Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

AKTUALNE.CZ: V metropolích USA prudce klesá zločinnost. Proč se neví (REDAKCE)

AKTUALNE.CZ: V metropolích USA prudce klesá zločinnost. Proč se neví

Foto: ilustrační
Zatímco nezaměstnanost roste a ekonomická krize ve Spojených státech se prohlubuje, počet násilných zločinů klesá. Města Los Angeles a Washington DC míří k nejnižším číslům za posledních čtyřicet let, celkový rekord hodlá prolomit New York a velký pokles vražd hlásí podle listu The Washington Post také Boston, San Francisco nebo Minneapolis. Informaci přináší server AKTUALNE.CZ.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 21. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 14:40:33 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
O tom případu Butkai sem čet v Respektu,kterej je naprosto nezávislej a už dlouho upozornuje nat to,že by vedení policie mělo zjistit jakej je vztah policie k menšinám a drogově závislejm.Na to upozornil i Havel.Navíc spoustu odborníků tvdí,že se policisté mezi sebou domlouvaj jak budou vypovídat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:43:43 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
Out Mně jenom štve,že mně tu furt máte za nějakýho totálního zmetka,kterej si vzal do hlavy,že bude nesnášet všechny poldy.Je to hovadina a fakt nechápu na co ptáš.Asi sem fakt natvrdlej,nebo co.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:27:06 25. 07. 2009
Out.jpg
Stejně tak nehodnotim jak ses kde ke komu zachoval. To s tim nemá co dělat i kdyby si byl Mirek Dušín. Hodnotím tvoje názory a příspěvky tady. Tzn. to laskavě nepřehrávej na jinou notu.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:25:34 25. 07. 2009
Out.jpg
denver Ten pocit mam proto, že tvoje příspěvky jsou doslova hysterický a meleš pořád a ty samý věci dokola jako kolovrátek. A tvůj těžkej nebo lehkej život se tu neřeší, stejně jako můj. Psal jsem o tom, že nemůžeš vědět jak to bylo a kde je pravda, ale ty už jí máš. A moc dobře si věděl na co se ptám, tak to zase nezakecávej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:39:33 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
Out A nechápu proč maš dojem,že sem ukřivděnej.Já beru život takovej jakej je.Život sem neměl zrovna ideální,ale já to s tohodle pohledu neberu.Naivní možná sem,ale to neznamená,že musim stát za h.vno.Víš prd jak sem se zachoval k lidem v určitejch situacích.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:52:20 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
Out Řešení je jedno.A to všechny zákroky monitorovat kamerama.Já vůbec neřikam,že je vždy na vině policije.Spoustu policajtů se chová slušně a už několikrát sem to tady zdůraznil.Na takový policajty sem jako občan docela dost hrdej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 09:37:00 25. 07. 2009
Out.jpg
Problém je v tom denvere, že ani ty nemůžeš vědět jak se to stalo! Ale tvoje verze je jen jedna jediná. Zbila ho policie. Pokaždý když se objeví nějakej případ kterej zavání policejní brutalitou tak okamžitě stojíš proti policii! Narovinu, tvoje hysterie tady mě už pěkně začíná štvát i když se občas shodnem. Ale nemůžu se víc a víc ubránit dojmu, že jsi nějakej ukřivděnej mladíček. Anebo totálně naivní trouba. Ale takhle naivního sem eště nikoho neviděl... Jak říkám, já nestojím na žádný straně. Pořád je tu možnost, že tenhle "humanitární pracovník" nemá policii rád a když tenkrát v opilosti nevěděl jak to policajtům nandat tak si tohle vymyslel. A otřes mozku mohl mít taky klidně z toho služebního zákroku proti němu. Pokud je opravdu napadl... Já uznávám, že věci který pořád popisuješ se stávaj. Ale nestáváj se vždy, zatímco ty pořád meleš že ano. Ubrat plyn v tý tvojí politický korektnosti by neuškodilo. Nechci žít ve světě plnym nácků, ale díky tobě se hrozim toho, že budu jednou žít ve světě plnym denverů. A to by mi asi taky švihlo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 09:22:37 25. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Musím se zeptat na to samé?Jak přišel k tomu otřesu mozku.Že by stejně jako tenkrát ten feták k těm podlitinám?Ty znáš někoho,že si tydle věci způsobuje sám?Ten právník nám tenkrát řek,že todle když už je nejhůř dělaj občas právě policisti a ty ochranky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 09:04:59 25. 07. 2009
Out.jpg
Andras A ten otřes mozku se kterym ho hospitalizovali na Bulovce si udělal sám? Nestojím na ničí straně, moc dobře vím, že je možný ze od policajtů pár ran schytal, v poutech nebo na služebně. Stejně jako moc dobře vím, že si to mohl celý vymyslet aby se prostě nějak pomstil policii kterou nemusí mít rád. Hlavně mě vždycky dokáže fascinovat kamerovej systém z metra... Milion kamer, ale záznam se nikdy nedá použít, protože prostě neni. Stalo se to už v jinejch případech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:34:51 25. 07. 2009
Andras.jpg
denvere: Na závěr, respektuj prosím presumpci neviny. Je zakotvena v těch tvých demokratických zákonech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio