka kterej dřív zastával ultrapravicové názory sem se jednou i zastal a to když mu bylo nádaváno do fašounů a on už dávno takovej nebyl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio