Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Domovní prohlídky u několika členů brněnské PMJ (REDAKCE)

Domovní prohlídky u několika členů brněnské PMJ

Foto: Ilustrační

Několik brněnských policistů je podezřelých ze závažné trestné činnosti. České tiskové kanceláři to sdělil mluvčí Krajského státního zastupitelství v Brně Hynek Olma. Uvedl, že se u těchto lidí konaly ve čtvrtek domovní prohlídky. Byly při nich zajištěny materiály, které zkoumají kriminalisté.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 20. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TAHAC 23:07:23 23. 06. 2009
default.png
mum Mohl bys být ještě více dramatický ???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MUM 21:29:35 23. 06. 2009
default.png
Ou jéé Všichni policisté musí dodržovat zákonnost a základní listinu lidských práv a svobod. Pokud tak nekonají jsou nekompromisně trestáni. Nechat sebrat jednoho člena PMJ útvarem rychlého nasazení (ne zrovna šetrně), nabourat jejich soukromé životy,prohledat jim jejich byty od hlavy až k patě (nic nenajít) a večer je pustit domů a dělat , že se nic nestalo, tak tomu říkám nářez. Pánové z IMV jsou kontrolní orgán , ale co je moc je příliš. Jak se ale říká na každé prase se vaří voda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 18:26:47 23. 06. 2009
honzad..jpg
denvere, znovu opakuju: blabolis Uznavam principy pravniho statu. jeden z nich je i pravo kazdeho na spravedlivy proces. Tady jeste neni znam pachatel, natoz proces a ty uz CELOU skupinu lidi zatracujes? Chovas se uplne stejne jako nacisti. Na zaklade fabulace, svych domenek (nebo i prani?) uz dopredu poslapavas neci prava. Jo a jeste se vratim k tvemu opravdu zhovadilemu tvrzeni na zaklade ktereho predjimas vinui jakychsi lidi na zaklade toho: "vyšetřování neni uzavřené,ale všichni velice dobře víme,že ...." tak ja nepychybuju o tom, ze podobni demagogove, kriklouni a zobecnovaci jak pokrikovali po 29.breznu 1899 ze "vyšetřování neni uzavřené,ale všichni velice dobře víme,že .... Anežku Hruzovou zavrazdili Zidi!" Sorry, ale mam pocit, ze kdybs zil pred sto rokama tak ses presne ten tip, ktery por Hilsnera pozaduje trest smrti, jelikoz "všichni víme že.." Vzapamatuj denvere a prestan tady razit demagogii a populismus nejhrubsiho zrna.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 18:20:45 23. 06. 2009
default.png
denver Pane jo, denvere, clovek by az rekl, ze jsi tady za tu patetickou,infantilni a politickou demagogii placeny.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BED 15:47:37 23. 06. 2009
default.png
To Denver Všichni tři, které zmiňuješ byli Městští policisté. I když je legrační vidět MP před nápisem ACAB. A teˇse jde proti extremismu, protože v době krize je lepší upozorňovat na pár jedinců, co jsou "vysoce nebezpeční ohrozit demokracii" naž na to, že lidé nemají práci, HDP jde do dolů apod.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 06:50:38 23. 06. 2009
Out.jpg
denver Nic proto, ale tobě ta "politicka korektnost" už asi dočista vymyla mozek... Stenli: "Wong" je dneska nějakej novej název pro příslušníka vietnamského etnika v rámci community policing? Ale že se tě ptám, ty rasisto, viď...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:20:18 23. 06. 2009 blokovaný
default.png
stenli No a ešte jedna věc úplně na závěr o který si Stenli taky jistě neslyšel.Když sme před pěti lety podávali trestní oznamení(to jak to vypadalo na služebně tu ani raději nebudu popisovat) za zbití jednoho fetaka ochrankou v carefouru(obdobná situace 3 silný proti jednomu slabýmu),tak nás právník upozornil,že si pachatelé někdy sami mezi sebou poupraví ústa aby to vypadalo jako napadení.Jinak Stenli doufam,že nebudeš dnes mezi policisty se kterýma budu v kontaktu i když bych nevěděl,že si to ty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 01:21:48 23. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad Tetko se já sám sebe chytnu za slovo.Ten Lustig zdůraznoval živá nemluvnata.Poslouchá se to hrozně co?Mně je z toho na zvracení,ale taková je realita nacismu a neonacismu.Takže další Kašpary,Chytili a Tobiáše už snad nikdo k policii nechceme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 01:03:16 23. 06. 2009 blokovaný
default.png
honzad Po útoku ve Vítkově,kdy je jedna z vyšetřovácích verzí ta,že za útokem stojí ultrapravicové skupiny,protože již v minulosti tyto činy páchali(inspirace v nac. koncentrácích,kde nacisti házeli nemluvnata na hromadu a po polití benzínem zapalovali,kdo zase nevěří,tak si může zjistit obsah rozhovoru s Arnoštem Lustigem na téma nárust neonacizmu v ČR).Honzade mam pocit,že u tohodle tématu neni vhodná doba na chytání za slovo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:03:08 23. 06. 2009
honzad..jpg
denvere, takovy blabol sis mohl odpustit Tohle cos napsal je fakt desna zhovadilost: "vyšetřování neni uzavřené,ale všichni velice dobře víme,že neonacisté již několikrát za posledních 20 let hodili.." Nezlob se, ale kdyby tady kdokoliv napsal "vyšetřování neni uzavřené,ale všichni velice dobře víme,že cikáni již několikrát za posledních 20 let ukradli.." tak bys napred vzteky rozkousal klavesnici, pak bys mys porhodil oknem a ... az by sis pujcil jinou od souseda, tak bys tady dstil ohen a siru a odvolaval se na presumpce neviny, zakaz koletivnich trestu a vsechny ty krasne veci. Takze, kamo, pokud pravidla, tak pro vsechny stejny. Pro maly, velky, fialovy, rudy, hnedy, cerny i bily. Zkratka pro vsechny. Nebo ze by pan "denver" mel prp sve blizke, spratelene a souverce jina pravidla, nez plati pro vsechny ostatni?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio