Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vypadá jako policejní vrtulník. Ale není (REDAKCE)

Vypadá jako policejní vrtulník. Ale není
Falešný vrtulník
Foto: novinky.cz
Nad Českou republikou krouží falešná policejní helikoptéra. Navlas stejný stroj, jaký používají muži zákona, patří soukromé firmě, která provozuje hernu. Zvláštní libůstka podnikatelů dělá policistům vrásky na čele. Jako první o případu informoval zpravodajský server Novinky.cz.
Autor: Ondra Skalník
Publikováno: 26. 10. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 09:45:25 07. 11. 2009
default.png
re appalacio No nezbývá mi než se ještě jednou ozvat. Sice nevím na jakém stupni policejní hierarchie pracuješ, ale pokud máš alespoň občas co do činění se státním zástupcem( i když by zde šlo zřejmě o přestupek), tak by jsi došel ke zjištění že jsou vraceny daleko prokazatelnější delikty. A to nemluvím o smečce zkorumpovaných soudních znalců. Tvoje citovaná novela vyhlášky MV je fakt dobrá. Letadlo policie může být modrobíle, modrostříbrné a nebo jakékoliv jiné barvy! Podstatné je však označení: tedy sférické státní vlajky, nápis POLICIE, jedinečné barevné a typové provedení imatrikulace tj.: OK-BY.. (např.OK-BYL,OK-BYG apod.). Tento zbohatlík má im. OK-HEL. Z vlastní zkušenosti vím na čem se dokáží onanovat advokáti! Ostatně jsi mi připomněl to větné spojení..!Nevím zda by to řešil ÚCL ne jiný správní orgán, ale výsledek by jistě byl zajímavý.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:04:14 07. 11. 2009
default.png
for Hanta je věc názoru co je hádka a co věcná diskuze a co marná diskuze a co plané či blbé kecy... nesnáším, pokud se se mnou někdo pře aniž by měl základní informace ověřeny... pak to považuji skoro za osobní urážku... sorry, ale takový člověk nemá moji úctu a tak se s ním podle toho bavím..s opovržením, neboť někteří nemají ani to slušné vychování, aby se omluvili ta plky.. tato diskuze je tomu jasným důkazem.. komentovat to víc nebudu, obrázek jak se tato diskuze vyvíjela a co kdo napsal, si může každý udělat sám... já se za svoje výroky nestydím a pevně si za nimi stojím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 23:03:35 06. 11. 2009
default.png
Hele, appalacio. Nemám pocit, že se hádám, ale diskutuji. Podle obsahu některých tvých příspěvků se zcela jistě hádáš ty. Tak se taky trochu prober. Ale to si se špuntem vyřiďte. Jinak díky za info a v tom případě podle mne není co řešit-ne? Takže mj. platí to, co jsem napsal níže a též Out.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:17:32 03. 11. 2009
default.png
for just.normal.. to nemá cenu... ono by stačilo hledat, ale to tak bolí, strašně bolí..např. stačí zadat vyhláška 14/2008 ............ 14 VYHLÁŠKA ze dne 8. ledna 2008 o způsobu vnějšího označení, odznacích, vzorech služebních stejnokrojů a zvláštního barevného provedení a označení služebních vozidel, plavidel a letadel Policie České republiky a o prokazování příslušnosti k Policii České republiky § 11 Zvláštní barevné provedení a označení služebních letadel policie (1) Služební letadlo policie se zvláštním barevným provedením a označením je v kombinaci modré a bílé barvy nebo modré a stříbrné barvy a je označeno na trupu nebo kýlové ploše symbolem státní vlajky České republiky3) ve tvaru sférického trojúhelníku a na trupu nebo kýlové ploše a případně též na spodní straně značkou státní příslušnosti tvořenou bíle lemovanými červenými písmeny "OK", bíle lemovanou červenou pomlčkou a značkou tvořenou bíle lemovanými červenými písmeny "BY" doplněnými dalším písmenem z abecední řady "A" až "Z". Na bočních stranách trupu a případně též na spodní straně služebního letadla policie je nápis "POLICIE" s písmeny takové barvy, která je kontrastní oproti podkladové barvě nápisu. (2) Služební letadlo policie, které nemá zvláštní barevné provedení stanovené v odstavci 1, lze označit na bočních stranách a případně též na spodní straně trupu nápisem "POLICIE" v barvě, která je kontrastní oproti podkladové barvě nápisu. (3) Vzory zvláštního barevného provedení a označení služebních letadel policie jsou vyobrazeny v příloze č. 4 k této vyhlášce. ............................. ..zde dokonce i přílohy s vyobrazením.. web.mvcr.cz/archiv2008/sbirka/2008/sb007-08.pdf ale jak jsem psal.. pokud je někdo ignorant a raději se hádá...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUST-NORMAL 18:29:04 03. 11. 2009
default.png
pro Hanta a Franta2 Presne barevne schema policejnich vrtulniku je dane stejne jako u aut. V nekterem vlaknu tady na to byl dokonce odkaz - mnoha strankovy pdf. soubor, kde byly ze zacatku varianty ustroje policistu a nasledovaly barevnych schematem dopravnich prostredku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 10:25:53 03. 11. 2009
default.png
re OUT No to si piš, kdyš slyší kocour uvítací melodii "Woken"po zapnutí PC, tak se dekuje pod válendu!A to i nějakým 9.smyslem pozná kdy zde surfuje Honzad!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 06:48:52 03. 11. 2009
Out.jpg
Né že bych vám do toho chtěl vstupovat:D Na jednu stranu chápu argumenty Špunta, z druhý strany i appalacia že má prostě dojem že to všechno dohromady dává zaměnitelnost se strojem policie. Každej správní orgán by na to měl třeba jinej názor. Spíš mě mrzí že kvůli nějakej radoby mafiánům co už neví s prachama coby se tady zbytečně lidi hádaj. Asi to snad za to ani nestojí. P.S. Od dob tohodle webu musí u Špuntů zažívat kocour muka:D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 20:59:04 02. 11. 2009
default.png
re appalacio No znám taky expresivní výrazy, ale jednak mi za to nestojíš, a pak si nejsem jistý jestli bys to pochopil.Jinak o mé vzdělaní nemusíš mít péči, docela dobře se s ním již nějaký pátek vystačím.Včetně toho větného spojení.Fakt ale to barevné provedení nedokážu pochopit (ono totiž žádné není).Asi to ale bude tím pruděním v zátylku! Zřejmě půjdu nakopnout kocoura abych se odreagoval.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:17:39 02. 11. 2009
default.png
for Generační špunt no, pokud mi napíšeš, že v zákoně nějaké větné spojení nehraje roli, tak jsi negramot a právní dobytek.. dále, něco o prdeli jsem myslel obrazně a s patřičným nadhledem o čemž jasně vypovídal smejlík na konci ..., pokud máš problém či prudění v zátylku, tak si ho vylejvej na své rodině a ne v diskuzním fóru k mé osobě, blbe...závěrem, ta vlaječka byla jako doplnění k nápisu a barevnému provedení, kdy vše dohromady ve společném kontextu je zaměnitelné se strojem policie..pokud tohle někdo nedokáže pochopit.. hmm.. jeho problém.. mám na to jiný názor, podložený zákonem. Takže tvoje výlevy si nech pro někoho, koho to zajímá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 11:40:18 02. 11. 2009
default.png
re appalacio Voe, tak už si konečně najdi tu správnou vyhlášku, než tady ty přemoudřelej policajte začneš psát o prdeli a prudit! A ty služební letadla policie můžou mít pouze vlajky ve tvaru trojúhelníku se zaoblenými stranami (tzv. sférický trojúhelník), příp. pro technicky nadanější - vlajky jsou podobné jako píst Wankelova motoru!Což je rozlišovací atribut letadel MV (PČR) již pár desítek let!! Nějaké větné spojení tady nehraje roli!Čs. vlaječku má na vocasu i větroň z aeroklubu Horní dolní!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio