Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Být někomu pro smích (REDAKCE)

Být někomu pro smích
ilustrační
Foto: web
Dlouhou dobu jsem na tento web nepřispíval. Jen jsem z hrůzou a znechucením sledoval, jakým způsobem se mohou vyjadřovat policisté. Čtu  příspěvky plné urážek, zesměšňování a předsudků. Musím se pak ptát sám sebe, jestli má cenu pro takové lidi obětovat volný čas a energii.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 12. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CETNIK2 08:14:06 04. 08. 2009
default.png
souhlas Lukáši, naprosto s Tebou souhlasím. Nepřispívám sem často, jsem spíše nováček, nicméně diskuse a články sleduji prakticky denně. Chápu, když někdo nesouhlasí s názorem jiného, od toho je to diskuse. Nechápu však, že když dojdou logické argumenty, nastoupí nekompromisní destruktivní kritika, invektiva a osobní útoky a je jedno jestli je to policista vs. civil, "mazák" vs. nováček nebo podřízený vs. nadřízený. Prostě se do toho buší hlava nehlava a argument neagrument. To mi pak připadá jak přenos z parlamentu. A dalším takovým smutným ukázem je, že 90 % diskutujícíh neudrží téma. Tvůj článek je toho důkazem - jak od jasného tématu přejít až k alkoholu za volanetem a úkony s tím souvisejícími. Pak se původní téma úplně ztratí a to je myslím veliká škoda. Prostě nad některými příspěvky, výroky a oponenturami stojí rozum a Guth Jarkovský pláče.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:23:57 27. 07. 2009
Andras.jpg
Hanta: Nedám, na místě standartně zadržím ŘP a odešlu s oznámením správnímu orgánu. Lepší nežli ho tahat na 76/1 na MOP, kde ho stejně po zbytečné jízdě k lékaři na krev, a výslechu pustí, a shodí to na přestupek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 11:47:52 27. 07. 2009
default.png
Andrasi, je sice kvůli alkoholu už založeno fungl nové vlákno, ale dohodnout se s řidičem, aby dechovou zkoušku na místě odmítl? To se ale dohodneš po poučení jen s hlupákem, který foukat nebude, krev odmítne - a ty mu dáš pořádkovou pokutu. Nebo jsem něco nepochopil?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:38:38 19. 07. 2009
Andras.jpg
Franta: Ono to je především o tom, že levá ruka neví co dělá pravá, viz. řešení drog a nový postup u dechové zkoušky aj.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:37:45 19. 07. 2009
Andras.jpg
Franta2: 1,00 promile + je hranice, která je uznána. Donedávna bylo dle studií v německých institutech pohlíženo na Drager jako naprosto přesný přístroj. Nová studie udala rozmezí nepřesnosti až 0,24 promile. Proto je logické že se většinou na trestný čin nabírají 1,30 + promile. Jen mě teď napadá, jestli by nebylo rozumnější se vždy s řidičem dohodnout, aby dechovou zkoušku na místě odmítl. Ušetřili bychom se té monstrozní procedury.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 00:25:19 19. 07. 2009
default.png
re badboy: Ano, máš pravdu, že by to tak mělo být, ale to co napsal Commodore je bohužel přesně to, čím se nemálo kolegů v práci řídí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 00:22:43 19. 07. 2009
default.png
re "Ono stačí, že mají rozdílné pohledy i jednotlivá MOP. Jeden ti z 1,16 promile udělá přestupek, jiný TČ. Přitom zákon zní jasně, 1,00 promile je hranice TČ." Proboha, není nic horšího, než policajt, který nezná zákony, podle kterých má pracovat.... fakt, by mě zajímalo, který zákon obsahuje stanovení hranice tč/přestupek na 1,00 promile (nejlépe stanoveno nepřesnou dechovou zkouškou:-/)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WISEMAN 14:26:29 18. 07. 2009
default.png
to Commodore and others ...no to vážne stojí za to přečíst si tenhle článek a pak hned vaše přimomínky a názory vás všech....viz: "na minoritní přestupky tu máme dopravku a městskou policii." ...vážne krásný "kolego"!:))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 12:20:25 18. 07. 2009
default.png
Hanta 4 Commodore. Tak to čtu a mám pocit, že jsi, kolego, "u policie" a ne policista. Zásadní chybou je,když nedotahuješ věci do konce - viz nechce se ti - pustíš. Tak hloupý názor prezentovat veřejně! Děsný. Když se ti nechce, tak to prostě ani nezačínej - ne? Při takovém přístupu máš jistě "pocit z dobře vykonané práce". Přece téměř každý případ je jiný i když nemusí být nový. Těch případů, na kterých je opravdu něco zvláštního, zajímavého, nebo se na nich poučíš či naučíš, těch je jen několik desítek ročně. A rutina patří ke každé práci. Nemá každý štěstí spojit zábavu či koníčka s prací. Tvůj až humor a upřímnost v některých příspěvcích mi přijde docela nemístná, dost nemístná. Sorry.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 22:40:51 16. 07. 2009
default.png
For Andras naprostý souhlas....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio