Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zkouška spolehlivosti (REDAKCE)

Zkouška spolehlivosti
Při zkoušce spolehlivosti by mělo jít o běžné situace
Foto: Ladislav Beran

Před několika měsíci jsme avizovali nepravidelný seriál o novém Zákonu o policii v článku o koordinačních dohodách. Hodně dotazů a obav mezi policisty vyvolávají zkoušky spolehlivosti, které nový zákon zavedl. Další díl seriálu se proto věnuje právě jim.

Autor:
Publikováno: 05. 02. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 22:00:29 09. 02. 2010
default.png
for Chip no čekal jsem všechno možný, ale použít taktiku (znevěrohodnit) video a foto .-))) to jsem fakt nečekal... ať se brání jak umí, má na to právo, ale tím tvrzením mě vlastně obvinil z podvodu .-)) to mě fakt dostalo.. smíchy, do kolen .-).. jsem se jen útrpně pousmál a na celou kauzu zapomněl .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ELEPHANT 20:35:35 09. 02. 2010
default.png
Denver Jak si prosím tě přišel na to, že Inspekce policie, (žadná Inspekce ministra vnitra už neexistuje, kryje policisty. Je jasné, že nejsi polda jinak bys věděl, že octnout se na inspekce není žádný med a vyšetřovatelé inspekce rozhodně k policistům nechovají žádné zvláštní simpatie. Ale to už ti tady vysvětlovalo dost lidí. Problém je spíše v tom, že ty tyto argumenty nechceš vůbec registrovat. Ani Inspekce policie ani žádná jina státní složka NEMŮŽE nikoho nabádat k trestnému činu. Koneckonců o zkoušce spolehlivosti sis mohl tady přečíst a pořad meleš svoji. Asi si ten článek nad diskusí nečetl. Připadáš mi jako "velký pan novinář" Eichler. Na základě výpovědi jednoho a navíc nespolehlivého člověka s pochybnou minulostí, nelze někoho připravit o práci nebo o svobodu. Je to tak těžké pochopit? A křížový výslech??? Ty si koukal na nějakou detektivku z 50tých let co? Bojovat proti špatným poldům je těžké. Poldové znají zákony, dokážou se orientovat v psychologii člověka, dokážou normálně fungovat pod velkým psychickým tlakem a vědí kam vyšetřovatel může zajít. Takže buď tak hodný a nemel nesmysly o kamarádšoftech s Inspekci. nemáš totiž ani páru o tom jak Inspekce policie funguje. A na závěr. Na základě psychologického posudku nelze nikoho odsoudit. To seš zase vedle jak ta jedle. Tys prostě koukal na Drzou Morgan, namixoval si to s filmem Tango a Cash, přikořenil Kriminálkou New York a máš pocit, že jsi z toho guláše odborníkem na policejní službu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:24:30 09. 02. 2010 blokovaný
default.png
Něchtěl bych bejt v kůži těch inspektorů.Oni vědí jaká je skutečnost,ale zřejmně(možná nějakej politickej nátlak)je nutí policajty krejt.Takže policista někomu poškodí zdraví a nejen,že za to neni odsouzen,ale naopak je odsouzen ten člověk.Ty inspektoři asi nemaj žádné svědomí.Já si proto moc vážim policajtů,který nikomu svinstva nedělaj a to přesto,že vědí,že díky IMV klidně mohou.Fakt si tědlech policajtů vážím strašně moc a jestli to nějaký čtou,tak jim chci za to poděkovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:58:13 09. 02. 2010 blokovaný
default.png
Chip A furt nechápu proč IMV policajty kreje.A pak si najde nějakého toho obětního beránka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:45:41 09. 02. 2010 blokovaný
default.png
I přes ty smajlíky mam pocit,že to moc legrace neni.Sem přesvědčenej,že by to tak spoustu poldů udělalo.A "nezávislá" IMV by dala za pravdu policajtům.Mně by zajímalo,jesli IMV zná alespon(když už nic) slovo křížovej výslech a nebo odborné psychologické posudky.NEZNÁ A HLAVNĚ NECHCE ZNÁT!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:19:18 09. 02. 2010
Chip.jpg
For denver- no co by asi udělal? Sebral by mu nahrávací zařízení, zvolchoval ho jako psa, pak by si trošičku potrhal uniformu a obvinil z útoku na VČ. Oni totiž tu starou dobrou hru můžou hrát dva:-):-):-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 06:29:16 09. 02. 2010
Out.jpg
appalacio iAudio 7 je naprosto v poho. Vlastní zkušenost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:06:48 09. 02. 2010 blokovaný
default.png
Chtěl bych vidět, jak by reagoval třeba policista,který by zjistil,že ho někdo natáčí u toho vyhazování dokladů(ZNEUŽITÍ PRAVOMOCI VEŘEJNÉHO ČINITELE.....)Je zajímavé,že takovéhle policisty IMV nějak nezajímaj,ale za ten blbej úplatek je zle....Kuli té holce, co jí dal Klaus tu milost sem se s pár lidma nepohodnul.Spoustu lidí jí to vězení přáli.Prostě česká povaha....Fakt sem rád,že tu milost dostala,ale tím jednáním určitě policii také poškodila.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:47:29 08. 02. 2010
Chip.jpg
to Appalacio A co jsi čekal že udělá? Odplazí se a zhebne?:-) Jak říkali na akádě, přiznání je sice polehčující okolnost, ale přiznává se jen blbec:-)Kdyby na mě přišla inspekce se záznamem, jak jsem zastřelil prezidenta Kennedyho, tak se taky dušuji že jsem to neudělal. A to jsem to udělal!:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:32:35 08. 02. 2010
default.png
ještě dodám kameru jsem při šlapce nikdy nepoužíval, zajímá mě tedy osobní zkušenost, ale pořídil jsem si mp3, která dokáže nahrávat celou 224íctku v kuse... nemohl jsem si to vynachválit.. ráno zapnout, druhý den vypnout... nechci dělat reklamu, ale je to iAudio 7.. praktická velikost, výdrž vynikající, kvalita nahrávání bez mikrofonu velice slušná, dá se připojit i přes 3,5mm jack mikrák (musí být však aktivní)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio