Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vypadá jako policejní vrtulník. Ale není (REDAKCE)

Vypadá jako policejní vrtulník. Ale není
Falešný vrtulník
Foto: novinky.cz
Nad Českou republikou krouží falešná policejní helikoptéra. Navlas stejný stroj, jaký používají muži zákona, patří soukromé firmě, která provozuje hernu. Zvláštní libůstka podnikatelů dělá policistům vrásky na čele. Jako první o případu informoval zpravodajský server Novinky.cz.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 26. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 00:52:49 27. 10. 2009
Lukas Heinz.jpg
re Franta 2 otazka zní: Co a kám chtěji přepravovat?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 22:49:00 26. 10. 2009
default.png
re Lukas Heinz: Tak zajímat tě to může, to je tak vše. Předpokládám, že tím vrtulníkem legálně létají, k čemu jinému je taky civilní vrtulník, než k dopravě, že? Nebo myslíš, že s ním třeba přepadají pocestné???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 22:36:27 26. 10. 2009
Lukas Heinz.jpg
re all Panové diskutujete nad tím jestli soukromá osoba může mít vrtulník v barvách a s označením POLICE. Mně by spíše zajímalo za jakým účelem si páni podnikatelé takovýto stroj pořídili. Ať přemýšlím jak přemýšlím nenapadá mně nic legálního.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 22:30:02 26. 10. 2009
default.png
re appalacio: A můžeš mi říct, co by si jako do toho oznámení napsal??? Jaký paragraf??? To by mě fakt zajímalo. Nejdřív myslet, potom buzerovat!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 22:26:13 26. 10. 2009
default.png
to je zase něco Ježiš ty novináři to jsou... a jestli k tomu dávala pčr nějaké stanovisko, tak to psala taky nějaká hlava... modrý vrtulník s šedým obloučkem??? co to má společného s barevným provedením vozidel, plavidel a letadel pčr??? NIC! A že si pčr koupila vrtulníky v téhle barvě, to je její problém. A nápis POLICE není proti ničemu a hlavně, kdo si ty 10 cm písmena ze země přečte? Fakt si někdy říkám, kde to žijem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:20:45 26. 10. 2009
default.png
EC 120 No nevím, jestli to řeší nějaký předpis (co se týká shody s barevným provedením policejní letky), na stroji však chybí sférické čs. vlaječky, nápis POLICE není vzorové označení PČR (zřejmě u nás není ani autorsky chráněné). Řízení letového provozu nemá s identifikací stroje díky „odpovídači“ jistě žádný problém. „OK-HEL“ je registrovaný na olomoucké s.r.o. „Serge Fashion“ které vlastní herny. Původně ofic. participovali s našimi bývalými bratry z dalekého východu??! Vrtulníky hangárují v Bohuňovicích. Létají také s vrtulníkem Robinson R44 Clipper vybaveným airbag-plováky „ OK-VPW“, rovněž v modré barvě. Zřejmě jim to s.r.o. se zákl. jměním cca 100 litrů vynáší, když si v sídle, nyní “opět“ stínového ministra vnitra mohou dovolit provokovat policajty! Ale fakt nevím za co by mohli dostat pokutu. Ostatně zbohatlíci občas se.rou nejen na světské,ale i aerodynamické zákony.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TADEASB 20:11:58 26. 10. 2009
default.png
Na druhou stranu se dějou i horší věci. Nějak mě nenapadá, čím by takový vrtulník mohl být někomu (společnosti) nebezpečný... Přednost si ve vzduchu na úkor ostatních vynutí těžko, parkovat na místě pro invalidy se s tím taky nedá, no a že to někde někdo viděl? Tim líp, třeba si nějakej drban něco rozmyslí :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KULHOS 18:25:29 26. 10. 2009
default.png
Je to sprostý, v tomhle státě si každej může dělat co chce a nic se mu nestane. Na začátku roku prádelna, teď herna, kam tohle spěje, co si tim kdo dokazuje, a proč s tim nikdo nedokáže nic udělat? Chtělo by to pořádnej trest, taková pokuta v řádech desítek tisíc, jako je třeba správní řízení za to že někdo nemá dálniční známku nebo zákaz činnosti za to že někomu upadla přední RZ, to by bylo hned jiný

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PA04 17:29:06 26. 10. 2009
default.png
tezko Promin ale kdyz ma na vrtulnik tak kdybys mu dal 150x 3tis(nevim odkud beres tuhle castku) tak je to poorad jenom drobek v porizovaci a provozni castce vrtulniku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 17:17:32 26. 10. 2009
default.png
... 3tis za jednu pokutu není dost, aby někoho donutili jednat... ale opakovaně 3tis, třeba 10x3tis nebo 20x3tis... pořád bych ho oznamoval, dokud by to nesundal .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio