Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Domovní prohlídky u několika členů brněnské PMJ (REDAKCE)

Domovní prohlídky u několika členů brněnské PMJ

Foto: Ilustrační

Několik brněnských policistů je podezřelých ze závažné trestné činnosti. České tiskové kanceláři to sdělil mluvčí Krajského státního zastupitelství v Brně Hynek Olma. Uvedl, že se u těchto lidí konaly ve čtvrtek domovní prohlídky. Byly při nich zajištěny materiály, které zkoumají kriminalisté.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 20. 06. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 15:11:52 26. 06. 2009 blokovaný
default.png
out Byl to muj bejvalej šéf a právě tadle skutečnost mně u něj dost vadila.Z mé strany tam byl furt určitej blok a to i přesto,že mně nikdy neublížil a choval se ke mně slušně a to i přesto,že o mně věděl úplně všechno a znal i mé názory se kterejma se nikde netajim.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 14:52:48 26. 06. 2009
Out.jpg
denver Chlubit se tady tim, že můj šéf je bejvalej estébák je teda fakt terno. A když si takovej pseudohumanista tak to ti nevadí jak StB nakládala s lidma, jak se k nim chovala a tak dale?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:16:37 26. 06. 2009 blokovaný
default.png
appalacio Nikdy sem tě tu neurážel,ale potkámeli se někde,tak si klidně posluš.Ten člověk má právo na spravelivej proces a rozhodně nechci,aby byl odsouzenej za něco co neproved.Nebyl sem tam ani já,ani Stenli a ani ty.Bezdůvodný policejní násilí nesnášim z osobních důvodů a nesnášim,když někdo někoho kreje z důvodu nějaký kolegiality u závažnýho trestnýho činu a to se vůbec nemusí týkat policistů.A ze sportu rozhodně nikoho taky neurážim.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 12:11:47 26. 06. 2009
default.png
for denver o případu vím jen to co píšou v médiích, proto jsem napsal, že to nevztahuji k tomu případu.. ano mohli ho ponižovat, mohli ho umlátit k smrti, ale je tu druhá možnost, kterou jsem nastínil a nevylučuji ani jednu z nich.. na rozdíl od tebe.. ty máš jasno hned teď a to na základně svých chybných domněnek, na kterých tvoříš spekulaci a to dost pochybnou... A co se týče toho, že si můžeš psát co chceš, tak to se chlapečku plete..jsi za své výroky i právně odpovědný neřku-li, že pokud někoho jen ze sportu urážíš a lžeš už z principu, tak se v životě se zlou potážeš.... já to tady přežiji, tvé bludy... ale potkáme-li se někdy osobně a tvůj výrok mě poškodí, servítky se brát nebudu... tak asi takhle se to má s tou svobodou slova...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 11:44:38 26. 06. 2009
default.png
denvere: musim si jeste rejpnout..takze si myslim,ze budes na nakym "jakoze" dulezitym postu..to pro me znamena jediny,ze kazdej blbecek se muze dostat vysoko:)) No a k tomu Tvymu chudakovy,co o nem porad mluvis.....me staci vysledek pitvy,podle pitvy byl zfetovanej,tot konec pro me. A naky blaboly,ze si ho nataceli atd., prosim Te Ty si pohadkar to snad neni ani mozny...A jak psal Appalacio, Ti kluci i kdyz maj 40kg tak maj paru jako prase a jeste kdyz je zfetovanej...Ty opravdu asi bud nemyslis a nebo zijes uplne v jinym svete!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:40:45 26. 06. 2009 blokovaný
default.png
Hammer Nechci tady vůbec moralizovat,protože od dokonalosti mam fakt hodně daleko,ale mam pocit větší problém než tahanice,by asi měli bejt výčitky svědomí.Zajímalo by mně jestli se ten člověk alespon omluvil pozústalejm.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 07:37:07 26. 06. 2009 blokovaný
default.png
appalacio No já mam dojem,že bude asi nejlepší,když to necháme oba dva na soudu.Jinak se objevují podezření,že ho i ponižovali a natáčeli.Navíc podle posledních informací pod vlivem drog nebyl.Budeš se asi hodně překvapenej,ale té práci mam informací docela dost.Stačí když ti řeknu,že můj bejval šéf pracoval v letech 1987-1990 pro StB.Jinak psát si sem můžu co chci najsem v KLDR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:07:21 25. 06. 2009
default.png
k poslednímu článku výborný příspěvek. Problém je v tom, že ani takovému nesmíš ublížit, jinak spousty tahanic. My jsme na tyhle lidi používali jednoduchou metodu zvanou had škrtič. Obejmout, svalit a držet, dokud mu nedojde dech a neunaví se. Sice se muselo něco někdy vydržet, ale fungovalo to.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 10:34:43 25. 06. 2009
default.png
for denver Píšeš z cesty.. 45kg člověk proti třem má za určitých okolností více než velké šance, pokud jde o rvačku či cokoliv podobného ...uzavřený prostor. I méně zdatný člověk dokáže uhájit strategicky obsazenou chodbu, místnost proti obrovské přesile. I z televizních braků můžeš vidět, že jeden člověk dokáže držet v šachu desítky policistů ...zejména u Asiatů je všeobecně známo, že jsou velmi dobří bojovníci. Mají stavbu těla jinou, drobnější, přesto jsou to bojovníci od přírody. Při jejich výcviku např. v Kickboxu by ti natrhl prdel i 12ti-letý klučina ....v životě jsi nezažil zdrogovaného člověka notabene Asiata..tak zde prosím už nežvaň.. já jsem osobně zažil několik feťáků, pohublých, sotva 45kg, přesto jsem je nebyl schopen s kolegy zvládnuta to prosím máme standardně 100kg/osoba. Takový člověk necítí bolest, nemá pud sebezáchovy, má rozostřeny smysly takovým způsobem,že neví o světě. U takového člověka prostě s klasickými verbálními pokyny či klasickými don. prostředky nemáš šanci. Je to jako by jsi chtěl po hadovi, aby udělal kotrmelec... A proč to celé píšu? Protože si na základě mylných předpokladů děláš hodnocení o práci, kterou neznáš a nechápeš ji. Hodnotíš a odsuzuješ jednání někoho, koho neznáš, neznáš jeho práci a hlavně neznáš okolnosti, za kterých se skutečnost stala. Prosím, už sem raději nepiš, protože to se opravdu nedá číst...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 01:44:57 25. 06. 2009 blokovaný
default.png
ben No upřímně řečeno on celej tendle článek je celkem o ničem.Neni jasný kdo byl obviněnej a ani z čeho byl obviněnej.Takže asi počkáme na další informace.A nikdy sem všechno a všechny nekritizoval.Nemam k tomu důvod.Nějakej policajt je bezvadnej člověk a nějakej holt ne.Akorát si to tady asi nechce někdo připustit.Nechápu absolutně proč.Kdyby tu zveřejnili článek,že nějaký tři chlapy zabili 45 kilovýho člověka(je jasný,že takovej člověk má sílu jak dítě a navíc si dovedu představit velikost jeho dlaně),tak by to tu nikdo neřešil a když se zveřejní,že tři policajti zabili 45 kilovýho člověka tak se to řeší.Nemá to vůbec žádnou logiku.Byl to prostě naprostej nepoměr sil.Je to stejný jak kdyby se dítě mělo rvát se třema boxerama.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio