Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Být někomu pro smích (REDAKCE)

Být někomu pro smích
ilustrační
Foto: web
Dlouhou dobu jsem na tento web nepřispíval. Jen jsem z hrůzou a znechucením sledoval, jakým způsobem se mohou vyjadřovat policisté. Čtu  příspěvky plné urážek, zesměšňování a předsudků. Musím se pak ptát sám sebe, jestli má cenu pro takové lidi obětovat volný čas a energii.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 12. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BADBOY 01:04:36 16. 07. 2009
default.png
to Commodore Nějaký pátek to už je, ale to myslím není rozhodující. Jo právní kvalifikace se nemění, ale často se stává, že zjistíš něco nového.. Tedy mě jo.. Tak to mě ba utíkat i když jsem v tanečním vzdušném úboru:) a vždy bavilo. Není nad to,když se můžeš proběhnout...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 00:56:20 16. 07. 2009
default.png
to Andys Promiň, ale já se nehádám a Commodore dle mého názoru také ne... Tak nechápu o co jde:))). No myslím,že máš špatný obraz na svém přijímači..., Ale to je jedno... Trošku tolerance..ju:))).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 22:42:20 15. 07. 2009
default.png
... já to četl pořádně a tohle mi z toho vyplývá. Možná že chyba neni na mém přijímači.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 22:34:44 15. 07. 2009
default.png
to andys dekuji za gratulace a zaroven doporucuji cist poradne...a az zacnes cist poradne, tak predem zasilam sve gratulace i ja.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 22:32:28 15. 07. 2009
default.png
???? Co to tady zase plantate hádáte se kdo slouží dýl???? Tak to gratuluju.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 21:28:17 15. 07. 2009
default.png
to BADBOY jak dlouho jsi u firmy, jestli se mohu zeptat? me neprijde, ze by bylo stale neco noveho...kradez, poskozovacka, zpronevery atd. atd. a uprimne, ze by me vylozene bavilo, utikat za nekym, kdyz jsem obleceny jak do tanecnich...ani ne :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 20:00:11 15. 07. 2009
default.png
to Commodore Pro me je to zábava:) a vždy bude... I když chytám ty samé:)). Jinak bych tu práci přestal dělat a to nikdy nepřestanu... Rutina, ale člověk se potkává stále s něčím novým a téměř každý zásáh je nový a nemůžeš tušit co tě čeká... Ale to ti asi nemusím říkat, že...?:)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 19:53:45 15. 07. 2009
default.png
to BADBOY urcite jsi se me nedotkl, v pohode :-). Nevim jestli je pro me chytani pachatelu zabavou, asi zalezi jakych, opravdu me nebavi chytat porad dokla ty same. A asi mas pravdu, asi to z moji strany tak vyznelo, ale za tech par let, uz je to preci jen rutina...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 17:57:24 15. 07. 2009
default.png
to Commodore Rozhodně musím říci, že chytání pachatelů trestných činnů je pro mne také ,,důležitější", ale reagoval jsem na to co jsi psal a vyznělo to tak, že je lepší nic nedělat.... Když si to přečteš, tak to opravdu tak zní... Pokud chytáš pachatele stejně rád jako já, tak se omlouvám, že jsem se tě dotkl...:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 16:22:08 15. 07. 2009
default.png
to BADBOY prosimte kolego...nevim jak ty, ale ja jsem policistou skutecne z jineho duvodu, nez abych daval pokuty za svetla ridici ve skodovce nebo za lekarnicku jak ty rikas...tu jsem snad ani nikdy nekontroloval, nebo 2 hodiny po sichte vypisoval oznameni...stale jeste tu jsem pro POMOC lidem, ne proto, abych nekoho chytal, ze v hlavnim meste provede minoritni prestupek, od toho tu mame dopravku a mestskou policii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio