Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vypadá jako policejní vrtulník. Ale není (REDAKCE)

Vypadá jako policejní vrtulník. Ale není
Falešný vrtulník
Foto: novinky.cz
Nad Českou republikou krouží falešná policejní helikoptéra. Navlas stejný stroj, jaký používají muži zákona, patří soukromé firmě, která provozuje hernu. Zvláštní libůstka podnikatelů dělá policistům vrásky na čele. Jako první o případu informoval zpravodajský server Novinky.cz.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 26. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HANTA 10:07:32 08. 11. 2009
default.png
4 appalacio - to bylo pro tebe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 10:07:06 08. 11. 2009
default.png
No,No šumáku :-) Taky jsem byl takový. To přejde :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:38:28 07. 11. 2009
Andras.jpg
TadeasB: Musím uznat, že máš pravdu:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 16:59:43 07. 11. 2009
Out.jpg
Hm, podnikatel v oboru kasín a heren je určitě tak kříšťálově čistej, že už křišťálově čistější být nemůže...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TADEASB 16:37:58 07. 11. 2009
default.png
Ale to není jenom o technice, kdyby jste člověka jednoucího 80km/h v prostředním pruhu minimálně zastavili, vysvětlili mu, že se jezdí v pravém a chvilku ho zdrželi, třeba by na to potom myslel. Já se setkal s názory "dyk pravej je pro kamiony", někteří lidé vůbec netuší, že se to nesmí. Nebo spousta lidí netuší, že ty supr xenony za dvě stovky oslňujou. Věřím tomu, že i jenom dohoda (a chvilka zdržení) by u poloviny lidí vedla minimálně k zamyšlení... Až se přestanu setkávat s výmluvami typu "to bych pak musel zastavit všechny..." (vlatní zkušenost, dvacet minut mi blbec svítil xenonama do zrcátka a když jsem zastavil u jedné hlídky a svěřil se jim, tak jsem se toto dozvěděl), pak s vámi klidně budu s chutí a závistí nadávat na podnikatele a na ty s vrtulníkem předevšim :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 16:14:03 07. 11. 2009
Andras.jpg
TadeasB: Opět musím uvést, že bychom takové závažné přestupky řešili, ale bohužel, není odpovídající dokumentační technika. Postihnuti jsou pak jen uvědomělí pachatelé přestupků, kteří jsou si vědomi.... Pro appalacia a Generačního špunta: Pánové, co takhle dojít k následujícímu konsensu? 1. Ta helikoptéra má určité znaky zaměnitelnosti, podle platných právních předpisů, tedy je to na to případ oznámit. 2. Výše nebezpečnosti pro společnost, a vůle úředních orgánů předurčují tento správní delikt jako shozený ze stolu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TADEASB 15:32:25 07. 11. 2009
default.png
To jsou vášně :D Pořád ale nechápu CO vám na tom vadí? Ano, pravděpodobně jde o přestupek, ale kdo tím koho poškozuje? Denodenně vídám horší věci, na silnicích, kouření na zastávkách, korupce. Nezlobte se, ale vy tu fakt řešíte pitomost :) Spíš to vypadá, že vás nejvíc štve, že je to PODNIKATEL, neb ten je příčinou všeho zla a musí být hnán a upálen. Radši se někdy projeďte po silnici a něco udělejte s těmi xenony ve všech těch křápech, v noci to šíleně oslňuje. Nebo třeba s ježděním v prostředním pruhu na dálnici, páni, to by bylo čárek...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 14:34:14 07. 11. 2009
default.png
Spíš oceňuji tohodle kutila :-) nd01.blog.cz/683/006/56e502e766_37806474_o2.jpg Chlapi hádáte se kvůli nějakému pitomci div by jste si nenafackovali. Jestli chce, tak ať tam nápis POLICE má, mě je to jedno, je přece úplně jasné, že to není policejní vrtulník, protože chybí Íčkův nápis pomáhat a chránit :-)))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 14:20:47 07. 11. 2009
default.png
for lawor a proč bych nemohl řešit konkrétního pilota, řidiče, člověka, který má na sobě pol. výstroj? Přestupku se dopouští konkrétní osoba, která teď a tady věc, vozidlo, výstroj užívá. Tím samozřejmě netvrdím, že nelze postihnout i tu firmu..Tedy, dle tvé logiky, když občan má na sobě policejní výstroj, uniformu a řekne, že je firemní zaměstnanec, že ho poslal takhle šéf, tak to není přestupek ale jiný správní delikt? Nebo jinak.. běžně jezdí služební vozidla všeho typu a při jakémkoliv přestupku tedy nejde projednat řidiče, ale pouze firmu? for Generační špunt.. mě nešlo o to, jak a kdo to posoudí či odsoudí nebo potrestá.. mě jde o podstatu věci, že se dopouští..nic víc, nic míň... for All...proč máte neustále potřebu diskutovat nad jasnou věcí? Prostě zákon tohle upravuje jasně a srozumitelně a pokud jsou úředníci zbabělci je již jiná otázka... přete se tu se mnou jak malí kluci, přitom já pouze prezentuji zákonem stanovenou věc, nejsem autorem myšlenky, zákonu atd...fakt mě to už nebaví... o některých diskutujících jsem měl větší mínění..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LAWOR 13:35:58 07. 11. 2009
default.png
Chlapci, proberte se všichni Proč tu pořád dokola boha jeho melete cosi o přestupku, od kdy se může soukromá firma (viz. úvod článku) případně podnikatel (viz. článek) dopustit v ČR přestupku??? Tady jde eventuálně o důvodné podezření z jiného správního deliktu (viz. § 101 odst. 2 zákona o PČR). P.S. Jiný správní delikt opravdu není přestupkem, ani trestným činem. Hádáte se tu jak chlapi v hospodě...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio