Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lidé jsou na nás nejagresivnější o víkendech, říká policie (REDAKCE)

Lidé jsou na nás nejagresivnější o víkendech, říká policie

Foto: Za první půlrok dva útoky střelnou zbraní - špekbrašna se do statistik nedostala:-)
Zatímco ve všedních dnech to ještě jde, o víkendech aby se policisté báli o zdraví, informuje server Lidovky.cz. Lidé jsou totiž agresivnější a útočí na ně - pepřovými spreji, rýči, ale třeba i kovovými trubkami. Za první pololetí letošního roku policie zaznamenala celkem 275 případů, z toho 101 případů připadlo právě na sobotu a neděli. Ve většině případů došlo k újmě na zdraví. Nejčastěji na policisty útočí Pražané a lidé ze severu Čech.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 28. 07. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 13:47:15 31. 07. 2009
honzad..jpg
bud je to tim horkem nebo vaznosti situace.... ale s timto nazorem generacniho spunta se ztotoznuju

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 13:43:45 31. 07. 2009
default.png
re Pim Burger Pime, necítím sice potřebu komentovat kde co, ale každý reaguje z úrovně svého poznání. Jak by jsi se zachoval, kdyby ti zmlátili a znásilnili v parku přítelkyni (manželku), pachatel je zadržen a usvědčen, a třetí den se s ním tato žena potká na ulici cestou od lékaře (je přecpaná vazební věznice, a on už vlastně nemaří vyšetřování)! A ještě na ní udělá „Kalousku jsi jednička“! Necítil by jsi potřebu půjčit si od tatínka pistoli a jít tu pokřivenou spravedlnost napravit! A samozřejmě že se hněv rodiny snese na policajty! Nebo po dnech a hodinách strávených operativci v „terénu“ je dopaden mladiství pachatel který vykrádá šatny ve školách a tělocvičnách. Škoda jde díky mobilům( prodaným v zastavárně), a penězům do desítek tisíc ( a to neřeším čas policajtů). No a SZ vám to zastaví, protože existuje interní pokyn omezit stíhání mladistvých. Za pár dní je lapen v tělocvičně opět s rukou v cizí kapse. To je již ale ztrestán místními sportovci (dokonce byli někteří protokolováni již jako dříve poškození). Hádej na koho opět dotyční nadávají – na státního zástupce, příp. soudce, že to neuhodneš??! A k těmto kauzám (a podobným) by stačilo jen doplnit jména! Všechny blogy a média komentují (kritizují) počínaní rumunských cikánů na našem území (TN.cz dokonce snad poprvé v historii zablokoval diskusi na toto téma), ale politici dělají mrtvé brouky (nejlépe se zdejchnout někam do zámoří). Na co čekají, až nějakému“Stenlimu“ nebo těm „lidem práce“bouchnou saze a bude vyprovokován nějaký konflikt! Na což evidentně čekají domácí cikáni aby měli argument kvůli exodu do zahraničí! Jako obvykle za to můžou policajti z ulice, jejich nadřízení nemají dost odvahy – ale ani podpory politiků“ vydat příslušný pokyn. A tak se monitoruje a monitoruje……Ale pravda, jako profíkovi mi to může být jedno. Já jsem svou práci odvedl!A to tady pak chce někdo řešit pověst policie! bude

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 13:29:58 31. 07. 2009
Pim Burger.jpg
Out No co už??:-))Všichni zde mají právo na názor. Zapolemizovali jsme si, Omanb slušně požádal, abych na něj nereagoval a tak budu jeho přání respektovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TONYK 13:24:11 31. 07. 2009
default.png
Stenli Nestojis nad zakonem a nejsi soudce... Tak ti neprislusi hodnotit rozhodnuti organu cinnych v trestnim rizeni... TAky me stve, kdyz chytnu drbana, kterej by mel jit sedet az zcerna a za par dni ho potkam na ulici jak se mi smeje do obliceje. Ale rozhodne ho nebudu bezduvodne mlatit a rikat mu to mas za to... Mym ukolem je ho chytit a jeho vinu musi posuzovat ostatni. Je pravda, ze pravni system v nasi zemi neni zrovna idealni, ale pokud jsem pravej polda a jsem na to hrdej, tak se nebudu stavet proti tomu co delam a snazit se priblizit tem, proti kterejm zakrocuju...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 13:19:13 31. 07. 2009
Out.jpg
Pim Nic si z toho nedělej. Jak už sem psal dřív, tak já nevěřím, že Stenli je u PČR (ani Omanb). Nejsem příznivce nějakejch fantas magorií, tak jen řeknu že to je podle mě zapšklej volič Dělnický strany co se k PČR nejspíš nedostal tak se rozhodnul propagovat tuhle politiku aspoň tady. Omanb: Tak co? Civil nebo máš teď čerstvě po výcviku se zbraní a na útvaru si ještě nesloužil?.-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OMANB 12:51:19 31. 07. 2009
default.png
Stenli neboj, my co víme tak to chápeme. Civilisti některé věci nikdy nepochopí. Prosím Pima a spol. at na můj příspěvek nereagují

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 12:39:21 31. 07. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli No jo, to je jen ten trapnej etickej kodex...:-)) Tak hlavně, že tomu rozumíš...:-)) Ty jsi vlastně frontový bojovník, pro tebe jsou tohle jen žvásty, protože tu musí být někdo, kdo těm padouchům dá za uši. No nic, tak jsem to zkusil. Ahoj Stenlimane...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 12:37:05 31. 07. 2009
Pim Burger.jpg
A ještě... 2. Základními hodnotami Policie České republiky je 1. profesionalita, 2. nestrannost, 3. odpovědnost, 4. ohleduplnost, 5. bezúhonnost. Tohle je, milý Stenli, etický kodex TVÉHO sboru. Bohužel ty nesplňuješ snad ani jeden bod z toho všeho a proto se stáváš tím vaším "drbanem". Rozumíš už tomu líp??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 12:36:10 31. 07. 2009
default.png
a jeje.. no nic, koncim tady s prispevkama..kdo vi, ten rozumi a chape..a kdo ne, ten mi tady kopiruje etickej kodex

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 12:29:18 31. 07. 2009
Pim Burger.jpg
Stenli Čteš si to po sobě vůbec?? Přečti si tohle: 1. Cílem Policie České republiky je 1. chránit bezpečnost a pořádek ve společnosti, 2. prosazovat zákonnost, 3. chránit práva a svobody osob, 4. preventivně působit proti trestné a jiné protiprávní činnosti a potírat ji,Obrazek 5. usilovat o trvalou podporu a důvěru veřejnosti. Je to etický kodex. Chápeš, že pokud zmlátíš i takový odpad, jakým je ten z toho článku, tak jsi stejnej "drban" jako ti, o kterých tak strašně rád mluvíš?? Děsím se toho, až se jednou dostanu s někým do konfliktu, přijede někdo jako ty a bude mít pocit, že jsem vinný a dostanu nakládačku, protože on se tak rozhodne. A chlubit se tímhle ještě na netu a vysvětlovat to tím, že jako civil to chápu jinak... Milý Stenli, především ty bys to měl jako policajt chápat jinak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio