Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

AKTUALNE.CZ: V metropolích USA prudce klesá zločinnost. Proč se neví (REDAKCE)

AKTUALNE.CZ: V metropolích USA prudce klesá zločinnost. Proč se neví

Foto: ilustrační
Zatímco nezaměstnanost roste a ekonomická krize ve Spojených státech se prohlubuje, počet násilných zločinů klesá. Města Los Angeles a Washington DC míří k nejnižším číslům za posledních čtyřicet let, celkový rekord hodlá prolomit New York a velký pokles vražd hlásí podle listu The Washington Post také Boston, San Francisco nebo Minneapolis. Informaci přináší server AKTUALNE.CZ.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 21. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STENLI 20:48:48 25. 07. 2009
default.png
Co?? jaky lidi kam koho dostali?? trochu se ztracim ve Tvych myslenkovych pochodech:)) hele clovece, koukl si ven, jak je tam pekne?? Ja jen , ze ses tady a porad rejpes...jdi ven, prohanet nejaky sukne a nebrec tady porad

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:06:26 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
stenli Jinak se Stenli chováš jak starej,zlomyslnej,závistivej dědek.Tydle lidi dostali dost svejch spouobčanů(bližních)do neštěstí.V 50 letech třeba do Jáchymova nebo na šibenici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:02:44 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
Stenli A je zajímavé,že když de o zákroky proti DS a NO,tak to nejvíc rozebíráš ty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 16:51:53 25. 07. 2009
default.png
Vidiš a zase nevíš o čem mluvíš, páč zrovna v tomhle konkrétním případě sem tak nějak neměl ten pocit, že by ho brali jako své dítě:) dítěti nebudeš nadávat a nebudeš mu přát smrt( píšu to moooooc slušně). Tihle už ho určitě nebrali jako své dítě. A ten šmejd to neudělal pod vlivem drog:) a tohle není ojedinělý případ, bohužel...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:40:52 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
Petr Šašinka Je to těžký.Já to chápu,ale ten člověk se chová uplně jinak pod vlivem tohodle svinstva a pro ty rodiče je to furt jejich dítě.Já sem pro tvrdej postup proti narkomafii.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 16:32:51 25. 07. 2009
default.png
... hm, tak nevim. Asi by sis měl zkusit policejní práci a potom tady psát něco o nějaké zášti... Příklad z poslední doby, feťák, který je asi 12 let na heroinu, rodiče ho vzali domů na oběd a víš co jim ten hodný narkoman, kterých se tak zastáváš udělal? Zmlátil svého otce(80 let), matku, vzal na ně nůž a okradl je... tak nějak bych chtěl vědět, co bych k tomu zvířeti měl podle tebe cítit?:)....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:26:08 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
Petr Šašinka Neměla by k nim cejtit nejakou zášt,ale je to lepší.Já mam pocit,že všichni potřebujeme tak eště 10.let a bude to snad dobrý.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:20:56 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
Stenli Jediný co chci je nezávislej dozor a ten kamerovej systém.Svoje kolegy tu spíš někdy urážíš ty.Spoustu z nich se chová slušně a ty donucovací prostředky zbytečně nepoužívaj a když už,tak dělaj všechno proto aby tomu člověku neublížili.Návíc evidentně opovrhuješ kolegama z ÚOOZ a BIS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-SASINKA 16:14:37 25. 07. 2009
default.png
:) Denvere, tak když si o tom zákroku někde četl, tak to musí být určitě pravda:) neměl bys věřit všemu, co čteš. Ani když si myslíš, že je to nějaký rádoby nezávislý časopis... A prosím tě, jaký by měla mít policie vztah k menšinám a narkomanům?...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 15:42:29 25. 07. 2009
default.png
ach jo..denvere.. jestli je respekt nezavislej, o tom dost pochybuju..kazdopadne je to jen dalsi brak, kterej hleda spinu vsude mozne a kdyz nakej naznak najde, tak to nalezite rozmaznou...Proc je to tady v tom state tak zatracene prohnili, ze jak mile se sahne na ty Tvoje mensiny, nebo fetaky hned je z toho neuveritelny halo...Jenze chlapecku, nikdy sem nezazil ani neslysel o tom, ze by jen tak nekdo pro legraci serezal nakyho frajera..uz prave z toho duvodu, ze se vseho chytnou takovy snazivci a nalezite vse rozmaznou, no a vedeni, ktery by melo stat za poldou naopak podlehne tlaku medii, aby se nahodou v ocich verejnosti nezdiskreditovalo...Tohle snad nikde na svete neni, ze se vic veri drbanovy, nez cetnikovy..kdyz sem vypravel kamaradovy, co zije v US , jak to chodi u nas..vztah cetnik a obcan, neveril tomu..u nich je proste policajt pan, ale u nas??je to obycejnej sluha,kterej musi byt vzdy milej na obcany hodnej a beda krivyho pohledu, na drbana musi po dobrym, aby tomu parchantovy, co nekoho okradl, nahodou nejak neublizil... prave diky denverum a jinejm hajzl.m a takovejm platkum jako je respekt, je policajt jen terc, na kterym se hleda chyba,nejakej skandal...aby neustale nekdo rozebiral tamhleten zakrok, jak se zachoval ten a ten atd., to je opravdu jen u nas a pak se nemame divit, ze vetsina starsich kolegu se na to uz davno vysralo. Snad jednou ta nase spolecnost dospeje..a takovy krete.i jako Ty, uz nebudou mit sanci spinit praci poldu a dostanem se aspon na uroven nasich sousedu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio