Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Poldové vs. poldové (REDAKCE)

Poldové  vs.  poldové
ilustrační
Foto: redakce
Netuším jak to funguje v jiných lokalitách a možná je Praha v tomto specifická, ale v hlavním městě existují  dvě strany  policistů v uniformách.  První skupinu tvoří policisté Pohotovostní motorizované jednotky (Pejáci), lokální motorizované hlídky určené k výjezdu na tísňová volání (158čky), a motorizované hlídky jednotlivých oddělení hlídkové služby (OHSky).  Druhou stranu tvoří policisté místních oddělení (MOP). Obě tyto skupiny si mnohdy nemohou přijít na jméno.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 03. 09. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PINDIAN 09:20:35 05. 09. 2009
default.png
my to nezměníme!!! Jak píšete tady je moc papírování a nic zato!!! Souhlasím s "Lukas Heinz". U nás je to stejný. Když vidím těch podmínek a pak náhodou prospěšné práce, které nejsou vykonané a opět bez trestu!!! Když náhodou mám pašíka s velkou minulostí tak je vidět i jiná výše trestů. Třeba v roce 80 krádež za 1 rok druhá již za 2 roky a pod. A již od roku 90 a výše to jde opět pouze u krádeží dolu, třeba vloupáním či dalším odstavcem, ale je to jen 1 rok, příště to jsou již prospěšné práce a následně podmínka. Nevím jestli se nám potom ty soudy i nevysmívají!!! Nikdo neříká, že toho mají málo, ale co jsem s kolegou zjistil mají také své interní nařízení (hlavně co se týče ZPŘ u neřidičů či alkoholu za volantem). Stále říkám, že jim by se mělo něco stát, aby ty tresty lítaly, takhle kdyby je vystřelil ožralej za volantem třikrát řešenej a stále s úsměvem!!! denver: Kolik ti je let, že tady meleš něco s volbama!!! Vždyť lítají z křesla do křesla a pouze na svém písečku!!! Je úplně jedno kdo z nich sedí u koryta. Stále myslí jen na sebe. Představ si, že by policisti či jiní zaměstnanci chodili do práce jako oni. O něčem pro stát rozhodujou a je jich tam třetina. Takhle přijít do práce jinde tak lidi lítaj a ani si jinde neškrtnou dostanou 53 a nazdar!!! Tak sem nepleť ty kašpary. Musela by proběhnout jedině defenestrace a dosadit nové lidi, kteří by věděli, že kdyby nedělali pro lidi skončili by stejně jako ty před nima. To je jediná možnost. Jinou u Naší vlády nevidím.!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 08:37:13 05. 09. 2009
Out.jpg
x1-ray Napsal si to dobře. Ono je to vždycky jen o lidech. Kolikrát si mladej péják myslí, že ví víc než DS s 15ti letou praxí. Ale zase třeba kámoš péják na místňáky sice nadává, ale kolikrát když mají čas tak klukům z místního sám nabídne že jim s něčim pomůže. Ovšem kolikrát kolikrát vykládal jak třeba na kraji Prahy přitáhli uprostřed noci na místní pašíka a tam na ně koukali že by je nejradši zabili, pač je samozřejmě vzbudili. Je to dost o lidech, o inteligenci a hlavně toleranci mezi lidma, jak si vyjdou vstříc apod. A tohle všechno jde do háje u celý společnosti, mladejma počínaje, takže si myslím, že lepší už to nebude. Protože nováčči u PČR jsou už prostě jiná generace než třeba my. Nevim jak u koho, ale mě třeba vychovávali doma i ve škole jinak než dnešní mládež a kolikrát žasnu. Čárkovej systém taky určitě hraje roli a i dle mě jako nepolicajta je to nesmysl. Stejně jako u MP Praha kdy kolikrát se začátkem ranní směny vyhlásí blbost typu "A dneska každej v rámci činnosti přinese pět přestupků za přecházení mimo přechod." a ty kluci si je prostě nějak najít musej, protože když ne tak se po nich vozej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 05:13:47 05. 09. 2009 blokovaný
default.png
Andras Vyjímečně souhlas(i když mi to určitě nevěříš a je mi to úplně jedno),ale proč si se třeba nikdy nezmínil o tom,že se dá například řidičák udělat dvojím způsobem?To už sou zase ty nevhodný témata.Asi sem fakt přestanu psát a můžete se tu vzájemně vychvalovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:20:35 05. 09. 2009
Andras.jpg
Kdo se nás bojí, a je slušný zaplatí. Ostatní gauneři, hajzlové a piráti nás mají doslova, musím to napsat "v pi.i". To platí od přestupků po TČ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:12:10 05. 09. 2009
Andras.jpg
Apropo kolegové. Kdo viděl poslední události z diamond race? My jsme jen "impotentní chudáčkové". Takto nás nazval jeden z účastníků. Nesouhlasí, a neuděláme nic. A ejhle, přejedou hranice, automobily jsou jim zabaveny, diamanty vzaty do zástavy jako záruka zaplacení pokuty po vyčíslení. Nevím ja vám, ale mě je už doopravdy do breku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ADOS 23:33:33 04. 09. 2009
default.png
from por.Bc.Kryštof Gabrielsson Ja si to myslel ze nas mate radi :-D ale v klidu my tam jsme jen jednou za cas, ikdyz ted jestli budete nabirat drogy tak uz se tesim :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:24:45 04. 09. 2009
default.png
4 Andras Ale jo, asi to musí ven. Čárkování se současným nastavením je nesmysl, naprosto souhlasím, ale je tam ještě jiný problém, podle mě důležitější. Kolegové z OHS a PMJ si po zákroku na místě, když opadne adrenalin musí uvědomit co všechno budou potřebovat kluci na obvodě, aby "kus" smysluplně dotáhli. Bohužel jsem se sám setkal s případy typu "tak tady je..." před tím ve vysílačce ani slovo a najednou máš pašíka na oddělení. Následovalo sepsání ÚZ za který by tě kolikrát udělal i ten nejblbější inspekční a odjezd:-(. Na fyz. napadení nikdy nedošlo, ale jako DS jsem prostě přestal přebírat zadržené, dokud si nepřevezmu ÚZ kde bude všechno sedět. Klasická otázka - kdo teď zajišťuje MČ, jaké bylo prvotní šetření na místě...? Najednou to šlo. Kluci z OHS zjistili, že je často lepši zavolat obvod na místo a když to časově nešlo, tak alepoň domluva po telefonu. Všichni jsme měli práci rychleji hotovou a sedělo to, ne dělat OMČ po 6-ti hodinách.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:14:28 04. 09. 2009 blokovaný
default.png
Všichni Máte snad možnost voleb!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 23:09:41 04. 09. 2009
Andras.jpg
Lukas Heinz: Naprostý souhlas. I 50x a více není žádná výjimka. Nepočítám náklady za papíry, lidskou práci, benzín, a náklady za lékařské vyštření takového "tvora". Pokud se týče veřejné debaty "díra v zákonech a předpisech", máš u mě plnou podporu. Staré římské přísloví praví "Dobré zákony dělají špatné mravy." V naší kotlině je to ale trochu naopak. Čím větší nápad, a nárůst kriminality, tím více se zmírňují tresty a protahují řízení. Dokud nebudeme táhnout VŠICHNI za jeden provaz, a něco nepodnikneme, nic se nezmění.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:09:38 04. 09. 2009 blokovaný
default.png
x1-ray Jasně sem vůl a čuně a ten nejhorší zmetek jakej může bejt,ale já furt budu trvat na dodržování zákonů které sou schválené parlamentem a nikdy nebudu souhlasit s tím,že si tu někdo bude vytvářet zákony svoje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio