Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Poldové vs. poldové (REDAKCE)

Poldové  vs.  poldové
ilustrační
Foto: redakce
Netuším jak to funguje v jiných lokalitách a možná je Praha v tomto specifická, ale v hlavním městě existují  dvě strany  policistů v uniformách.  První skupinu tvoří policisté Pohotovostní motorizované jednotky (Pejáci), lokální motorizované hlídky určené k výjezdu na tísňová volání (158čky), a motorizované hlídky jednotlivých oddělení hlídkové služby (OHSky).  Druhou stranu tvoří policisté místních oddělení (MOP). Obě tyto skupiny si mnohdy nemohou přijít na jméno.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 03. 09. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 23:02:32 04. 09. 2009
Lukas Heinz.jpg
re all Uvědomuju si, že za problémy nestojí jen čárkový systém. Proto jsem napsal, že je to za to může VELKÉ části čárkový systém. Další věci jsou neskutečné množství admonistrativy kdy je potřeba 5-6 i více formulářů, které kopírují svůj obsah ale jsou "nutné". Dalším problémem jsou bezzubé zákony. To je další obrovský problém. je naprosto flustrující vidět, že na oddělení máte po 20té jednoho a toho samého člověka, který opět unikne a není potrestán. Upozorniji že 20 x není vůbec žádná vyjímka. Znám i případy kdy nebyl potrestán člověk i za více stejných přečinu. To je to co lidé nevědí. Šlo mi také o to vyvolat debatu o tomto ploblému. Lidé by měli vědět, že přes snahu policie se prostě zločincům daří unikat právě díky mezerám nebo spíše by se hodilo říci černým dírám v zákonech. Pro por.Bc.Kryštof Gabrielsson: Bohužel víc, že management policie díky nepřehlednosti vnitřních diskusních for raději čte tento a jiné weby. Článek je tedy směřován také k ním a následná diskuse může paradoxně znamenat mnohdy jediný necenzurovaný přístup managementu k vnitřnímu dění policie a uvažování policistů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 23:00:18 04. 09. 2009
default.png
4 Denver U mě máš stále ban, takže udělám výjimku a reaguji. Mě přijde divné, že někdo kdo se narodil v ČR (byť cizinec) píše jako čuně, že se to po něm nedá číst. Navíc komentuje cokoliv jenom aby upozornil na své ublíženectví. Jestli jsi "takovej vůl" nechám na posouzení tvém a tvého psychiatra. Howgh

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:59:22 04. 09. 2009
Andras.jpg
x1-ray: Ono interně se to řeší X let, a niz z toho. Dle mého je také čas ventilovat problém čárkového systému na veřejnosti. Pokud 10 pokut za druhou řadu je víc, nežli jeden zadržený pachatel elpasa, tak něco není v pořádku. A v pořádku to není už X let.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:57:45 04. 09. 2009
Andras.jpg
Out: Díky za to s denverem, řekl jsi to za mě:-) por.Bc.Kryštof Gabrielsson: Ano? Podmínka, podmínka, prospěšky, které nenatoupí, a pořád dokola dokola dokola. A to není jen tento případ. Kolik prostředků se vyplýtvá pro nic....až uvidím jednu věc světle, tak s tebou budu souhlasit. Zatím zůstávám právním pesimistou:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:52:24 04. 09. 2009
default.png
Těžko říct, jestli je dobré to řešit veřejně, asi ne, ale díky Lukášovi za odvahu a nestrannost s jakou téma popsal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:49:52 04. 09. 2009 blokovaný
default.png
Out A tobě příde normální pracovat u zaměstnavatele kterého nesnáším?Mně to příde divné a jestli sem takovej vůl,tak mi to prosimtě vysvětli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON 22:45:12 04. 09. 2009
por.Bc.Kryštof Gabrielsson.jpg
PČR vs. PČR Podobně jako Lukáš Heinz mám zkušnosti z obou útvarů a sjeho tvrzením, že pravda je někde uprostřed mohu jen souhlasit. Bohužel si myslím, že i přes okurkovou sezonu není vhodné toto téma ventilovat na internetových stránkách. Můj názor je ten, že není vhodné dělat, že žádný problém není, ale pokec o tomto problému bych viděl raději na vnitřní síti, např. KŘ Ostrava. For Adras Není třeba vše vidět tak černě. Například opakované krádeže feťáků lze odstíhat jako TČ, i když se nejedná o "éčkovou" krádež. Je s tím sice víc práce, vyhledávání a přesvědčování státního zástupce, ale jde to- vím z vlastní zkušenosti, protože jsem několik takovýchto TČ realizoval. For Ados Asi Tě nepotěším, ale DI spadá z pohledu MOP do kategorie PMJ tzn. "přitáhnou chlast", napíšou úz a jdou si po svém ;o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 22:44:02 04. 09. 2009
Out.jpg
denver: Ty vole zalez už! Lukáš Heinz: Potěšilo mě i zmínění kolegů od MP v posledním odstavci. Jsem rád když vidím policajta co bere třeba v Praze strážníky v pohodě a nepovyšuje se. Andras: Nevraživost znám, už sem to jednou taky na jednom místním náhodou viděl a kamarád od PMJ nadává na místňáky denodenně, ale jestli to někdy zašlo až k fyzickýmu napadení tak to je teda síla a vyrazilo mi to dech, protože to na mě působí tak neprofesionálně že ani nedokážu říct jak. Něco v tom smyslu že když si nedokážou věřit ani policajti mezi sebou (a to asi nedokážou když se napadaj) tak jak jim pak mam věřit já? Ale zase možný je všechno, mě taky občas nějakej kolega v práci svojí blbostí tak nakrkne že bych mu jednu vrazil:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEN 22:33:53 04. 09. 2009
default.png
Ono nejde o to, když některý z útvarů nosí práci, ale o to, když nosí čárky za každou cenu!..a jestli se některým kolegům nechce pracovat? to by bylo na další debatu..jinak jak psal autor, pravda je někde uprostřed.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 22:26:51 04. 09. 2009 blokovaný
default.png
Andras TAK KDYŽ TI TENDLE STÁT TAK SMRDÍ,TAK PROČ PRACUJEŠ PRO JEHO POLICII????JE TO SAMÉ JAKO KDYBYCH SE JÁ NECHAL ZAMĚSTNAT U DS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio