Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Být někomu pro smích (REDAKCE)

Být někomu pro smích
ilustrační
Foto: web
Dlouhou dobu jsem na tento web nepřispíval. Jen jsem z hrůzou a znechucením sledoval, jakým způsobem se mohou vyjadřovat policisté. Čtu  příspěvky plné urážek, zesměšňování a předsudků. Musím se pak ptát sám sebe, jestli má cenu pro takové lidi obětovat volný čas a energii.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 12. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUT 19:47:33 14. 07. 2009
Out.jpg
Maisner Kdyby si to chtěl hrát na osobu blízkou tak by te strážník poslal před přestupkovou komisi. Ta by ti taky nejspíš nic nedokázala, ale tebe to stojí minimalne čas a nechat se tam zpovídat. Jinak nemyslím, že by jsi někomu ulehčil práci. Podle mě jsi se zachoval fér když jsi chybu uznal a zaplatil za ní. Tak by to mělo chodit a né se vymlouvat i když vím že jsem chyboval. Chapu že ti to nic nedá (kromě dobrýho pocitu max.), ale pro mě seš větší frajer než policista co je línej vypisovat oznámení.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAISNER 15:46:40 14. 07. 2009
default.png
hodný blbec... tak jsem byl dneska díky předvolánce na místním oddělení.. fotka byla zezadu, naměřeno 112 km/h.. dostal jsem dva body a litr pokutu. Nejdřív mě napadlo vymluvit se na osobu blízkou, protože to auto bylo vyfocené jenom zezadu, ani kousek mého obličeje. Ale strážník byl slušný a já taky. Zaplatil jsem. Když se dívám na komentár od Commodore, tak přemýšlím o tom, že jsem stejně jenom někomu ulehčil práci. No uvidíme příště. Jak se do lesa volá...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BADBOY 12:22:34 14. 07. 2009
default.png
to Commodore Omlouvám se, že to nebude mít moc společného s článkem. Netuším jestli si to co jsi napsal myslel vážně a jestli si policista...? Ale každopádně s tebou nemohu souhlasit... Být policistou, hasičem je dle mě poslání a né jen práce.... Jako policista jsi v práci pořád a nevíš, kdy budeš potřeba. Pokud by většina policistů uvažovala tak jako ty, tak to zabalme a nechme normální slušné lidi okrádat atd... Např. Zastavíš nějakého slušňáka ve Š - 120, že nemá lékárničku a dáš mu pokutu, on jako slušný občan, který věří, že zastupuješ spravedlnost a pořádek zaplatí... Následně zastavíš nafoukance, který telefonuje a ten nebude souhlasit... tak ho raději pustíš, než aby dělal svou práci a oznámil ho... Na konci šichty se poplácáš po ramenou jakou jsi dnes odvedl supr práci a jdeš domu. Tak to ti gratuluji kam jsi to dopracoval.... Kdo zlu nebrání - dobru škodí... Tím by se dle mě měl řídit každy policista... Omlouvám se, že to bylo mimo téma, ale musel jsem reagovat... Jinak bych chtěl poděkovat redakci, která na těchto stránkách odvádí kus dobré práce...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COMMODORE 09:23:01 14. 07. 2009
default.png
to Andras: Andrasi, nerozciluj se...zacni to brat jako praci...nevim kolik mas odslouzeno, ale troufam si odhadovat, ze dost na to, abys vedel, ze svet uz nespasis. V klidecku, cigarko, pohodicka, kavicka...kdyz ti nesouhlasi s prestupkem, nevadi - chce se ti psat - oznamis - nechce se ti psat - pustis dal -. Hlavne v klidecku nejak odkroutit sichtu a domu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:46:22 13. 07. 2009
Andras.jpg
A ještě si neodpustím, omlouvám se za spamování, jak je to s tím "měřením" rychlosti novými Passaty. Opět platí jen slušní a zákona neznalí.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:43:38 13. 07. 2009
Andras.jpg
Apropo, o tom jak je to s Drugwipy se na veřejném foru nebudu rozepisovat. Nekonečný začarovaný kruh. A hlavně jak zákonodárci pořád veřejně kvičí, že je potřeba něco s BESIPem dělat, co se týče ožralů a zfetovanců za volantem....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:41:17 13. 07. 2009
Andras.jpg
catani: "Žijeme v České republice a to je odpověď na článek Lukáše Heinze." Naprosto trefné zakončení tvého příspěvku. Ale co kdyby jen OSZ. Ono stačí, že mají rozdílné pohledy i jednotlivá MOP. Jeden ti z 1,16 promile udělá přestupek, jiný TČ. Přitom zákon zní jasně, 1,00 promile je hranice TČ. Snažíme se uplatnit v dobrém poslání, ale ve špatném státě. Toť můj názor. V ČR se nedá být efektivním poldou. Mám sto chutí napsat knihu, podobně jako Zdeněk Nagovský. Ale jak známo, tu jeho nějaká organizace velice rychle stáhlo z pultů khnihkupectví, věděla proč. A vůbec, vyzval bych veřejně všechny lidi, aby odmítala řešit své přestupky v blokovém řízení, a nechala si vše psát na oznáméní. Současný systém je bič jen na slušné lidi, kteří ještě mají k policii respekt, a mě se už z toho zvedá žaludek. O tom jak to funguje na odborech dopravy různých magistrátů, se raději ani nevyjadřuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 12:32:01 13. 07. 2009
default.png
re:cz858 Já už se s tím nějak srovnám.Další policaty ve služ.poměru (pod penzí) znám už jen u vojáků. Ostatní jsou v pracovním poměru včetně MP.Z povzdálí však rovněž řízené "Civilně správním úsekem MV".

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 12:09:54 13. 07. 2009 blokovaný
default.png
Já sem rád,že tenhle web je.Články jsou tu dobré a mam snahu nikoho tu sprostě neurážet,ale občas mně to trochu ujede.Omlouvam se za to.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 11:36:50 13. 07. 2009
default.png
Pro špunta Zklamu tě,jsem policista.Ale mám pro tebe i dobrou zprávu,můj služební poměr je v jiném resortu než MV.Možná sem se vyjadřoval hrubě,ale sympatie policisty k jakýmkoliv extrémistickým hnutím by měla být tabu,leč realita je evidentňě jiná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio