Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lidé jsou na nás nejagresivnější o víkendech, říká policie (REDAKCE)

Lidé jsou na nás nejagresivnější o víkendech, říká policie

Foto: Za první půlrok dva útoky střelnou zbraní - špekbrašna se do statistik nedostala:-)
Zatímco ve všedních dnech to ještě jde, o víkendech aby se policisté báli o zdraví, informuje server Lidovky.cz. Lidé jsou totiž agresivnější a útočí na ně - pepřovými spreji, rýči, ale třeba i kovovými trubkami. Za první pololetí letošního roku policie zaznamenala celkem 275 případů, z toho 101 případů připadlo právě na sobotu a neděli. Ve většině případů došlo k újmě na zdraví. Nejčastěji na policisty útočí Pražané a lidé ze severu Čech.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 28. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NIKY 10:53:48 14. 08. 2009
default.png
RE Když jste všichni takový inteligenti a zanlci českého práva tak se dejte do řad policie a otočte to k lepšímu tací lidé jsou v řadách PČR zcela jistě vítáni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 11:16:57 09. 08. 2009
default.png
Pime jen aby bylo jasno. Pitvat to dál nebudu a Stenli ti to v podstatě napsal. Bylo to jen obecně, neber ty daně osobně :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 11:22:13 03. 08. 2009
default.png
4 Hanta Hanto Hanto :) s tebou se člověk opravdu pobaví....myslím, že když si pořádně přečteš co jsi napsal (v minulé diskusi), tak se musíš sám za sebe stydět...dál nemám s tebou co řešit...práci čest.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 10:40:07 03. 08. 2009
default.png
? bez kometáře - hlupáčku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIKKK 22:10:42 02. 08. 2009
default.png
Re Hanta Tak ted jsem se dočetl, že sloužíš 38 let? Psal jsem ti něco v minulé diskusi a ted je mě to jasné ty ses zapomněl v minulém zřízení....sloužíš opravdu 38 let? to jsi nastoupil k SNB ve 20ti letech a dnes je ti 58? A stále sloužíš venku na ulici? Že na tebe muže někdo plivnout? A stále jsi schopen rozdávat rány na počkání? Nelakuješ nás tady trochu? Z minulé diskuse jsem pochopil, že jsi úplně mimo, tak pokud jsi policista jdi raději do důchodu na (možná) zaslouženou rentu a nebo jsi civil a jen tak plácáš blbosti.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 11:19:04 01. 08. 2009
Pim Burger.jpg
lin Já s tebou souhlasím. A jako neočerňuju celý slovenský policejní sbor, ale prostě tam, kde jsem byl, to takhle fungovalo a já tam naštěstí byl s jejich kamarádem, který byl prostě nedotknutelný.Se mi chlubil,jak tam v hospodách dělal křišťálovou noc apod. a policie?? Vůbec nic. Každý se tam znal s každým a prostě to na mě nepůsobilo příliš dobře. A s tim nekompromisním zákrokem souhlasím. O tom jsem se tu vůbec nebavil.Chápu, že pokud vás někdo napadá, tak mu tam nezačnete milým hláskem vyprávět, že by bylo dobrý toho nechat. O tom žádná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 10:40:00 01. 08. 2009
default.png
pim Fakt je ten, ze Policie je vzdy jen otisk ci vzorek cele spolecnosti, cili jak poctivi i nepoctivi lide. Dnes mam u slovenskych kolegu cetniku spoustu kamaradu, fakt je, ze je to taky diky sportu a resime spise nepracovni veci. Souhlasim s Tebou, ze vyrazene zuby a zlomena zebra nechutnaji nikomu, ale!. Ale ja jsem zastancem nazoru, byt nesouhlasim se rcenim oko za oko, ze pri napadeni VC ma prijit nekompromisni a tvrdy zasah. Abych uklidnil pripadne vasne, v mezich zakona.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 09:51:42 01. 08. 2009
Pim Burger.jpg
lin Když to je taky o tom, jak to člověk vezme a do jaký míry ho kdo zrube a tak. Máš pravdu, že mně by se to nelíbilo a rundu bych jim asi nekupoval...:-))Na druhou stranu předpokládám, že jste domu nešli s vyraženými zuby, zlomenými žebry atd.:-)) To byste se na to taky tvářili jinak. Ale jinak historka pěkná.:-)) Co se týče slovenskejch policajtů, tak s nima mám jen tu zkušennost, že byli kamarádi s kdejakym ksindlem a nebo tam měli takovou svojí nechci říct mafii, ale že prostě si tam jeli to svoje, když se jim někdo nelíbil, tak ho zmlátili atd. No a že bych z tohodle přístupu byl zrovna nadšený, se fakt říct nedá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 09:36:48 01. 08. 2009
default.png
pim Clovece Pime tos mi pripomnel jednu historku :), asi se Ti libit nebude, ale ja na to vzpominam prekvapive v dobrem..to jsme kdysi davno jeli nejak v lete na Slovensko na nejakou brigadu brambor ci co a v hospode se nas sesla takova skupinka asi 5 - 10 kluku. No co budu povidat mlady ucha studaci, posilneni pivem a borovickou, pojali jsme pocit, ze jsme nejvetsi esa. Trochu jsme tehda prestrelili a mistni cetnici nas pak vyvezli za mesto a to Ti rikam, takovou latu jsme dostali. Na ubytovnu jsme sli zbiti a pesky. No ale pointa, tyden na to jsme ty cetniky potkali v hospode po sichte v civilu, koupili jsme jim na nas rundu a kajicne sedli do kouta potichu jako mysky. Nikdo nic nehlasil, nic se nestalo a rikam, znova bych to nikdy neudelal. Cili ono "za vyucenou" ma neco do sebe. Muj subjektivni nazor. Ale to jen tak po rano bokem..:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:41:39 31. 07. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli Mně od tebe vadila spíš tahle část příspěvku (viz níže). Ale ještě jednou jsem si přečetl tvé ostatní a přiznávám, že mě pohoršil spíš názor 21,22, než tvůj. Teda pokud jsi myslel, že samotný zákrok má být tvrdý. S tím totiž souhlasím-jednou máte donucovací prostředky, tak je prostě můžete použít a útočníka donutit se uklidnit. Proti čemu jsem ze zásady, je to, že se s vámi někdo začne rvát v hospodě, vy ho spacifikujete a pak si ho ještě k tomu podáte někde za rohem, na cele nebo za městem, aby si to zapamatoval. A to je to, o čem tu mluvím. "ja Ti neco reknu, jasny beru to, ze se na to divas asi z pohledu civila, ale treba dneska rano vztanu a ctu tohle :www.novinky.cz/krimi/175182-po-brutalnim-znasilneni-divky-nechal-muz-na-miste-kalhoty-s-doklady.html - frajer dostane ochrany leceni v PL , kde bude mit vychazky a za par let to udela znova a nezlob se na me , ale dostat se mi do ruky, tak si pis, ze mu jich par ustedrim, ptz takovej clovek si nic jinyho nezaslouzi..." Jinak jsem pochopil, proč Hanta mluví o těch daních, ale nechápu, proč to dává do spojitosti se mnou. To ví každý, že jste placení ze státního rozpočtu, to tu přece nemusím psát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio