Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

AKTUALNE.CZ: V metropolích USA prudce klesá zločinnost. Proč se neví (REDAKCE)

AKTUALNE.CZ: V metropolích USA prudce klesá zločinnost. Proč se neví

Foto: ilustrační
Zatímco nezaměstnanost roste a ekonomická krize ve Spojených státech se prohlubuje, počet násilných zločinů klesá. Města Los Angeles a Washington DC míří k nejnižším číslům za posledních čtyřicet let, celkový rekord hodlá prolomit New York a velký pokles vražd hlásí podle listu The Washington Post také Boston, San Francisco nebo Minneapolis. Informaci přináší server AKTUALNE.CZ.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 21. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 23:20:14 21. 07. 2009 blokovaný
default.png
Stenli Sory,ale já mam pocit,že by si třeba ty pachatele na tý palmovce nechal úmyslně utéct.Nemam tak trošku pravdu?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:08:02 21. 07. 2009
default.png
??? tak ani nevim,jestli vubec psat, ptz to skonci opet trapnejma narazkama od panu Outa a Denvera..ale musim taky pridat nakou tu vetu do kola. Denvere, dneska treba u nas na obvode skupinka Tvych milovanych prepadla starsiho pana,nevadi??Sel zrovna do prace..no skoncil na urazovce,to je fajn,vid? Ale ja vim, ten chudak na palmovce..promin! No a s tim multi-kulti..doporucil bych Vam dvema navstivit ten Vas vysnenej raj at uz v USA nebo na zapade evropy,ale ne takovy ty turisticky casti, ale tam kde bydli Ti "mirumilovni" pristehovalci..A ze to je prirozenej vyvoj? No ted si zas rozesmal Ty me..Tvuj Ded se ted musi obracet v hrobe..nevim co je prirozenyho na tom, vest politiku proti rodine,kdy si pracujici clovek nemuze dovolit deti! a naopak nahrazovat tyto chybejici imigrantama. Kolik deti se prumerne narodi evropske zene? Prumer je nakejch 1,2..nebo tak..a to i presto, ze nejsem matematik znamena ze rodili evropani vymyraji..no a jsou nahrazovany krovakama buhvi odkud. Jestli Ti tohle prijde prirozeny, tak si jdi rovnou vyplachnout usta, ze neco takovyho vubec vypustis... A k tem znasilnenym, doporucil bych procist,jaka je situce v JAR..zeme s jednou z nejvetsich zlocinnosti na svete. At si rika kdo chce co chce,ale za vlady Apartheidu, tato zem byla jednou z nejvyspelejsich, no a kde jsou ted?? Opravdu zajimave pocteni, dokonce i Ti "prej" utlacovani cernosi, priznavaji, ze se jim zilo lip...Jeden priklad za vsechny

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:07:05 21. 07. 2009 blokovaný
default.png
Generační špunt V tom SSSR to byla vždycky katastrofa a do toho vůbec nepletu chování NKVD k neslovanskejm národnostem.Ten Putin to všechno,ale totálně zhoršil a jak sám nedávno přiznal,tak ultrapravicové organizace už ohrožujou národní bezbečnost Ruska.Co se týče toho Iraku,tak tam máš pravdu na 100%.Vzhledem k tomu,že sem napůl iráčan,tak to samozřejmně nemůžu nevědět.Co byl Husajn zač asi neni potřeba řešit a ty národnostní nepokoje skutečně zvládal,ale často za strašnou cenu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 22:42:06 21. 07. 2009
default.png
Denvere... ....nepatřím sice mezi tvé „sparing partnery“ i přes tvé některé naivní příspěvky, ale nacionalismus uvnitř bývalého SSSR lehce zjednodušuješ! Dost možná že to ten bývalý agent KGB z NDR také přiživil, ale vzájemná nevraživost národů v této lokalitě již existovala ještě před Stalinem. Sousedka z chalupy kdysi po škole (před r.1989) dělávala zdravotní sestru v lázních Imperiál v K.Varech, a např. neexistovalo, aby měli načasovaný společný bazén Čečenci s Gruzínci, příp. Rusáky, i když všichni mluvili rusky! O tom kdo podporoval (logisticky i politicky na mezinár.fóru) Čečence proti Rusákům by se dalo také dost polemizovat… Pravda je však taková, že v hodnotovém žebříčku tohoto národa má lidský život cenu zlámané grešle. Bohužel historie řady multikulturních národů (např.Jugoslávie, SSSR, Iráku apod.) ukázala že „ukočírovat“ takový konglomerát národů,národností a náboženství dokáže je diktátorský režim (po importu demokracie se zpravidla pustí každý do každého). To si velmi dobře uvědomoval (kromě dalšího) i Busch senior, když po vyhrané „Pouštní bouři“ nechali Sadáma u moci, neboť to bylo v zájmu USA.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 22:39:01 21. 07. 2009
default.png
Out> jo, původní obyvatele jsem měl na mysli v Evropě. Zrovna my v ČR nemáme nikde co končit za odplatu, neboť jsme nikoho nekolonizovali - jako většona vnitrozemních států. ALe zpět k nadpisu> fakt je, že v Pittsburgu to tak bezpečně už nevypadalo, po setmění bych se zrovna TAM po ulicích motat nemusel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:01:39 21. 07. 2009
Out.jpg
Multikulturní společnost je něco co už dávno máme a je to přirozenej vývoj kterej se nedá zastavit. Čim dřív to člověk přijme tim líp pro něho, protože určitá skupina lidí svuj boj za "bílou Evropu" už dávno prosrala, jen jim to ještě jaksi nedošlo. Markus: S těma původníma obyvatelama si mě rozesmál. Máš recht, že pro takový původní obyvatele Sev. Ameriky nebyli multikulti Evropani který tam připluli moc košer, skončili v rezervacích:) Teď se jen postarat, aby sme v těch rezervacích neskončili za odplatu sami. Myslím tím tady a ze strany muslimů třeba.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:29:09 21. 07. 2009 blokovaný
default.png
Andras Tak k tomudle si neodpustím komentář.Mnohonárodnostní země fungovat může,ale největší problém je, když se najde člověk jako je třeba Putin(bejvalej důstojník KGB a později ředitel FSB).Ten začal úmyslně vyvolávat nacionalizmus(ruská televize neustále informovala o hroznejch čečencích,ale zapomínala dodat,že Putinova vojska se chovaj v Čečensku hůř než zvíře)a skončilo to katastrofou se kterou si ted neví rady.Já sem s tím Putinem asi hodně otravnej,ale máme kamaráda Čečence a méno tohodle člověka ve mně vyvolává pocit na zvracení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:06:53 21. 07. 2009
Andras.jpg
Dennis: A zbývajících 20% Ukrajinci a jiné východní národy:-)))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:05:18 21. 07. 2009 blokovaný
default.png
Dennis,Andras Né každej arab,ale něco násilně prosazuje a má právo tady žít.Téma rasismus sem nezačal já a už to u tohodle článku řešit taky nechci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENNIS 19:42:37 21. 07. 2009
default.png
Kolegové Kolegové, předpokládám že jimi jste... Jakýkoli útok je špatný, rasově motivovaný zvláště. Za sebe můžu říci, že mi nevadí člověk barvou pleti, ale tím jak se chová. Jsem u PMJ o které se říká, že je z velké části složená z "krajně smýšlejících" kolegů. Je pravda, že 80% drbanů jsou cikáni (záměrně nepoužívám slovo romové a opravdu ne z rasových důvodů). Na druhou stranu osobně znám několik slušně žijících cikánů, kteří by mohli být vzorem pro mnoho bělochů. To není v barvě, ale v myšlení a ve výchově. Na druhou stranu nesouhlasím s mícháním kultur, např. v Německu, Francii či Anglii. Nemám nic proti jiné kultuře, ale pokud jako např. islamista žiji v západní evropě, měl bych respektovat místní zvyky a násilně neprosazovat svoje. Je to vše o tom respektovat a být respektován. To bohužel současná společnost, a to z obou stran, neumí. Proto říkám "nemíchat, netřepat" ;-) dokud se nenaučíme respektu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio